Ludzie którzy się spóżniają hi hi są zazwyczaj bardziej weseli niż ci , którzy musieli na nich czekać
no fakt ....ja sie zawsze w **cenzura** iam jak musze czekac na jakiegos przypała
Jedynym sposobem jaki odkryłem by zdązyc na pociąg,jest spóznic się na poprzedni
hahaha Kazik no wieszco powiem ci ze opracowałes dobry patent hahahahahahahahahaha
A ja nie lubię niepunktualności u kobiet , i bardzo się wkurzam .
szanuje swój czas i innych,Czyli nie lubie spóznialskich
Ja tez nie lubię jak sie ktos spoznia , wiec jak wiem ze ktos ma takie problemy to poprostu sama sie spozniam.
Witajcie.Jeśli kobieta spóźni się na spotkanie.To czekam kwadrans.Jeśli nie przyjdzie przez piętnaście minut ,idę do domu.
Ja nienawidzę jak ktoś się spóźnia, punktualność przede wszystkim
TAK TO JEST NAJGORSZE..CZEKAĆ NA KOGOŚ ...DLATEGO JA ZAWSZE DZWONIĘ ..I UPRZEDZAM ,ŻE MOGĘ SIĘ SPÓŹNIĆ
Ludzie którzy się spóżniają hi
hi są zazwyczaj bardziej weseli niż ci , którzy musieli na nich czekać
no fakt ....ja sie zawsze w **cenzura** iam jak musze czekac na jakiegos przypała
Jedynym sposobem jaki odkryłem by zdązyc na pociąg,jest spóznic się na poprzedni
hahaha Kazik no wieszco powiem ci ze opracowałes dobry patent
hahahahahahahahahaha
A ja nie lubię niepunktualności u kobiet , i bardzo się wkurzam .
szanuje swój czas i innych,Czyli nie lubie spóznialskich
Ja tez nie lubię jak sie ktos spoznia , wiec jak wiem ze ktos ma takie problemy to poprostu sama sie spozniam.
Witajcie.Jeśli kobieta spóźni się na spotkanie.To czekam kwadrans.Jeśli nie przyjdzie przez piętnaście minut ,idę do domu.
Ja nienawidzę jak ktoś się spóźnia, punktualność przede wszystkim
TAK TO JEST NAJGORSZE..CZEKAĆ NA KOGOŚ ...DLATEGO JA ZAWSZE DZWONIĘ ..I UPRZEDZAM ,ŻE MOGĘ SIĘ SPÓŹNIĆ