ludzie przybierają różne maski najczęściej żeby coś ukryć. Mozna podzielić na trzy grupy 1. maska obojętności-najrzadziej spotykana 2. maska przesadnego cukrowania i kłmliwej życzliwości 3. no i maska arogancji, chamstwa, agresji- spotykana dość powszechnie. Co tak na prawde kryje sie za taką, jak myślicie
antek
11.03.2011 r. 11:16:30
maju po prostu nie da się żyć na tym świecie bez maski zaraz byś była wzięta za co najmniej szurniętą
xawier
11.03.2011 r. 12:46:21
Bo sa zakompleksieni
Ernest
11.03.2011 r. 14:26:36
Ludzie zakladaja maski dlatego bo maja niewyjsciowe geby wiec lepiej zeby chodzili z czyms na twarzy
antek
11.03.2011 r. 16:52:28
erni choć nie chcem to muszem się z tobą zgodzić Maja a ty na miło bozie się nie zmieniaj, bo ja sobie tego nie wyobrażam że ty zamiast robić miodzik , będziesz n.p. jajka znosić
AGATA
12.03.2011 r. 12:18:46
Nie wszyscy, ja chodze bez maski
xawier
14.03.2011 r. 09:14:22
niskie poczucie własnej wartości
Kill Bill
14.03.2011 r. 17:58:13
ma się tych masek trochę
antek
26.03.2011 r. 19:28:38
a ja noszę maskę i co komu do tego
Kill Bill
28.03.2011 r. 09:43:32
nic.
ale rzeźnik by się ucieszył
Jacek
28.03.2011 r. 09:49:42
witaj kill...
Kill Bill
28.03.2011 r. 09:57:10
Witaj Jack
Miłego dnia ....będę później
Jacek
28.03.2011 r. 10:05:02
wzajemnie.....
Jacek
28.03.2011 r. 10:44:18
Jacek
28.03.2011 r. 10:44:27
Mariusz
28.03.2011 r. 10:57:11
dROGI GEPCIU znów coś brzydkiego napisałes:
a dla mnie mialo..nikt kto mnie nie zna .nie bedzie mi mowil ze dalaem sie tej ci.pie.to juz chodzi o honor /GEPCIU O JAKIM TY CHONORZE PISZESZ? TY NIEMASZ ŻADNEGO CHONORU NIE MÓWIĄC O JUŻ INTELIGENCJII/.nie jestem idjota ../ A MOZE JEDNAK SKAD WIESZ, SŁOWNICTWO JAKIM SIĘ POSŁUGUJESZ WSKAZUJE NA COS ZUPEŁNIE INNEGO /moze to ja sie tu bawie..i / GEPUŚ MY SIĘ BAWIMY RAZEM Z TOBĄ! /to ja karty rozdaje./KOCHANY CO TY I KOMU ROZDAJESZ?/pokazujac ciotom ze sa debilami..bajko pisarzom siedza gledza modrych udaja..a go.wno pod kopula /GÓWNO W PORTKACH,GÓWNO PRZY DUP..IE, GÓWNO W GŁOWIE x3 GÓWNO GEPUŚ! , MOŻESZ SWOJE MADROŚCI W SPUŚCIĆ ,NIC WIĘCEJ Z NICH NIE WYNIKA, JEDYNIE TO ŻE ZA DUZO PIJESZ I SIE NARKOTYZYJESZ !/
ludzie przybierają różne maski najczęściej żeby coś ukryć. Mozna podzielić na trzy grupy 1. maska obojętności-najrzadziej spotykana 2. maska przesadnego cukrowania i kłmliwej życzliwości 3. no i maska arogancji, chamstwa, agresji- spotykana dość powszechnie. Co tak na prawde kryje sie za taką, jak myślicie
maju po prostu nie da się żyć na tym świecie bez maski
zaraz byś była wzięta za co najmniej szurniętą
Bo sa zakompleksieni
Ludzie zakladaja maski dlatego bo maja niewyjsciowe geby wiec lepiej zeby chodzili z czyms na twarzy
erni choć nie chcem to muszem się z tobą zgodzić
Maja a ty na miło bozie się nie zmieniaj, bo ja sobie tego nie wyobrażam że ty zamiast robić miodzik , będziesz n.p. jajka znosić
Nie wszyscy, ja chodze bez maski
niskie poczucie własnej wartości
ma się tych masek trochę
nic.
ale rzeźnik by się ucieszył
witaj kill...
Witaj Jack
Miłego dnia ....będę później
wzajemnie.....
dROGI GEPCIU znów coś brzydkiego napisałes:
/moze to ja sie tu bawie..i / GEPUŚ MY SIĘ BAWIMY RAZEM Z TOBĄ!
/to ja karty rozdaje./KOCHANY CO TY I KOMU ROZDAJESZ?/pokazujac ciotom ze sa debilami..bajko pisarzom siedza gledza modrych udaja..a go.wno pod kopula /GÓWNO W PORTKACH,GÓWNO PRZY DUP..IE, GÓWNO W GŁOWIE x3 GÓWNO GEPUŚ!
, MOŻESZ SWOJE MADROŚCI W
SPUŚCIĆ ,NIC WIĘCEJ Z NICH NIE WYNIKA, JEDYNIE TO ŻE ZA DUZO PIJESZ I SIE NARKOTYZYJESZ !/
a dla mnie mialo..nikt kto mnie nie zna .nie bedzie mi mowil ze dalaem sie tej ci.pie.to juz chodzi o honor /GEPCIU O JAKIM TY CHONORZE PISZESZ? TY NIEMASZ ŻADNEGO CHONORU NIE MÓWIĄC O JUŻ INTELIGENCJII/.nie jestem idjota ../ A MOZE JEDNAK SKAD WIESZ, SŁOWNICTWO JAKIM SIĘ POSŁUGUJESZ WSKAZUJE NA COS ZUPEŁNIE INNEGO
pozdrawiam....