Jestem młody zadbany, są chętne? Okolice Zielonej.
Dzięki za radę
Nie znam tego portalu, jesli moj temat jest nienajmiejscu to wybaczcie
Sam nie wiem po co w ogóle to dodałem, po dłuższym namyśle. Przecież nie ma takich kobiet Teraz liczy się kasa dla kobiet
Jeszcze raz przepraszam, proszę naprawde wybaczyć
Swoją drogą to jest smutne, ale niestety takie czasy...
@KaTe Takie są realia, po co mają dziewczyny to robić za darmo jak im się chce skoro mogą jeszcze zarobić? @TIBI Nie mam zamiaru nigdzie wystawiać zdjęć tego co kryję w bokserkach
muszisz bardziej zainwestować ( pomysłem ) w reklamę i promocje
jedź do niemiec, oddaj nerkę na transplantacje i wróć do polski wyrywać na kasę. A jak leci na charakter, to jedynie pisma podczas wystawiania czeku.
ale nasienia...
Dzięki, wiedziałem że mogę na was liczyć. tak myślałem, że ciepło przyjmiecie mnie, jako nowego forumowicza, dziękuję wam.
No nie ma kto w piecu napalić to i ciepło Cię powitać nie możemy. Ale czarnym humorem jak najbardziej
Jestem młody zadbany, są chętne? Okolice Zielonej.
Dzięki za radę
Nie znam tego portalu, jesli moj temat jest nienajmiejscu to wybaczcie
Sam nie wiem po co w ogóle to dodałem, po dłuższym namyśle. Przecież nie ma takich kobiet
Teraz liczy się kasa dla kobiet
Jeszcze raz przepraszam, proszę naprawde wybaczyć
Swoją drogą to jest smutne, ale niestety takie czasy...
@KaTe
Takie są realia, po co mają dziewczyny to robić za darmo jak im się chce skoro mogą jeszcze zarobić?
@TIBI
Nie mam zamiaru nigdzie wystawiać zdjęć tego co kryję w bokserkach
muszisz bardziej zainwestować ( pomysłem ) w reklamę i promocje
jedź do niemiec, oddaj nerkę na transplantacje i wróć do polski wyrywać na kasę. A jak leci na charakter, to jedynie pisma podczas wystawiania czeku.
ale nasienia...
Dzięki, wiedziałem że mogę na was liczyć. tak myślałem, że ciepło przyjmiecie mnie, jako nowego forumowicza, dziękuję wam.
No nie ma kto w piecu napalić to i ciepło Cię powitać nie możemy. Ale czarnym humorem jak najbardziej