Co dla was w zyciu jest najwazniejsze
w życiu najważniejsze jest dobrze zjeść, dobrze sie zabawić i zawsze spaść na \" cztery łapy\" żartowałam.......najważniejsze jest zdrowie
przepijać niegazowanym
W życiu najważniejsze jest życie, rozwój i oczywiście
Witaj.Najważniejsze w życiu to być sobą i poznać na mkontakcie miłych i sympatycznych przyjaciół.
NAJWAZNIEJSZE W ZYCIU TO UMIEC TAK ŻYC ZEBY NICZEGO NIE ZALOWAC KOCHAC SIEBIE I SIE REALIZOWAC WSROD PSZYJACIUL I RODZINY
W życiu najważniejsze jest bycie sobą,a poza tym poznanie miłej,dobrej i czułej kobietki na mkontakcie.Powodzeniaq i pozdrawiam Romantyk
Ja uwazam, ze zdrowie moze to zabrzmi lakonicznie ale taka jest prawda
Maju mam w sobie bardzo wiele empatii i wlasnie dlatego uwazam , ze zdrowie najwazniejsze wiem to z autopsji, mialam przyjaciela chorego na raka i niestety znajomi juz nie mieli czasu dla niego, pieniadze ani inne dobra materialnr tez go nie cieszyly tak naprawde to mogl liczyc tylko na rodzine ja bylam z nim do samego konca jesli chodzi o Twoje przyklady to w zadnym przypadku nie bylabym szczesliwa ale przeciez mozna miec zdrowie i prace i pieniadze i milosc i przyjaciol tylko trzeba umiec byc czlowiekiem przez duze C
Jasku materialista jestes
Co dla was w zyciu jest najwazniejsze
w życiu najważniejsze jest dobrze zjeść, dobrze sie zabawić i zawsze spaść na \" cztery łapy\"
żartowałam.......najważniejsze jest zdrowie
przepijać niegazowanym
W życiu najważniejsze jest życie, rozwój i oczywiście
Witaj.Najważniejsze w życiu to być sobą i poznać na mkontakcie miłych i sympatycznych przyjaciół.
NAJWAZNIEJSZE W ZYCIU TO UMIEC TAK ŻYC ZEBY NICZEGO NIE ZALOWAC KOCHAC SIEBIE I SIE REALIZOWAC WSROD PSZYJACIUL I RODZINY
W życiu najważniejsze jest bycie sobą,a poza tym poznanie miłej,dobrej i czułej kobietki na mkontakcie.Powodzeniaq i pozdrawiam Romantyk
Ja uwazam, ze zdrowie
moze to zabrzmi lakonicznie ale taka jest prawda
Maju mam w sobie bardzo wiele empatii i wlasnie dlatego uwazam , ze zdrowie najwazniejsze
wiem to z autopsji, mialam przyjaciela chorego na raka
i niestety znajomi juz nie mieli czasu dla niego, pieniadze ani inne dobra materialnr tez go nie cieszyly
tak naprawde to mogl liczyc tylko na rodzine
ja bylam z nim do samego konca
jesli chodzi o Twoje przyklady to w zadnym przypadku nie bylabym szczesliwa
ale przeciez mozna miec zdrowie i prace i pieniadze i milosc
i przyjaciol tylko trzeba umiec byc czlowiekiem przez duze C
Jasku
materialista jestes