forum

Rozrywka i uczucia

Pierwszy sex z młodą czy raczej dojrzałą partnerką?co sądzicie?

1. zołnierz/ 22.01.2011 r. 21:11:35

Z jaką partnerką mieć ten pierwszy raz?młodą niedoświadczoną a może lepiej z starsza dojrzałą partnerka?

Według mnie lepiej z dojrzała ponieważ może ona nauczyć i pokazać jak to się naprawdę i najlepiej robi...Możliwe że sądzę tak ponieważ ja wole dojrzałe partnerki które są już doświadczone itp A poza tym dojrzałe Kobiety bardzo mnie pociągają...ale nie uważam też że młode partnerki są beznadziejne...każdy ma swoje upodobania i ja je szanuje...

a co wy sądzicie na ten temat?

2. zołnierz/ 23.01.2011 r. 14:06:29

GABRIEL...przepraszam ale nie rozumiem dlaczego głupio dogadujesz co ? może sam spróbuj z własną ręką jeżeli tak dobrze radzisz...

,,Krowa która dużo ryczy,Mało mleka daje\'\'...

3. zołnierz/ 23.01.2011 r. 14:16:49

A skąd ty to możesz wiedzieć? jasnowidz?

Po dwa to nie debil...

aaa i naucz się człowieku poprawnie pisać i wtedy wypowiadaj się na forum...

Nie rozumiem dlaczego u nas w kraju jest wszędzie tyle chamstwa... Czy nie idzie odpowiedzieć normalnie grzecznie na zadane przez kogoś pytanie? Może i jestem nie zbyt doświadczony ale mam swoje zdanie i mam też prawo aby je wyrazić...A pierwszy raz mam już za sobą jeżeli o to Ci chodzi...

Serdecznie proszę o grzeczne odpowiedzi...

4. zołnierz/ 23.01.2011 r. 14:32:12

GEPARD-widzę że jesteś bardzo mądry...na lody możesz iść ale włoskie z maszyny... Jak już się nagadałeś to usiądz i sobie odpocznij...

GABRIEL-żal mi Ciebie...dam Ci rade usiądz sobie i poproś rączkę aby Ci pomogła może Ci ulży...

5. zołnierz/ 23.01.2011 r. 16:03:51

hahaha..żal mi takich osób jak wy...Nie ciota!

Głupszym się ustępuje a więc i ja ustąpię   uśmiechnięty   ))hahahahaha

6. Marec 23.01.2011 r. 16:47:43

Ania mądrze prawi   ok  

Gepard też ma rację.            

Rzadko się z nim zgadzam ale w sumie Harcerze, ministranci i żołnierze to jedna rodzina... Homoseksualna                    

7. zołnierz/ 23.01.2011 r. 16:56:20

Dziękuje za normalne odpowiedzi...

8. Iwona* 23.01.2011 r. 17:21:44

Panowie, kolega ma problema, a Wy Go tak z góry    

ładnie    

9. zołnierz/ 23.01.2011 r. 21:13:52

pewnie ze mogą być doświadczone nie twierdze że nie...