ku.restwo to harować za tysiąc złotych i sprzedawać swoje zdrowie marzenia i czas za nic
oceanic
29.01.2011 r. 18:08:31
co wy tam wiecie o życiu tyle co wyssaliście z mlekiem matki
uprzedzeń i stereotypów i brak samodzielnego myślenia
oceanic
29.01.2011 r. 18:27:43
i co w związku z tym ?
oceanic
29.01.2011 r. 18:28:22
to się o,pierdalają bo ja potrafiłem ponad sto
oceanic
29.01.2011 r. 19:03:54
aha a co robią innego sprzedają swoją prace ?
oceanic
29.01.2011 r. 19:10:39
mhm
oceanic
29.01.2011 r. 19:12:30
ale żeś wlaną kropkę nad i
oceanic
29.01.2011 r. 19:45:51
kompletnie nie wiem o czym ty piszesz
oceanic
29.01.2011 r. 20:07:07
prowadzisz sobie monolog gadasz do mnie abym nie pracował za najniższą stawkę
Anka
04.02.2011 r. 22:26:42
ku..re.st.wo!!!!!!
czytowazne01
23.02.2011 r. 14:15:49
@rena
Myślę że wystarczająco dużo aby zauważyć to, co kobiety robią
czytowazne01
23.02.2011 r. 15:32:06
No tak, nowe kozaczki są ważniejsze niż Honor.
TommyB
23.02.2011 r. 22:23:18
Co to są opinie? to jakieś ciastka z opium?
czytowazne01
23.02.2011 r. 23:14:27
Hmmm, w takim Razie Pani Reno, co powinien zrobić mężczyzna nie radzący sobie z problemami? Bo tak zrozumiałem wyrażenie `życie kołem się toczy`. Wg mnie to zwykła zabawa i czerpanie z przyjemności pieniędzy. Bo zauważyłem że te `dyskretne` są bardzo atrakcyjne i zadbane kobiety, raczej nie wyglądające na jedynego żywiciela domu, bądź mająco gromadkę dzieciaków w domu. Często studentki wybierają taką opcję w życiu, jednak nie chce mi się wierzyć że rodzicej takowej powiedzieli: `chcesz studiować idź się prostytuować`.Ohh, nawet rym wyszedł zresztą studia można zrobić za rok, dwa, trzy, więc nie widzę wiekszego prblemu żeby sobie na nie NORMALNIE zarobić. Nie wiem, może to ja jestem dziwny i nienowoczesny...
ale to zawsze jest kur....wo
ku.restwo to harować za tysiąc złotych i sprzedawać swoje zdrowie marzenia i czas za nic
co wy tam wiecie o życiu tyle co wyssaliście z mlekiem matki
uprzedzeń i stereotypów i brak samodzielnego myślenia
i co w związku z tym ?
to się o,pierdalają bo ja potrafiłem ponad sto
aha
a co robią innego sprzedają swoją prace ?
mhm
ale żeś wlaną kropkę nad i
kompletnie nie wiem o czym ty piszesz
prowadzisz sobie monolog gadasz do mnie abym nie pracował za najniższą stawkę
ku..re.st.wo!!!!!!
@rena
Myślę że wystarczająco dużo aby zauważyć to, co kobiety robią
No tak, nowe kozaczki są ważniejsze niż Honor.
Co to są opinie? to jakieś ciastka z opium?
Hmmm, w takim Razie Pani Reno, co powinien zrobić mężczyzna nie radzący sobie z problemami? Bo tak zrozumiałem wyrażenie `życie kołem się toczy`. Wg mnie to zwykła zabawa i czerpanie z przyjemności pieniędzy. Bo zauważyłem że te `dyskretne` są bardzo atrakcyjne i zadbane kobiety, raczej nie wyglądające na jedynego żywiciela domu, bądź mająco gromadkę dzieciaków w domu. Często studentki wybierają taką opcję w życiu, jednak nie chce mi się wierzyć że rodzicej takowej powiedzieli: `chcesz studiować idź się prostytuować`.Ohh, nawet rym wyszedł
zresztą studia można zrobić za rok, dwa, trzy, więc nie widzę wiekszego prblemu żeby sobie na nie NORMALNIE zarobić. Nie wiem, może to ja jestem dziwny i nienowoczesny...