Odwal się i skasuj ten post!!!!
Akurat za twardy jestem na takie umizgi.A Ty za marna!!!
MAX29
06.03.2009 r. 07:52:03
Jestem hetero i wolę kobiety....A ty co lesbija czy coś tam takiego?Ze poruszasz takie ślamy??
06.03.2009 r. 10:11:43
Niestety Max ma racje. Kobiety są upadłe i nie mają wstydu...
Konto usunięte
06.03.2009 r. 10:16:47
BARDZO MNIE ZASKOCZYŁA PANA ODPOWIEDZ NA FORUM PT,KOBIETY TO KU.....
JESZCZE NIE TAK DAWNO KLIKAŁ PAN ZE MNĄ I BYŁO DOŚĆ MIŁO O CZY WSPOMINAŁ PAN NA FORUM.SKĄD TAK RAPTOWNA ZMIANA /CZYŻBY NADAL ROZPACZ Z POWODU BRAKU KOBIETY?ZOSTAJE MI WSPÓŁCZUĆ I ŻYCZYĆ SZCZĘŚCIA W SZUKANIU IDEAŁU.
MAX29
06.03.2009 r. 10:16:47
Większość facetów tak myśli ale nie mówią tego wprost bo zmniejsza to ich szanse nastosunek
Lepiej prezencik kawiatuszki nowe autko najlepiej.Dupe wypnie na pare razy a potem następnego frajera szuka.Nie jesteśmy tacy głupi Oczywiście tu pomijam wielki procent na szczęście tych dobrych kobiet....
Odwal się i skasuj ten post!!!!
Akurat za twardy jestem na takie umizgi.A Ty za marna!!!
Jestem hetero i wolę kobiety....A ty co lesbija czy coś tam takiego?Ze poruszasz takie ślamy??
Niestety Max ma racje. Kobiety są upadłe i nie mają wstydu...
BARDZO MNIE ZASKOCZYŁA PANA ODPOWIEDZ NA FORUM PT,KOBIETY TO KU.....
JESZCZE NIE TAK DAWNO KLIKAŁ PAN ZE MNĄ I BYŁO DOŚĆ MIŁO O CZY WSPOMINAŁ PAN NA FORUM.SKĄD TAK RAPTOWNA ZMIANA /CZYŻBY NADAL ROZPACZ Z POWODU BRAKU KOBIETY?ZOSTAJE MI WSPÓŁCZUĆ I ŻYCZYĆ SZCZĘŚCIA W SZUKANIU IDEAŁU.
Większość facetów tak myśli ale nie mówią tego wprost bo zmniejsza to ich szanse nastosunek
Oczywiście tu pomijam wielki procent na szczęście tych dobrych kobiet....
Lepiej prezencik kawiatuszki nowe autko najlepiej.Dupe wypnie na pare razy a potem następnego frajera szuka.Nie jesteśmy tacy głupi