strasznie meczące się stały spory miedzy ("zdecydowana a MAX29 " zrobiło się to nudne i myślę że nie na miejscu zgadzam się takie zdania powinni pisać sobie prywatnie BLLLLEEEE..........
Konto usunięte
19.03.2009 r. 10:01:16
uprzejmie prosze o usuniecie konta 'zdecydowana' ta osoba nie powinna byc na tym servisie.jesli jest jeszcze ktos kto by chcial sie dorzucic do tego komentarza zapraszam
MAX29
19.03.2009 r. 11:30:41
ale wierz mi to nic nie da.Jak chcecie to ja się wyniosę.No cóż dałem się sprowokować.Przepraszam źle się tu ostatnio zachowałem.Na olewkę takich trzeba brać
Jeśli ktoś jej rzuci blockaut to i tak ona pewnie nie jeden profil tu ma.I takiej gnidy trudno się pozbyć Niech se lata i smród rozprzestrzenie.To przez takich tu nie miło....
strasznie meczące się stały spory miedzy ("zdecydowana a MAX29 "
zrobiło się to nudne i myślę że nie na miejscu zgadzam się takie zdania powinni pisać sobie prywatnie BLLLLEEEE..........
uprzejmie prosze o usuniecie konta 'zdecydowana' ta osoba nie powinna byc na tym servisie.jesli jest jeszcze ktos kto by chcial sie dorzucic do tego komentarza zapraszam
ale wierz mi to nic nie da.Jak chcecie to ja się wyniosę.No cóż dałem się sprowokować.Przepraszam źle się tu ostatnio zachowałem.Na olewkę takich trzeba brać
Niech se lata i smród rozprzestrzenie.To przez takich tu nie miło....
Jeśli ktoś jej rzuci blockaut to i tak ona pewnie nie jeden profil tu ma.I takiej gnidy trudno się pozbyć