Postanowiłem napisać tu ponieważ może dzięki wam uda mi się znaleźć ta której szukam,wiem zaraz będą dziwne opinie i tp teksty ale cóż mi tam raz się żyje .
Postanowiłem ze w tym roku znajdę miłość i mam zamiar zrobić wszystko aby spełnić to postanowienie.
Jestem sam i szukam kobiety która ma dziecko ponieważ ja sam nie mogę miedz dzieci a cóż jest warte życie bez nich.Jesli znajdzie sie taka ktora czuje podobnie to moze do mnie napisze cos z tego wyjdzie
Na koniec zycze wszystkim duzo szczęścia w Nowym Roku
AGATA
02.01.2011 r. 09:50:24
Pośpiech zły doradca
szybki
02.01.2011 r. 09:54:19
Szybki aż tak nie jestem a pospiech no cóż ile czasu można być samemu i co dzień wracać do pustego mieszkania , myśląc tylko o tym jak to zmienić chyba czas coś robić w tym kierunku
szybki
02.01.2011 r. 10:04:19
Nie twierdze ze jestem ideałem takich zresztą chyba nie ma mam 36 lat i mieszkam na stale na zachodzie gdzie pracuje i to jest ta moja wada ze jakoś nie mogę poznać takiej osoby która to akceptuje zawsze coś nie tak a przeszkadza dodatkowa jest fakt ze nie mogę mieć dzieci i to zraza wiele kobiet nie wiem czemu wprawdzie ale takie jest życie
AGATA
02.01.2011 r. 10:11:47
Karl ja wiem co to sa dzieci
mam je na codzien roboty jak powiedziales duzo
ale potrafia dac duzo milości, radosci i usmiechu
szybki
02.01.2011 r. 10:14:46
Co do postu kolegi wiem co to są dzieci mimo ze ich nie mam a co robię źle nie wiem zdaje mi się ze powodem jest to ze planuje jak najdłużej mieszkać na zachodzie mam tu mieszkanie i prace wiec nie można z tego ot tak zrezygnować a co do kobiet na stronie do żadnej nie pisałem jeszcze
AGATA
02.01.2011 r. 10:15:48
A...
Szybki jest chyba jeszcze wczorajszy
szybki
02.01.2011 r. 10:25:31
Przepraszam za błąd w profilu jakoś nie to wskoczyło
Dlaczego twierdzisz ze jest coś nie tak, bo nie mogę znaleźć nikogo jestem normalny nie pije nie uganiam się za spódniczkami to nie w moim guście,ot taki prosty chłopak ze mnie wychowany na wsi i mający jakieś zasady może dla innych śmieszne a dla mnie ważne cóż taki już jestem
szybki
02.01.2011 r. 10:46:02
Jakos tak się cham owalem wiesz wstydziłem się troszkę pisać ale teraz chyba mi przeszło już
AGATA
02.01.2011 r. 10:49:54
Endi
szybki
02.01.2011 r. 11:01:19
Dziękuje mam nadzieje ze się uda coś zmienić w życiu
szybki
02.01.2011 r. 11:02:36
Tak jak pisałem sam nie mogę mieć dzieci niestety takie życie
Kill Bill
02.01.2011 r. 12:21:16
HEYO Gabryś
a po co wam dziecko z panią
Kill Bill
02.01.2011 r. 12:30:32
A ja poznam Pana z synem ..takim 24 letnim
Kill Bill
02.01.2011 r. 12:34:12
Maryś my już nie musimy być grzeczne
Kill Bill
02.01.2011 r. 12:42:36
dzieci z domu dziecka a dzieci bez ojców to jest różnica ....więc nad czym płakałaś?
oceanic
02.01.2011 r. 12:48:08
lepszy dom dziecka niż po.jebani rodzice
choć nie wiem w sumie
oceanic
02.01.2011 r. 13:33:53
mi się wydaje że czasami lepiej aby dziecko nie znało rodziców
bo to mniejsze zło niż jak rodzice którzy powinni bezwarunkowo kochać znęcają się itp
raz słyszałem że matka piła a dziecko leżało w łóżku nie dawała mu jeść
i dziecko umarło z głodu tu w Polsce w centrum europy nawet były szczebelki poprzegryzane bo zaczęło je gryźć z głodu
szybki
02.01.2011 r. 16:46:37
I ja nie miałem lekko w życiu ojciec pil jak u ciebie dzien bez awantury i bójki był świętem a tak na okrągło picie bicie i ciągle tak samo. Matka nie odeszła i jest do dzisiaj z nim mam ja wyszedłem z domu jak tylko 18 mi wybiła i tak już zostało może dlatego mam nie chęć do pica ale ciągle mam nadzieje ze znajdę ta druga polówkę i będziemy szczęśliwi.
