tak.potwierdzam. są
i nie tylko ten pan i nie tylko ta pani
już załatwione
no przeca w jego a nie w Twoje
toć sama miłość z tej lufy tryska
no naplułam tam trochę to tryska...
Facet padnie z wrażenia
czym?...
to odleci całkiem, bo poczuje się w niebie
to jeszcze Cię tam nie ma Aniele?
Bajerujesz... udajesz bardziej przystępną
co Ty Natalko, kręczu szyi dostałaś
Cze kobiety muszę iść zrobić zdjęcia do paszportu bo poprzedni mi się skończył..a tak mi sie nie chce
włosy muszę umyć....
przydałoby się Natalia bo mam strasznego lenia dzisiaj... ale za to wieczór zapowiada sie miły
spotykam się z moim kumplem od robienia zdjęć...z tym co mu tak pojechałam ostatnio...pamietasz? muszę wziąźć chyba jakies leki przed spotkaniem bo znowu rozpętam jakąś avante ....
a mam wielką ochotę trochę go podenerwować na temat paru zdjęć....ale jak teraz poprzeginam to już sie obrazi na wieki....
i tak ma do mnie anielską cierpliwość
ale ja tak lubię dokładać
jesli sie nie pożremy do 22 lutego to przyjedzie ze mną i z Rafim do wawy na koncert....
Natii co jest?
uuuuu to nie fajnie daj i nie smutaj nie sama z Rafim nie przyjadę...szybciej Rafi przyjedzie razem z Mario hahahahahah
ja wtedy przytelepie sie do wawy pociągiem heheheh a oni będą mnie na kolanach prosić, żebym poszła na koncert
zapomniałaś załozyć zęby Natii
moze natalia lubi sobie podziamdziać
a Ty Ktosia czemu się znowu turlasz po podłodze garba i tak w ten sposób sobie nie wyprostujesz
Pan i Pani są sobie pisani Powodzenia z jazda
tak.potwierdzam. są
i nie tylko ten pan i nie tylko ta pani
no przeca w jego a nie w Twoje
toć sama miłość z tej lufy tryska
no naplułam tam trochę to tryska...
Facet padnie z wrażenia
czym?...
to odleci całkiem, bo poczuje się w niebie
to jeszcze Cię tam nie ma Aniele?
Bajerujesz... udajesz bardziej przystępną
co Ty Natalko, kręczu szyi dostałaś
Cze kobiety
muszę iść zrobić zdjęcia do paszportu bo poprzedni mi się skończył..a tak mi sie nie chce
włosy muszę umyć....
przydałoby się Natalia bo mam strasznego lenia dzisiaj...
ale za to wieczór zapowiada sie miły
spotykam się z moim kumplem od robienia zdjęć...z tym co mu tak pojechałam ostatnio...pamietasz?
muszę wziąźć chyba jakies leki przed spotkaniem bo znowu rozpętam jakąś avante ....
a mam wielką ochotę trochę go podenerwować na temat paru zdjęć....ale jak teraz poprzeginam to już sie obrazi na wieki....
i tak ma do mnie anielską cierpliwość
ale ja tak lubię dokładać
jesli sie nie pożremy do 22 lutego to przyjedzie ze mną i z Rafim do wawy na koncert....
Natii co jest?
uuuuu to nie fajnie
i nie smutaj
daj
nie sama z Rafim nie przyjadę...szybciej Rafi przyjedzie razem z Mario hahahahahah
ja wtedy przytelepie sie do wawy pociągiem heheheh a oni będą mnie na kolanach prosić, żebym poszła na koncert
zapomniałaś załozyć zęby Natii
moze natalia lubi sobie podziamdziać
a Ty Ktosia czemu się znowu turlasz po podłodze
garba i tak w ten sposób sobie nie wyprostujesz
Pan i Pani są sobie pisani
Powodzenia z jazda