... WIGILIĘ I 1 DZIEŃ ŚWIĄT.. .SPĘDZĘ Z MOJĄ KOBIETĄ I JEJ DZIECIAKIEM , MOJĄ MAMĄ,SIOSTRĄ.....
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:20:13
a to masz fajnie a umnie znowu bedzie zlot rodziny a ja znikne pojadesobie gdzies jak w zeszłym roku
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:21:34
RODZINKA na 1 miejscu
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:23:30
...NO CO TY MIREK ...GDZIE TY CHCESZ ZNIKAĆ ????...,CHOCIAŻ JA TEŻ NIE LUBIĘ TŁOKU ....ALE ..JAKOŚ BYM SIĘ PRZEMĘCZYŁ
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:26:28
to nie o tłok chodzi zawsze jest unas wigilia na ponad 40 osub kuzynka kuzyni dziadkowie nawet qrw... brat mam kogos i siostra a ja znowu jak palec bede to olac takie swieta wezme quada i pojade do lasu albo na pola golfowe.
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:28:42
MOŻE MIROSŁAW POWTÓRZE SIE ,ALE WIECEJ POZYTYWIZMU
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:30:34
.."SAM JAK PALEC" ...NIE PRZESADZAJ ..
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:31:32
tak jasne jasne już mi sie odechciewa wszystkiego. jakiego pozytywizmu ???
ja to mam takiego pecha jau uj ...
3 miec złamana reke i raz noge w roku.
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:32:37
Neron ja nie bede znowu siedział jak 2 lata temu a takto przynajmniej znikne albo pojade sobie gdzies samochodem i mam nawet pomysł gdzie
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:34:04
..MIROSŁAW ...A NIE POMYŚLAŁEŚ ,ŻE JESTEŚ EGOISTĄ ...
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:35:06
MIROSLAW ludzie maja gorzej od Ciebie i mimo tego sie cieszą a ty spierdzielasz
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:36:42
Neron tak własnie pomyslałem ale co mi tam ja nie lubie rodziny wiekszosci z ojcem to żyje jak pies z kotem.
z bratem i siostra ok z mama też a no i z dziadkami ale na reszte zlewam poprostu wole jechac na rynek do krakowa pospacerowac tam uj że o kulach ale przynajmniej bede sam
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:39:42
Mario tak spierdzielam dokładnie.nie lubie samotnych sw. W sesie że niemam sie do kogo przytulici takie tam
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:40:24
noi mogł by jusz spasc ten snieg
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:41:27
...JA DLA SAMEJ MAMY ..ZOSTAŁBYM ..W DOMU ...ALE KAŻDY ..MA PRAWO DECYDOWAĆ O SOBIE ...WIĘC JUŻ SIĘ ZAMKNĘ
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:44:59
W sumie neron masz racje ale raczej jakos nielubie tego że dóżo osub jest zawsze sie ocos mnie ktos pyta (a ja jestem wstydliwy ) i nie zawsze odpowiem z mama i reszta podziele sie opłatkiem i znykne
Konto usunięte
14.12.2009 r. 09:48:14
...MIREK ..ŚWIĘTA SĄ PIĘKNE ...SPRÓBUJ CHOĆ RAZ ZOBACZYĆ ICH PIĘKNO ...ZOBACZYSZ ...ZMIENISZ ZDANIE ...A ..I CHYBA NIE JESTEŚ AŻ TAK WSTYDLIWY JAK MYŚLISZ
Konto usunięte
14.12.2009 r. 10:07:36
neron teraz nie mozna nazwac swiat swietami takimi jakie były 10 lat temu wszystko sie zmieniło no a dółżo czasu jeszcze mam zmykam do chirurga
Konto usunięte
14.12.2009 r. 10:11:38
MIROSŁAW ale dalej powiem wyjdz do ludzi bo masz jakas blokadę w Sobie,Ja gdybym mogłatobym łaziła wszedzie
Konto usunięte
14.12.2009 r. 10:57:11
Napewno z rodziną to na pierwszym miejscu
Konto usunięte
14.12.2009 r. 11:08:32
rodzinka, rodzina i jeszcze raz rodzinka
Konto usunięte
14.12.2009 r. 12:34:16
Madziu ja tez sama tylko z córkami
Konto usunięte
14.12.2009 r. 12:43:58
A ja jak co roku z swoją Mamą , Świętą Rodziną i jestem bardzo szczęśliwy jak są święta , w mieszkaniu zapach lasu , lampki na choince , sianko i opłatek , coś pięknego .
Konto usunięte
14.12.2009 r. 13:36:08
Mario no jestem wstydliwy :0 nie moge odezwac sie do dziewczyny bo albo sie zaczerwienie albo jakam na codzien sie nie jakam ale to stres i też chodze po polach golfowych spaceruje po parkach itp ale sie wstydze.
Konto usunięte
14.12.2009 r. 14:11:34
ja jak co roku spedzam swita z rodzina.....hmm i ani mi w głowie jakies wyjazdy.....
