rafik jeszcze nie płaciłem , jak zapłacę ty ci powiem , albo nie pytaj zrób to sam
antek
10.03.2011 r. 18:59:00
pójdzie dłużej bo dojrzałe więcej mogą
antek
10.03.2011 r. 19:02:46
mają wszystko tylko gotówki może im brakować
teresa
10.03.2011 r. 19:24:26
ale macie delematy skoro sobie chca placic to chociasz ta kasa sie podzielą jak im tylko tego seksu brakuje co roż z inną
teresa
10.03.2011 r. 19:36:41
no nie wiem czy nikomu nic tak nie ubedzie ale kazdy inaczej to odbiera wszystkie doswiadczenia i czyny gdzies sie tam w nas kodują mi sie tak to widzi że seks za kase a wogłe seks pszygodny robi postke coraz wiekszą nawet tego można nie zauwazyc ale wszystko w nadmiarze szkodzi
teresa
10.03.2011 r. 19:40:48
no zalezy z iloma ten standart i jakie zaangazowanie
teresa
10.03.2011 r. 19:42:35
ja tam sie nie znam kazdy powinnien dbac o swoja psyhikę to zalezy jak co odbieramy ogolnie
teresa
10.03.2011 r. 19:49:18
ja ogólnie tego nie rozumie kto to wymyślił ten sponsoringjakby malo burdeli było to jeszcze pszez internet takie pier doły
teresa
10.03.2011 r. 20:29:32
na razie spadam odpoczac od komputera bo wpadne w naług
antek
10.03.2011 r. 22:02:01
klucz jest pasowany do jednego zamka tu trzeba wytrycha
xawier
11.03.2011 r. 12:48:29
Bo faceci sa idealistami a kobiety materialistkami i interes sie kreci
teresa
12.03.2011 r. 20:37:11
kate dobrze powiedziane same puste i nie normalne
sól_i_pieprz
12.03.2011 r. 21:15:04
a ja tak sobie myślę że, jeśli ktoś wypowiada się na forum publicznym to powinien popracować nad ortografią, bo te byki - to aż biją po oczach, ja rozumiem że, ktoś szybko pisał, że literówka itp...ale są błędy których nie da się wytłumaczyć
Marec
12.03.2011 r. 21:27:13
Oy tam oy tam. Niegtóży nje fjecom fszysdkiego o ordokrafii szasem sdasza sjem falnonć buont ale som tysz tasy so nje umiejom dopsze polskieko bo po so im to
Dlaczego tak wiele facetów płaci za sex???
Jaka to przyjemność zapłacić młodej lasce za sex?
rafik jeszcze nie płaciłem , jak zapłacę ty ci powiem , albo nie pytaj zrób to sam
pójdzie dłużej bo dojrzałe więcej mogą
mają wszystko
tylko gotówki może im brakować
ale macie delematy skoro sobie chca placic to chociasz ta kasa sie podzielą jak im tylko tego seksu brakuje co roż z inną
no nie wiem czy nikomu nic tak nie ubedzie ale kazdy inaczej to odbiera wszystkie doswiadczenia i czyny gdzies sie tam w nas kodują mi sie tak to widzi że seks za kase a wogłe seks pszygodny robi postke coraz wiekszą nawet tego można nie zauwazyc ale wszystko w nadmiarze szkodzi
no zalezy z iloma ten standart i jakie zaangazowanie
ja tam sie nie znam kazdy powinnien dbac o swoja psyhikę to zalezy jak co odbieramy ogolnie
ja ogólnie tego nie rozumie kto to wymyślił ten sponsoringjakby malo burdeli było to jeszcze pszez internet takie pier doły
na razie spadam odpoczac od komputera bo wpadne w naług
klucz jest pasowany do jednego zamka tu trzeba wytrycha
Bo faceci sa idealistami a kobiety materialistkami i interes sie kreci
kate dobrze powiedziane same puste i nie normalne
a ja tak sobie myślę że, jeśli ktoś wypowiada się na forum publicznym to powinien popracować nad ortografią, bo te byki - to aż biją po oczach, ja rozumiem że, ktoś szybko pisał, że literówka itp...ale są błędy których nie da się wytłumaczyć
Oy tam oy tam. Niegtóży nje fjecom fszysdkiego o ordokrafii
szasem sdasza sjem falnonć buont ale som tysz tasy so nje umiejom dopsze polskieko bo po so im to