mam pytanie czy warto wiązać sie dwa razy z toł samoł kobietoł
Konto usunięte
13.12.2009 r. 12:45:51
To zależy od powodu rozstania...
Konto usunięte
13.12.2009 r. 12:46:56
Mysle ze warto...ale to własnie zalezy od powodu rozstania...zawsze mozna wszystko naprawic i poukładac....
Konto usunięte
13.12.2009 r. 12:48:36
ożeł normalnie jaszczomb i tak po polskiemu
Konto usunięte
13.12.2009 r. 13:07:05
...JAK TO SIĘ MÓWI ..PRZYGRZEWANY OBIAD ...ITD. ...ALE WSZYSTKO ZALEŻY OD SYTUACJI
Konto usunięte
13.12.2009 r. 13:10:30
kiedys sie zwiazałam z chłopakiem drugi raz....no i wiadomo dalismy sobie szanse lecz nic z tego nie wyszło...ja zawsze pamietałam powód naszego rozstania ..nie mogłam zapomniec...i zaczeły sie jakies wypominanki...mysle ze to zalezy od ludzi..jesli sa naprawde dla siebie stworzeni..przetrwaja wszelkie burze ...
artur
13.12.2009 r. 13:20:47
Dwa razy sie do tej samej rzeki nie wchodzi..ale bywaja i wyjatki...jak we wszystkim...ale wiem jak jest...za tym drugim razem...tu pretensje,tam pretensje.......czesto tak bywa....
Marcelek
13.12.2009 r. 14:54:57
Możesz próbować ale zawsze będzie jakieś wypominanie
mam pytanie czy warto wiązać sie dwa razy z toł samoł kobietoł
To zależy od powodu rozstania...
Mysle ze warto...ale to własnie zalezy od powodu rozstania...zawsze mozna wszystko naprawic i poukładac....
...JAK TO SIĘ MÓWI ..PRZYGRZEWANY OBIAD ...ITD.
...ALE WSZYSTKO ZALEŻY OD SYTUACJI
kiedys sie zwiazałam z chłopakiem drugi raz....no i wiadomo dalismy sobie szanse lecz nic z tego nie wyszło...ja zawsze pamietałam powód naszego rozstania ..nie mogłam zapomniec...i zaczeły sie jakies wypominanki...mysle ze to zalezy od ludzi..jesli sa naprawde dla siebie stworzeni..przetrwaja wszelkie burze ...
Dwa razy sie do tej samej rzeki nie wchodzi..ale bywaja i wyjatki...jak we wszystkim...ale wiem jak jest...za tym drugim razem...tu pretensje,tam pretensje.......czesto tak bywa....
Możesz próbować ale zawsze będzie jakieś wypominanie