idąc po miłość spotkałam Rozsądek zawróć rzekł i pokazał mi przez dziurę w płocie ogród miłości wśród drzew bez liści i kwiatów bez pąków stali ... niewidomi malarze pianiści bez dłoni milczący mówcy niemi śpiewacy co im jest??? spytałam są chorzy - odpowiedział Rozsądek co to za choroba ?? ROZCZAROWANIE... .... zawróciłam ....
jestem fachowcem od remoncików Polecam swoje usługi.
Oferuję wam swoje usługi. A co do podwędzania to ty mi chciałaś podwędzić zabawkę zamiast grzecznie wziąć laleczkę.
Ja mam fajną zabawkę. Mogę wam dać się pobawić
Nazywa się kuchenka gazowa i to jest taki odpowiednik laleczki ale dla dużych dziewczynek
Już głupoty piszę chyba pora spać Dobranoc dziewczynki
wracając do wiersza - dla mnie to oni byli ofiarami rozsądku a nie rozczarowania...
a czy ja nie mogę pozwolic sobie na inną interpretację wynikającą z moich doświadczeń?
A ja zwykle pod wiatr historii...
i słusznie, wiersz wielowymiarowy
idąc po miłość spotkałam Rozsądek
zawróć rzekł
i pokazał mi przez dziurę w płocie ogród miłości
wśród drzew bez liści i kwiatów bez pąków stali ...
niewidomi malarze
pianiści bez dłoni
milczący mówcy
niemi śpiewacy
co im jest??? spytałam
są chorzy - odpowiedział Rozsądek
co to za choroba ??
ROZCZAROWANIE...
.... zawróciłam ....
jestem fachowcem od remoncików
Polecam swoje usługi.
Oferuję wam swoje usługi. A co do podwędzania to ty mi chciałaś podwędzić zabawkę zamiast grzecznie wziąć laleczkę.
Ja mam fajną zabawkę. Mogę wam dać się pobawić
Nazywa się kuchenka gazowa i to jest taki odpowiednik laleczki ale dla dużych dziewczynek
Już głupoty piszę
chyba pora spać
Dobranoc dziewczynki
wracając do wiersza - dla mnie to oni byli ofiarami rozsądku a nie rozczarowania...
a czy ja nie mogę pozwolic sobie na inną interpretację wynikającą z moich doświadczeń?
A ja zwykle pod wiatr historii...
i słusznie, wiersz wielowymiarowy