w Polsce da się żyć, u niego w kraju ma przechlapane...
Marec
23.01.2011 r. 23:44:36
Ja sądzę: Głupia laska i tyle. Wiązać się z facetem któremu od dziecka wpaja się że kobieta jest przedmiotem, niewolnikiem bez prawie żadnych praw, którą można lać za byle g... bez konsekwencji. Hahahaha Poprostu desperatka albo naiwna wierząca, że gościu jest taki jak sobie wymarzyła. Taki koleś może udawać ale syf w końcu z niego wyjdzie
Marec
24.01.2011 r. 00:04:19
Ale w sumie panowie jak by wywieźć tam wszystkie Polki to nauczyły by się w końcu wierności i pokory
Marec
24.01.2011 r. 00:06:02
No i jeszcze przywieźć muzułmanki sobie to byśmy mieli żony jak marzenie a muzułmanie przez nasze kobiety by się sami powybuchali i byłby spokój i z nie wiernością i z fanatykami
Marec
24.01.2011 r. 00:19:44
Zgadzam się
Byłem z taką laską, że jak jej kwiatek kupiłem bez okazji to zamiast dziękuję zawsze słyszałem
\" O kwiatek... Fajnie \"
No po prostu zęby aż bolą jak pomyślę o naszych królewnach
Marec
24.01.2011 r. 00:25:31
Ty Tomek też to zauważyłeś
To już jest w ogóle masacra.
Mój brat ostatni mnie zbeształ bo mu powiedziałem że laski nie potrafią mówić dziękuję i on zaczął to zauważać i też go to teraz wkurza. One mają jakieś wygórowane mniemanie o sobie
Marec
24.01.2011 r. 00:32:17
Taaaa a mają tam białe kobity ??
Marec
24.01.2011 r. 00:40:01
Eee ja potrzebuję białej blondyny z niebieskimi oczami.
Nasza rasa najszybciej wyginie na ziemi ze względu na to, że są to cechy recesywne więc chcę się przysłużyć do podtrzymania gatunku
w Polsce da się żyć, u niego w kraju ma przechlapane...
Ja sądzę: Głupia laska i tyle. Wiązać się z facetem któremu od dziecka wpaja się że kobieta jest przedmiotem, niewolnikiem bez prawie żadnych praw, którą można lać za byle g... bez konsekwencji. Hahahaha Poprostu desperatka albo naiwna wierząca, że gościu jest taki jak sobie wymarzyła. Taki koleś może udawać ale syf w końcu z niego wyjdzie
Ale w sumie panowie jak by wywieźć tam wszystkie Polki to nauczyły by się w końcu wierności i pokory
No i jeszcze przywieźć muzułmanki sobie to byśmy mieli żony jak marzenie a muzułmanie przez nasze kobiety by się sami powybuchali i byłby spokój i z nie wiernością i z fanatykami
Zgadzam się
Byłem z taką laską, że jak jej kwiatek kupiłem bez okazji to zamiast dziękuję zawsze słyszałem
\" O kwiatek... Fajnie \"
No po prostu zęby aż bolą jak pomyślę o naszych królewnach
Ty Tomek też to zauważyłeś
To już jest w ogóle masacra.
Mój brat ostatni mnie zbeształ bo mu powiedziałem że laski nie potrafią mówić dziękuję i on zaczął to zauważać i też go to teraz wkurza. One mają jakieś wygórowane mniemanie o sobie
Taaaa a mają tam białe kobity ??
Eee ja potrzebuję białej blondyny z niebieskimi oczami.
więc chcę się przysłużyć do podtrzymania gatunku
Nasza rasa najszybciej wyginie na ziemi ze względu na to, że są to cechy recesywne
Jestem przeciw mieszaniu religi i kulturowości.