Chodzi mi o telewizje dla aby była kobiety, która najbardziej się nadaje ma jakąś wartość, jest tania i najmniej problemowa bo jedna taka się mnie pytała, a sam nie wiem co jest lepsze wiec może pomożecie mie. Do wyboru są: N, Cyfrowy Polsat czy Cyfra Plus ? - a to tak, aby zobrazować mój stan emocjonalny na dzisiaj
Administratori
09.12.2009 r. 20:48:39
czyli ten tekst ,ze mkontakt dostarczy ci wielu niezaponianych emocji jest prawdziwy a już myslalem ,ze to tylko chwyt markitngowy naszego dzialu promocji!
Marcelek
09.12.2009 r. 20:54:09
Cyfre mam i ją polecam
Konto usunięte
09.12.2009 r. 20:59:35
tylko i tylko internet , tv nie oglądam od 10 lat .
Administratori
10.12.2009 r. 09:03:01
Najlepiej nie oglądać wtedy człowiek nie jest skażony tym wszystkim Dobrze ! popieram !
Romantyk
10.12.2009 r. 21:45:02
Nie oglądam tv.Wolę poczytać książki lub rozwiązać krzyżówkę
Konto usunięte
16.12.2009 r. 09:26:50
ja mam N i szału nie kreci ..a zeby do nich sie dodzwonic wrazie jakiegos problemu to jak wydac na 0-700 powaga
majka
16.12.2009 r. 11:39:50
Cyfra pod tym względem też nie lepsza. Żeby się do nich dodzwonić trzeba odczekać do 10 min, a kasa leci.
artur
16.12.2009 r. 12:29:07
Zadnej...kazda klamie na swoj sposob...jak cos to tylko sport na Canal=....a nie Tusk Vision Network,ani zadna inna....to tylko manipulowanie ludzmi...a np podam..Ci co sa z Warszawy i orientuja sie w pilce noznej..to z rok temu zatrzymali 700 ponad kibicow Legii,na slynnej akcji "widelec"-i juz TVN szalal..sukces Schetyny i policji...tylu bandytow Legii zatrzymanych....wielki sukces...tak,takk,pzrez 1 dzien....a dlaczego nie wspominaja ze postawiono jakiekolwiek wymyslone zarzuty z 700 osob-15-20....a jak sprawa zainteresowala sie Fundacja Helsinska...to juz cisza...telewizja klamie....
czyli ten tekst ,ze mkontakt dostarczy ci wielu niezaponianych emocji jest prawdziwy a już myslalem ,ze to tylko chwyt markitngowy naszego dzialu promocji!
Cyfre mam i ją polecam
tylko i tylko internet , tv nie oglądam od 10 lat .
Najlepiej nie oglądać wtedy człowiek nie jest skażony tym wszystkim
Dobrze ! popieram !
Nie oglądam tv.Wolę poczytać książki lub rozwiązać krzyżówkę
ja mam N i szału nie kreci ..a zeby do nich sie dodzwonic wrazie jakiegos problemu to jak wydac na 0-700 powaga
Cyfra pod tym względem też nie lepsza. Żeby się do nich dodzwonić trzeba odczekać do 10 min, a kasa leci.
Zadnej...kazda klamie na swoj sposob...jak cos to tylko sport na Canal=....a nie Tusk Vision Network,ani zadna inna....to tylko manipulowanie ludzmi...a np podam..Ci co sa z Warszawy i orientuja sie w pilce noznej..to z rok temu zatrzymali 700 ponad kibicow Legii,na slynnej akcji "widelec"-i juz TVN szalal..sukces Schetyny i policji...tylu bandytow Legii zatrzymanych....wielki sukces...tak,takk,pzrez 1 dzien....a dlaczego nie wspominaja ze postawiono jakiekolwiek wymyslone zarzuty z 700 osob-15-20....a jak sprawa zainteresowala sie Fundacja Helsinska...to juz cisza...telewizja klamie....
Ja tam z kablówki korzystam i jestem zadowolona