mam 20 latek jestem brunetem mam 181 wzrostu szukam dziewczyn do zoabawy przy kam na skypie prosze pisac ty lko z kamerkami
a kogo stać na kamerkę patrzcie go tylko z kamerkami się zabawia
nie gadaj aniołek to lepsze niż lizak
dokładnie Sylwia Janusz każdy puka jak może tzn orze
tak sobie pomyślałem że jak człowiek zakochany to nie on puka tylko serduszko serduszko puka w rytmie czacza ...
co masz na myśli ?
mogło by być hardcorowe np ostra jazda ... a w którymś momencie oboje kochanków staje i śpiewają na głos serduszko puka... i w tym rytmie się pukają
głaskanie w rytmie cha-cha
ok aniołek podaj mi przykład utworu który by ci pasował ?
hmm posłuchałem aniołku i fajny wybór choć mi się to bardziej kojarzy z przed seksem lub po seksie choć na pewno było by fajnie mogę teraz ja ?
no mogę ja zaprezentować ?
ok wypróbowane dam
do szalonego fajnego seksu np po imprezie zawsze mi się kojarzy taki komercyjny śmieszny metal przełomu 80-90 &translated=1 jest super klimat
a do czułego namiętnego ale tez radosnego i żywiołowego uwielbiam &translated=1 i podobne klimaty bardzo letni ten kawałek wręcz tak spokojno gorący
nie gadaj Sabrina pasuje zawsze jak ulał
no nie ty ale warto próbować nowych rzeczy i uczyć się od innych ja od ciebie spróbuję się nauczyć
mam 20 latek jestem brunetem mam 181 wzrostu szukam dziewczyn do zoabawy przy kam na skypie prosze pisac ty lko z kamerkami
a kogo stać na kamerkę
patrzcie go tylko z kamerkami się zabawia
nie gadaj aniołek to lepsze niż lizak
dokładnie Sylwia
Janusz każdy puka jak może tzn orze
tak sobie pomyślałem że jak człowiek zakochany to nie on puka tylko serduszko
serduszko puka w rytmie czacza ...
co masz na myśli ?
mogło by być hardcorowe
np ostra jazda ... a w którymś momencie oboje kochanków staje i śpiewają na głos serduszko puka... i w tym rytmie się pukają
głaskanie w rytmie cha-cha
ok aniołek podaj mi przykład utworu który by ci pasował
?
hmm posłuchałem aniołku i fajny wybór choć mi się to bardziej kojarzy z przed seksem lub po seksie
choć na pewno było by fajnie
?
mogę teraz ja
no mogę ja zaprezentować ?
ok wypróbowane dam
do szalonego fajnego seksu np po imprezie zawsze mi się kojarzy taki komercyjny śmieszny metal przełomu 80-90
&translated=1
jest super klimat
a do czułego namiętnego ale tez radosnego i żywiołowego
uwielbiam
&translated=1
i podobne klimaty bardzo letni ten kawałek wręcz tak spokojno gorący
nie gadaj Sabrina pasuje zawsze jak ulał
no nie ty ale warto próbować nowych rzeczy i uczyć się od innych
ja od ciebie spróbuję się nauczyć