forum

Rozrywka i uczucia

Jak/gdzie spędzacie wakacje???

1. Konto usunięte 22.01.2011 r. 16:37:32

Macie jakieś oryginalne sposoby    

2. Marec 22.01.2011 r. 17:25:36

Ja miałem w tym roku. Jechałem na parę dni do matki do wielkopolski i po drodze zmieniłem trasę i zawinałem na woodstock. Mając ze sobą laptopa i masę cennych rzeczy   uśmiechnięty  

Mój brat miał namiot więc przenocował tam. Niestety nawaliłem się wódką i jakimś głupim niedojrzałym osiemnastoletnim dziewczynom powiedziałem że nadają się tylko do dy.mania i do garów             ich koledzy mało mnie nie zlinczowali, więc żeby nie psuć atmosfery bratu i ziomkom poszedłem w chu.. i nocowałem później pod gołym niebem.

we wrześniu wsiadłem w pociąg i pojechałem do Gdańska po drodze urządziłem sytą imprezę w przedziale z obcymi sobie i mi ludźmi. Przez kilka godzin w środku nocy szukałem morza. Walnąłem się na plaży kimnąłem rano wstałem wypiłem dwie kawy w barze, umyłem gębę poszedłem do pewnej firmy żeby mi podbili pieczątkę pod praktykami. Wsiadłem w pociąg pojechałem do poznania po drodze zbajerowałem bardzo ładną panią po czterdziestce historiami o końcu świata             Tak mnie polubiła że podrzuciła mnie z jej córką pod dworzec autobusowy i nawet zdążyłem jeszcze do swojej miesciny do starostwa po pieczatki i tego samego dnia wróciłem do wro. Dwa dni pół polski i masa ludzi po drodze do wqrwiania                    

To były wakacje    

3. Marec 22.01.2011 r. 17:32:59

Dawaj Ktosia jak zaczęłaś temat opowiedz jakieś wakacje    

Albo zaplanuj

4. Anka 22.01.2011 r. 17:33:22

ale letnie czy zimowe...ja tam i tak w wakacje wybieram nygustwo