Mam problem z netem znajdzie się ktoś chętny do pomocy ?
Marec
03.03.2011 r. 23:10:34
jaki masz problem??
Marec
03.03.2011 r. 23:26:33
podejrzewam, że masz liveboxa albo coś w tym stylu. Troszkę mało powiedziałaś na temat problemu. Jak kiedy zniknęło połączenie. Czy instalowałaś coś na komputerze w tym czasie czy przełączałaś coś. Sprawdź przede wszystkim jeśli jest to laptop czy masz włączony LAN czyli powinnaś mieć mrugającą lampkę gdzieś która informuje że masz uruchomione urządzenie do bezprzewodowego połączenia. Jeśli to nie jest laptop to w jaki sposób łączysz się z internetem, jaki masz komputer i system operacyjny. Na razie tyle
Marec
03.03.2011 r. 23:28:08
Najlepiej jak byś dokładniej opisała jak to się stało że zniknęło połączenie. Całą sytuację jak ją pamiętasz
Marec
03.03.2011 r. 23:46:04
hmm ciężka bania pomagać nie mając przed oczami problemu
Może powinnaś spróbować zainstalować na kompie oprogramowanie do routera od nowa jeśli takowe masz. Jak masz różne IP To można spróbować wpisać je ręcznie. Może też coś zakłuca sygnał. Spróbuj postawić kompa bliżej routera.
Jeśli masz windowsa i moje rady nie pomagają to najlepszym rozwiązaniem może być zainstalowanie i użycie programu:
Majętna kompa dzisiaj można kupić za 200zł (jednostkę) A klawiaturę i monitor jak dobrze poszukasz to znajdziesz pod śmietnikiem. Niedługo żule butelki zaczną sprzedawać na allegro
Marec
03.03.2011 r. 23:58:00
czytam Popatrz na godzinę dodania posta to zrozumiesz
Marec
04.03.2011 r. 00:05:49
Jak Ci się post powtarza to nie usuwaj... Zdarza się
Lepiej żeby został bo to forum nie do końca zauważa takie zmiany i wkurza później wyświetlając puste strony.
Marec
04.03.2011 r. 00:06:56
Spoko mamuśka i powodzenia w walce z routerem
Marec
04.03.2011 r. 00:10:35
Oj tam oj tam. Bier kompa z routerem i wbijaj do mnie to na pewno się go wyleczy ;]
Marec
04.03.2011 r. 00:12:34
Wro
Marec
04.03.2011 r. 00:14:27
spoko Nie wybieram się nigdzie
Marec
04.03.2011 r. 00:19:01
A muszę siedzieć Znacznie wygodniej mi się leży
A właściwie śpi
Dobrej nocki
Arooo85
04.03.2011 r. 00:29:28
odinstaluj sterowniki i zainstaluj na nowo, jeli to nie pomoze ,mozliwe,ze karta sieciowa padla
Mam problem z netem znajdzie się ktoś chętny do pomocy ?
jaki masz problem??
podejrzewam, że masz liveboxa albo coś w tym stylu. Troszkę mało powiedziałaś na temat problemu. Jak kiedy zniknęło połączenie. Czy instalowałaś coś na komputerze w tym czasie czy przełączałaś coś. Sprawdź przede wszystkim jeśli jest to laptop czy masz włączony LAN czyli powinnaś mieć mrugającą lampkę gdzieś która informuje że masz uruchomione urządzenie do bezprzewodowego połączenia. Jeśli to nie jest laptop to w jaki sposób łączysz się z internetem, jaki masz komputer i system operacyjny. Na razie tyle
Najlepiej jak byś dokładniej opisała jak to się stało że zniknęło połączenie. Całą sytuację jak ją pamiętasz
hmm ciężka bania pomagać nie mając przed oczami problemu
Może powinnaś spróbować zainstalować na kompie oprogramowanie do routera od nowa jeśli takowe masz. Jak masz różne IP To można spróbować wpisać je ręcznie. Może też coś zakłuca sygnał. Spróbuj postawić kompa bliżej routera.
Jeśli masz windowsa i moje rady nie pomagają to najlepszym rozwiązaniem może być zainstalowanie i użycie programu:
http://pliki.pcworld.pl/pc/programy/17290/Network.Magic.4.7.html
On pomaga w przeróżnych problemach z siecią
Majętna
kompa dzisiaj można kupić za 200zł (jednostkę) A klawiaturę i monitor jak dobrze poszukasz to znajdziesz pod śmietnikiem. Niedługo żule butelki zaczną sprzedawać na allegro
czytam
Popatrz na godzinę dodania posta to zrozumiesz
Jak Ci się post powtarza to nie usuwaj... Zdarza się
Lepiej żeby został bo to forum nie do końca zauważa takie zmiany i wkurza później wyświetlając puste strony.
Spoko mamuśka
i powodzenia w walce z routerem
Oj tam oj tam. Bier kompa z routerem i wbijaj do mnie to na pewno się go wyleczy ;]
Wro
spoko
Nie wybieram się nigdzie
A muszę siedzieć
Znacznie wygodniej mi się leży
A właściwie śpi
Dobrej nocki
odinstaluj sterowniki i zainstaluj na nowo, jeli to nie pomoze ,mozliwe,ze karta sieciowa padla