Nie robicie nic zeby ulepszyc miejsce spotkan randkowiczów.
CZAT nawet na Rajboxie jest.
A ja czekam na to jak na sanki od swietego mikołaja
Prosimy o czat, bardzo powaznie
Kto jst za niech się wpisuje
Kela
26.01.2011 r. 08:22:33
Moim zdaniem czat jako taki w samym zalozeniu limituje mozliwosc wyslowienia sie w poprawny sposob, juz nie mowiac o oddaniu w nim swych uczuc wzgledwem drugiej osoby, sprzyja szerzeniu sie wulgaryzmow, itp.
serek
26.01.2011 r. 08:23:32
zgadzam się,jakby była cenzura tak jak tu wszystko by było dobrze.
serek
26.01.2011 r. 08:24:42
Ponadto admin mógłby się pokusic o jakieś minimalne wytłumaczenie dlaczego najpierw czat był a teraz go nie ma. traktują nas jak
Kela
26.01.2011 r. 08:28:31
Serek, nie przedstawiles nawet jednego argumentu , dlaczego ten czat mialby byc, na pierwszym miejscu
serek
26.01.2011 r. 08:29:25
Bo to jest zbędne awatarze
Kela
26.01.2011 r. 08:35:29
To nie jest argument, i cie ciezko tez zrozumiec
Kela
26.01.2011 r. 08:55:38
Wyrazilem tylko swoje zdanie, nie mniej argument o kangurach nic nie ma wspolnego do tej dyskusji, a jesli chodzi o komunikatywnosc to czat jest jej wlasnie zaprzeczenie i to nie jest moje zdanie, odwoluje sie tu na zrodla badan opinni npublicznej
Kela
26.01.2011 r. 09:01:09
Zycze milej dyskusji, ale musze isc do lekarza bo mam wizyte zamowiona, to grypa oczywiscie
Nie robicie nic zeby ulepszyc miejsce spotkan randkowiczów.
CZAT nawet na Rajboxie jest.
A ja czekam na to jak na sanki od swietego mikołaja
Prosimy o czat, bardzo powaznie
Kto jst za niech się wpisuje
Moim zdaniem czat jako taki w samym zalozeniu limituje mozliwosc wyslowienia sie w poprawny sposob, juz nie mowiac o oddaniu w nim swych uczuc wzgledwem drugiej osoby, sprzyja szerzeniu sie wulgaryzmow, itp.
Ponadto admin mógłby się pokusic o jakieś minimalne wytłumaczenie dlaczego najpierw czat był a teraz go nie ma. traktują nas jak
Serek, nie przedstawiles nawet jednego argumentu , dlaczego ten czat mialby byc, na pierwszym miejscu
To nie jest argument, i cie ciezko tez zrozumiec
Wyrazilem tylko swoje zdanie, nie mniej argument o kangurach nic nie ma wspolnego do tej dyskusji, a jesli chodzi o komunikatywnosc to czat jest jej wlasnie zaprzeczenie i to nie jest moje zdanie, odwoluje sie tu na zrodla badan opinni npublicznej
Zycze milej dyskusji, ale musze isc do lekarza bo mam wizyte zamowiona, to grypa oczywiscie