Z jaką partnerką mieć ten pierwszy raz?młodą niedoświadczoną a może lepiej z starsza dojrzałą partnerka?
Według mnie lepiej z dojrzała ponieważ może ona nauczyć i pokazać jak to się naprawdę i najlepiej robi...Możliwe że sądzę tak ponieważ ja wole dojrzałe partnerki które są już doświadczone itp A poza tym dojrzałe Kobiety bardzo mnie pociągają...ale nie uważam też że młode partnerki są beznadziejne...każdy ma swoje upodobania i ja je szanuje...
a co wy sądzicie na ten temat?
zołnierz/
23.01.2011 r. 14:06:29
GABRIEL...przepraszam ale nie rozumiem dlaczego głupio dogadujesz co ? może sam spróbuj z własną ręką jeżeli tak dobrze radzisz...
,,Krowa która dużo ryczy,Mało mleka daje\'\'...
zołnierz/
23.01.2011 r. 14:16:49
A skąd ty to możesz wiedzieć? jasnowidz?
Po dwa to nie debil...
aaa i naucz się człowieku poprawnie pisać i wtedy wypowiadaj się na forum...
Nie rozumiem dlaczego u nas w kraju jest wszędzie tyle chamstwa... Czy nie idzie odpowiedzieć normalnie grzecznie na zadane przez kogoś pytanie? Może i jestem nie zbyt doświadczony ale mam swoje zdanie i mam też prawo aby je wyrazić...A pierwszy raz mam już za sobą jeżeli o to Ci chodzi...
Serdecznie proszę o grzeczne odpowiedzi...
zołnierz/
23.01.2011 r. 14:32:12
GEPARD-widzę że jesteś bardzo mądry...na lody możesz iść ale włoskie z maszyny... Jak już się nagadałeś to usiądz i sobie odpocznij...
GABRIEL-żal mi Ciebie...dam Ci rade usiądz sobie i poproś rączkę aby Ci pomogła może Ci ulży...
zołnierz/
23.01.2011 r. 16:03:51
hahaha..żal mi takich osób jak wy...Nie ciota!
Głupszym się ustępuje a więc i ja ustąpię ))hahahahaha
Marec
23.01.2011 r. 16:47:43
Ania mądrze prawi
Gepard też ma rację.
Rzadko się z nim zgadzam ale w sumie Harcerze, ministranci i żołnierze to jedna rodzina... Homoseksualna
zołnierz/
23.01.2011 r. 16:56:20
Dziękuje za normalne odpowiedzi...
Iwona*
23.01.2011 r. 17:21:44
Panowie, kolega ma problema, a Wy Go tak z góry
ładnie
zołnierz/
23.01.2011 r. 21:13:52
pewnie ze mogą być doświadczone nie twierdze że nie...
Z jaką partnerką mieć ten pierwszy raz?młodą niedoświadczoną a może lepiej z starsza dojrzałą partnerka?
Według mnie lepiej z dojrzała ponieważ może ona nauczyć i pokazać jak to się naprawdę i najlepiej robi...Możliwe że sądzę tak ponieważ ja wole dojrzałe partnerki które są już doświadczone itp A poza tym dojrzałe Kobiety bardzo mnie pociągają...ale nie uważam też że młode partnerki są beznadziejne...każdy ma swoje upodobania i ja je szanuje...
a co wy sądzicie na ten temat?
GABRIEL...przepraszam ale nie rozumiem dlaczego głupio dogadujesz co ? może sam spróbuj z własną ręką jeżeli tak dobrze radzisz...
,,Krowa która dużo ryczy,Mało mleka daje\'\'...
A skąd ty to możesz wiedzieć? jasnowidz?
Po dwa to nie debil...
aaa i naucz się człowieku poprawnie pisać i wtedy wypowiadaj się na forum...
Nie rozumiem dlaczego u nas w kraju jest wszędzie tyle chamstwa... Czy nie idzie odpowiedzieć normalnie grzecznie na zadane przez kogoś pytanie? Może i jestem nie zbyt doświadczony ale mam swoje zdanie i mam też prawo aby je wyrazić...A pierwszy raz mam już za sobą jeżeli o to Ci chodzi...
Serdecznie proszę o grzeczne odpowiedzi...
GEPARD-widzę że jesteś bardzo mądry...na lody możesz iść ale włoskie z maszyny... Jak już się nagadałeś to usiądz i sobie odpocznij...
GABRIEL-żal mi Ciebie...dam Ci rade usiądz sobie i poproś rączkę aby Ci pomogła może Ci ulży...
hahaha..żal mi takich osób jak wy...Nie ciota!
))hahahahaha
Głupszym się ustępuje a więc i ja ustąpię
Ania mądrze prawi
Gepard też ma rację.
Rzadko się z nim zgadzam ale w sumie Harcerze, ministranci i żołnierze to jedna rodzina... Homoseksualna
Dziękuje za normalne odpowiedzi...
pewnie ze mogą być doświadczone nie twierdze że nie...