Konto usunięte
14.12.2009 r. 14:15:15
Mirek nie ma co się wstydzić , przecież wstyd masz zakryty
Konto usunięte
14.12.2009 r. 14:21:18
Prorok ja sie tego no niewstydze :0 ale wstydze sie ogólnie zboczóchu
Konto usunięte
14.12.2009 r. 14:28:50
Miruś ..chcesz to ja ci wstydu oducze
Ja sie nie wstydam :buziak:
Zkim spedzicie swieta
drodzy M.kontaktowicze
... WIGILIĘ I 1 DZIEŃ ŚWIĄT.. .SPĘDZĘ Z MOJĄ KOBIETĄ I JEJ DZIECIAKIEM , MOJĄ MAMĄ,SIOSTRĄ.....
a to masz fajnie a umnie znowu bedzie zlot rodziny a ja znikne pojadesobie gdzies
jak w zeszłym roku
...NO CO TY MIREK ...GDZIE TY CHCESZ ZNIKAĆ ????...,CHOCIAŻ JA TEŻ NIE LUBIĘ TŁOKU ....ALE ..JAKOŚ BYM SIĘ PRZEMĘCZYŁ
to nie o tłok chodzi zawsze jest unas wigilia na ponad 40 osub kuzynka kuzyni dziadkowie nawet qrw... brat mam kogos i siostra a ja znowu jak palec bede to olac takie swieta wezme quada i pojade do lasu albo na pola golfowe.
MOŻE MIROSŁAW POWTÓRZE SIE ,ALE WIECEJ POZYTYWIZMU
.."SAM JAK PALEC"
...NIE PRZESADZAJ ..
tak jasne jasne już mi sie odechciewa wszystkiego. jakiego pozytywizmu ???
ja to mam takiego pecha jau uj ...
3 miec złamana reke i raz noge w roku.
Neron ja nie bede znowu siedział jak 2 lata temu a takto przynajmniej znikne albo pojade sobie gdzies samochodem i mam nawet pomysł gdzie
..MIROSŁAW ...A NIE POMYŚLAŁEŚ ,ŻE JESTEŚ EGOISTĄ ...
MIROSLAW
ludzie maja gorzej od Ciebie i mimo tego sie cieszą a ty
spierdzielasz
Neron tak własnie pomyslałem ale co mi tam ja nie lubie rodziny wiekszosci
z ojcem to żyje jak pies z kotem.
ale na reszte zlewam poprostu wole jechac na rynek do krakowa
pospacerowac tam uj że o kulach ale przynajmniej bede sam
z bratem i siostra ok z mama też a no i z dziadkami
Mario tak spierdzielam dokładnie.nie lubie samotnych sw. W sesie że niemam sie do kogo przytulici takie tam
noi mogł by jusz spasc ten snieg
...JA DLA SAMEJ MAMY ..ZOSTAŁBYM ..W DOMU ...ALE KAŻDY ..MA PRAWO DECYDOWAĆ O SOBIE ...WIĘC JUŻ SIĘ ZAMKNĘ
W sumie neron masz racje
ale raczej jakos nielubie tego że dóżo osub jest zawsze sie ocos mnie ktos pyta (a ja jestem wstydliwy ) i nie zawsze odpowiem z mama i reszta podziele sie opłatkiem i znykne
...MIREK ..ŚWIĘTA SĄ PIĘKNE ...SPRÓBUJ CHOĆ RAZ ZOBACZYĆ ICH PIĘKNO ...ZOBACZYSZ ...ZMIENISZ ZDANIE ...A ..I CHYBA NIE JESTEŚ AŻ TAK WSTYDLIWY JAK MYŚLISZ
neron teraz nie mozna nazwac swiat swietami takimi jakie były 10 lat temu wszystko sie zmieniło
no
a dółżo czasu jeszcze mam zmykam do chirurga
Napewno z rodziną to na pierwszym miejscu
rodzinka, rodzina i jeszcze raz rodzinka
Madziu ja tez sama
tylko z córkami
A ja jak co roku z swoją Mamą , Świętą Rodziną i jestem bardzo szczęśliwy jak są święta , w mieszkaniu zapach lasu , lampki na choince , sianko i opłatek , coś pięknego .
Mario no jestem wstydliwy :0 nie moge odezwac sie do dziewczyny bo albo sie zaczerwienie albo jakam
na codzien sie nie jakam ale to stres
i też chodze po polach golfowych spaceruje po parkach itp ale sie wstydze.
ja jak co roku spedzam swita z rodzina.....hmm i ani mi w głowie jakies wyjazdy.....
Mirek nie ma co się wstydzić , przecież wstyd masz zakryty
Prorok ja sie tego no niewstydze :0 ale wstydze sie ogólnie
zboczóchu
Miruś ..chcesz to ja ci wstydu oducze
:buziak:
Ja sie nie wstydam
...MIREK BĄDŹ FACETEM ...CZEGO TY SIĘ WSTYDZISZ