MOWA O KOBIETACH . NAJPIERW SIĘ OGŁASZAJĄ A PÓŻNIEJ SAME NIE WIEDZĄ CZEGO CHCĄ . CO O TYM MYŚLICIE ?
yanky
18.04.2011 r. 11:43:22
dobrze, dlaczgo wiec klamac w tym biznesie wszystko jest Proste
kris
18.04.2011 r. 12:01:15
Zgadzam się w zupełności z przedmówcą ,najlepiej jest od razu przedstawić swoje zamiary i nie kombinować.
scorpione
24.07.2011 r. 10:09:48
Wiedzą - dlatego nie mamy szans o ile nie jesteśmy choćby Żabką. Jeżeli po wielu pocałunkach się jednak nie przemienimy to też lipa.
~marek
31.07.2011 r. 12:00:02
Witam @-}--...szczególnie płeć piękną jak Sylvię ...
~marek
31.07.2011 r. 12:06:32
Sarę też witam @-}-- z lotu ptaka(tego ze skrzydłami ))...)...
~marek
31.07.2011 r. 14:52:02
Dzięki Sara że jesteś @-}--...(przyfruń do mnie cooo?...smutno mi tak jakoś ...
~marek
31.07.2011 r. 15:20:49
Dzięki Sara że jesteś @-}--...(przyfruń do mnie cooo?...smutno mi tak jakoś ...
~marek
31.07.2011 r. 22:41:14
Więc zapraszam na napewno pięknie kończącą się opowieść,raczej opowieści które powinny dodać TEŻ otuchy...tak myślę... ... uważam że na samotność zawsze jest za wcześnie a na Miłość nie jest za późno ...jak myślisz? Sara...
MOWA O KOBIETACH . NAJPIERW SIĘ OGŁASZAJĄ A PÓŻNIEJ SAME NIE WIEDZĄ CZEGO CHCĄ . CO O TYM MYŚLICIE ?
Zgadzam się w zupełności z przedmówcą ,najlepiej jest od razu przedstawić swoje zamiary i nie kombinować.
Wiedzą - dlatego nie mamy szans o ile nie jesteśmy choćby Żabką. Jeżeli po wielu pocałunkach się jednak nie przemienimy to też lipa.
Witam
@-}--...szczególnie płeć piękną jak Sylvię
...
Sarę też witam @-}-- z lotu ptaka(tego ze skrzydłami
))...)...
Dzięki Sara że jesteś @-}--...(przyfruń do mnie cooo?...smutno mi tak jakoś
...
Dzięki Sara że jesteś @-}--...(przyfruń do mnie cooo?...smutno mi tak jakoś
...
Więc zapraszam na napewno pięknie kończącą się opowieść,raczej opowieści które powinny dodać TEŻ otuchy...tak myślę... ... uważam że na samotność zawsze jest za wcześnie a na Miłość nie jest za późno ...jak myślisz? Sara...