Witaj.To nieprawda,być może pukałeś w niewłaściwe miejsce.Kiedyś słysdzwałem dowcip.Tata pyta się syna gdzie byłeś,syn odpopwiada waliłem całą noc,otworzyła mnie o sódmej rano
mandaryn
14.01.2011 r. 23:12:53
polskie dziewczyny naj,naj,naj.
Monik
14.01.2011 r. 23:20:39
Januszu czy ty chcesz iść lewą nogą spać,zawsze poczucie humoru ,a dzisiaj co to foch ?
Monik
14.01.2011 r. 23:49:41
Nie tylKo CIEBIE całą resztę paczki jak piszecie na forum też
Monik
14.01.2011 r. 23:51:08
Nie tylKo CIEBIE całą resztę paczki jak piszecie na forum też
Monik
14.01.2011 r. 23:53:51
Widzę że zastanawiasz się co do tj nogi,która masz stąpnąć do łóżeczka,najlepiej tą środkową to zmienisz zdanie o polkach,podpuszczalski
Monik
15.01.2011 r. 00:00:53
Krok to ja mogę zrobić ale nie dosięgniesz bo za daleko
Monik
15.01.2011 r. 00:06:24
Cały czas idę,byle do przodu,ale nie potknęłam się o Ciebie
Monik
15.01.2011 r. 00:08:46
Cały czas idę,byle do przodu,ale nie potknęłam się o Ciebie
Monik
15.01.2011 r. 00:17:52
Ale po co iść jak polki to liche kochanki ty niedobry czekaj niech dziewczyny się o tym dowiedzą
Monik
15.01.2011 r. 00:33:58
Czytałam że był jakiś nabór na świadków?Tylko już nie wiem kto z kim,no nieważne,ważne że są poważne zamiary
Monik
15.01.2011 r. 00:42:38
Lepiej w błogiej świadomości,niż w realu
Monik
15.01.2011 r. 00:48:44
Szkoda że ja tego nie zrobiłam,chociaż nie byłabym sobą jak bym czegoś nie zrobiła dostałam ataku śmiechu,a grafolog gdyby miał ustalić autentyczność podpisu,stwierdziłby że to na pewno nie mój ,za mało wypiłam i ręka nie ta
faceci proponuja pukanie a one wzburzone
Witaj.To nieprawda,być może pukałeś w niewłaściwe miejsce.Kiedyś słysdzwałem dowcip.Tata pyta się syna gdzie byłeś,syn odpopwiada waliłem całą noc,otworzyła mnie o sódmej rano
polskie dziewczyny naj,naj,naj.
Januszu czy ty chcesz iść lewą nogą spać,zawsze poczucie humoru ,a dzisiaj co to foch
?
Nie tylKo CIEBIE
całą resztę paczki jak piszecie na forum też
Nie tylKo CIEBIE
całą resztę paczki jak piszecie na forum też
Widzę że zastanawiasz się co do tj nogi,która masz stąpnąć do łóżeczka,najlepiej tą środkową to zmienisz zdanie o polkach,podpuszczalski
Krok to ja mogę zrobić ale nie dosięgniesz bo za daleko
Cały czas idę,byle do przodu,ale nie
potknęłam się o Ciebie
Cały czas idę,byle do przodu,ale nie
potknęłam się o Ciebie
Ale po co iść jak polki to liche kochanki
ty niedobry czekaj niech dziewczyny się o tym dowiedzą
Czytałam że był jakiś nabór na świadków?Tylko już nie wiem kto z kim,no nieważne,ważne że są poważne zamiary
Lepiej w błogiej świadomości,niż w realu
Szkoda że ja tego nie zrobiłam,chociaż nie byłabym sobą jak bym czegoś nie zrobiła dostałam ataku śmiechu,a grafolog gdyby miał ustalić autentyczność podpisu,stwierdziłby że to na pewno nie mój ,za mało wypiłam i ręka nie ta