pouciekały? pewnie biedne gotują obiad dla takich jak wy
Marec
19.01.2011 r. 13:45:15
Ja też gotuję, smaże i piekę od dziecka
Ciasto francuskie mi świetnie wychodzi
Marec
19.01.2011 r. 13:49:31
Po prostu dzisiejsze pokolenie kobiet jest bezużyteczne
Większość lasek nie umie gotować więc musimy sobie jakoś radzić
Marec
19.01.2011 r. 13:51:32
A ja sobie zrobiłem dziecko i się wymigałem od woja
Marec
19.01.2011 r. 13:56:58
Ja się wiercę w łóżku
Marec
19.01.2011 r. 14:16:53
Zeszli na temat gotowania i wojska bo kiepscy z nich kochankowie więc muszą nadrobić innymi umiejętnościami
selena123
19.01.2011 r. 14:20:02
a kiedy to było?? bo jakoś nie pamiętam??
Marec
19.01.2011 r. 14:24:36
Venus nie przez żołądek... Raczej przez zmysł leniwca
Podasz kobiecie obiad do łóżka to od razu jest łątwiejsza
Marec
19.01.2011 r. 14:50:49
Ale większość kobiet i tak nic nie robi. Co najwyżej ziewają, lezą i się żądzą
Marec
19.01.2011 r. 15:06:09
We wszystkim Wykorzystują męską potrzebę fizjologiczną jaką jest popęd seksualny. Nie słuchasz się... Nie dostaniesz tego Co Ci trzeba
Kill Bill
19.01.2011 r. 15:07:56
Marec wie co pisze
rządzą się i tresują
Kill Bill
19.01.2011 r. 15:27:11
faceci na forum są wszyscy postrzeleni
Marec
19.01.2011 r. 15:38:05
Venus ależ oczywiście, że kobiety mają swoje potrzeby seksualne ale u nas to działa zupełnie inaczej. Dla nas to nie tylko potrzeba ale przez naszą konstrukcję seks to jest raczej przymus Taki sam jak np. potrzeba jedzenia czy oddawania moczu
Kill Bill
19.01.2011 r. 15:42:38
ło matko...tłumacz tak sobie Marec tłumacz
Marec
19.01.2011 r. 15:45:14
Venus to chyba tylko drzewa z dziuplami
Marec
19.01.2011 r. 15:47:53
nie interesują mnie zwierzaczki z resztą one są do jedzenia a nie do zabawy. Osobiście nie rozumiem ludzi którzy trzymają te śmier,dziele w domach
Marec
19.01.2011 r. 18:58:19
Ja nie mam nic przeciwko zwierzętom. Dla mnie mają większe prawo do życia na Ziemi niż ludzie, ale jeśli chodzi o ich trzymanie w domu to jestem przeciwnikiem. Ich miejsce jest w lesie. Nienawidzę jak wchodzę do kogoś i się na mnie rzuca wielkie bydle i zaczyna lizać. Albo Te wszystkie patałachy co chodzą na spacery z psami i nawet goowien po nich nie posprzątają tylko leży to pod nogami. Masakra.
Marec
19.01.2011 r. 18:59:45
Domyśliłem się, że lubisz zwierzaki ale nie mam zamiaru wciskać kitu że też jestem ich miłośnikiem
Marec
19.01.2011 r. 19:10:40
Ja kocham zwierzęta zjadać
Z resztą moje wykształcenie jest z nimi związane. Jestem specem od projektowania obozów koncentracyjnych dla zwierząt nazywanych inaczej fermami
Marec
19.01.2011 r. 19:17:41
Czyli nie jadasz w ogóle mięsa?? Czy masz jakieś formy padlinki, które jesteś w stanie wszamać??
Marec
19.01.2011 r. 19:28:21
Jaki jest powód tak nienaturalnego stylu odżywiania się??
Swoją drogą widzę, że trafiłem na swoje przeciwieństwo w zamiłowaniach kulinarnych
Nie wyobrażam sobie życia bez padliny.