Witam
.
Postanowiłem napisać tu ponieważ może dzięki wam uda mi się znaleźć ta której szukam,wiem zaraz będą dziwne opinie i tp teksty ale cóż mi tam raz się żyje
Postanowiłem ze w tym roku znajdę miłość i mam zamiar zrobić wszystko aby spełnić to postanowienie.
Jestem sam i szukam kobiety która ma dziecko ponieważ ja sam nie mogę miedz dzieci a cóż jest warte życie bez nich.Jesli znajdzie sie taka ktora czuje podobnie to moze do mnie napisze cos z tego wyjdzie
Na koniec zycze wszystkim duzo szczęścia w Nowym Roku
Pośpiech zły doradca
Szybki aż tak nie jestem a pospiech no cóż ile czasu można być samemu i co dzień wracać do pustego mieszkania , myśląc tylko o tym jak to zmienić chyba czas coś robić w tym kierunku
Nie twierdze ze jestem ideałem takich zresztą chyba nie ma mam 36 lat i mieszkam na stale na zachodzie gdzie pracuje i to jest ta moja wada ze jakoś nie mogę poznać takiej osoby która to akceptuje zawsze coś nie tak a przeszkadza dodatkowa jest fakt ze nie mogę mieć dzieci i to zraza wiele kobiet nie wiem czemu wprawdzie ale takie jest życie
Karl ja wiem co to sa dzieci
roboty jak powiedziales duzo
mam je na codzien
ale potrafia dac duzo milości, radosci i usmiechu
Co do postu kolegi wiem co to są dzieci mimo ze ich nie mam a co robię źle nie wiem zdaje mi się ze powodem jest to ze planuje jak najdłużej mieszkać na zachodzie mam tu mieszkanie i prace wiec nie można z tego ot tak zrezygnować a co do kobiet na stronie do żadnej nie pisałem jeszcze
A...
Szybki jest chyba jeszcze wczorajszy
Przepraszam za błąd w profilu jakoś nie to wskoczyło
Dlaczego twierdzisz ze jest coś nie tak, bo nie mogę znaleźć nikogo jestem normalny nie pije nie uganiam się za spódniczkami to nie w moim guście,ot taki prosty chłopak ze mnie wychowany na wsi i mający jakieś zasady może dla innych śmieszne a dla mnie ważne cóż taki już jestem
Jakos tak się cham owalem wiesz wstydziłem się troszkę pisać ale teraz chyba mi przeszło już
Endi
Dziękuje mam nadzieje ze się uda coś zmienić w życiu
Tak jak pisałem sam nie mogę mieć dzieci niestety takie życie
HEYO Gabryś
a po co wam dziecko z panią
A ja poznam Pana z synem ..takim 24 letnim
Maryś my już nie musimy być grzeczne
dzieci z domu dziecka a dzieci bez ojców to jest różnica ....więc nad czym płakałaś?
lepszy dom dziecka niż po.jebani rodzice
choć nie wiem w sumie
mi się wydaje że czasami lepiej aby dziecko nie znało rodziców
bo to mniejsze zło niż jak rodzice którzy powinni bezwarunkowo kochać znęcają się itp
raz słyszałem że matka piła a dziecko leżało w łóżku nie dawała mu jeść
i dziecko umarło z głodu tu w Polsce w centrum europy nawet były szczebelki poprzegryzane bo zaczęło je gryźć z głodu
I ja nie miałem lekko w życiu ojciec pil jak u ciebie dzien bez awantury i bójki był świętem a tak na okrągło picie bicie i ciągle tak samo. Matka nie odeszła i jest do dzisiaj z nim mam ja wyszedłem z domu jak tylko 18 mi wybiła i tak już zostało może dlatego mam nie chęć do pica ale ciągle mam nadzieje ze znajdę ta druga polówkę i będziemy szczęśliwi.
Gabryś ale historia
wcale nie biję
pukam sobie tylko