Marec
19.01.2011 r. 19:47:00
Prawdę prawisz ale dla mnie to i tak nie jest powód żeby ich nie zjadać
Marec
19.01.2011 r. 19:52:32
O właśnie ale wcinasz majonez a to jest z biednych zamordowanych niewyklutych kurczaczków
Marec
19.01.2011 r. 19:56:29
Ale mi się marzy wsunąć takiego sytego pieska z grilla
Pole do popisów ?teoretycznie
pouciekały? pewnie biedne gotują obiad dla takich jak wy
Ja też gotuję, smaże i piekę od dziecka
Ciasto francuskie mi świetnie wychodzi
Po prostu dzisiejsze pokolenie kobiet jest bezużyteczne
Większość lasek nie umie gotować więc musimy sobie jakoś radzić
A ja sobie zrobiłem dziecko i się wymigałem od woja
Ja się wiercę w łóżku
Zeszli na temat gotowania i wojska bo kiepscy z nich kochankowie więc muszą nadrobić innymi umiejętnościami
a kiedy to było??
bo jakoś nie pamiętam??
Venus nie przez żołądek... Raczej przez zmysł leniwca
Podasz kobiecie obiad do łóżka to od razu jest łątwiejsza
Ale większość kobiet i tak nic nie robi. Co najwyżej ziewają, lezą i się żądzą
We wszystkim
Wykorzystują męską potrzebę fizjologiczną jaką jest popęd seksualny. Nie słuchasz się... Nie dostaniesz tego Co Ci trzeba
Marec wie co pisze
rządzą się i tresują
faceci na forum są wszyscy postrzeleni
Venus ależ oczywiście, że kobiety mają swoje potrzeby seksualne ale u nas to działa zupełnie inaczej. Dla nas to nie tylko potrzeba ale przez naszą konstrukcję seks to jest raczej przymus
Taki sam jak np. potrzeba jedzenia czy oddawania moczu
ło matko...tłumacz tak sobie Marec tłumacz
Venus to chyba tylko drzewa z dziuplami
nie interesują mnie zwierzaczki z resztą one są do jedzenia a nie do zabawy. Osobiście nie rozumiem ludzi którzy trzymają te śmier,dziele w domach
Ja nie mam nic przeciwko zwierzętom. Dla mnie mają większe prawo do życia na Ziemi niż ludzie, ale jeśli chodzi o ich trzymanie w domu to jestem przeciwnikiem. Ich miejsce jest w lesie. Nienawidzę jak wchodzę do kogoś i się na mnie rzuca wielkie bydle i zaczyna lizać. Albo Te wszystkie patałachy co chodzą na spacery z psami i nawet goowien po nich nie posprzątają tylko leży to pod nogami. Masakra.
Domyśliłem się, że lubisz zwierzaki ale nie mam zamiaru wciskać kitu że też jestem ich miłośnikiem
Ja kocham zwierzęta zjadać
Z resztą moje wykształcenie jest z nimi związane. Jestem specem od projektowania obozów koncentracyjnych dla zwierząt nazywanych inaczej fermami
Czyli nie jadasz w ogóle mięsa?? Czy masz jakieś formy padlinki, które jesteś w stanie wszamać??
Jaki jest powód tak nienaturalnego stylu odżywiania się??
Swoją drogą widzę, że trafiłem na swoje przeciwieństwo w zamiłowaniach kulinarnych
Nie wyobrażam sobie życia bez padliny.
Prawdę prawisz ale dla mnie to i tak nie jest powód żeby ich nie zjadać
O właśnie ale wcinasz majonez a to jest z biednych zamordowanych niewyklutych kurczaczków
Ale mi się marzy wsunąć takiego sytego pieska z grilla
No dobra Zuziu zraziki
też mogą być
sorki miałem na myśli bitki
przyjedz do mnie a się dowiesz