Ja osobiscie uwazam ze nieprawdziawe jest stwierdzenie ze kobiety leca na kase,.Owszem pieniadze pomagaja ale nie sa priorytetem Jestem z kims kto ma pieniadzei to nie małę,a jednak czegos mi brakuje wiec napewno nie jestem tutaj w pogoni za zielonym;-//wiec prosze nie osadzajce wszystkich kobiet jedna niara Pozdrawiam
Konto usunięte
04.03.2009 r. 23:36:09
Zeczywiscie po zamieszczeniu mojego anonsu nawazalem kontakt z wspaniala kobieta ktora podobnie mysli jak ja.Jednak zauwazcie ile jest ogloszen o "sponsoring".Rozumie ze sa wyjatki gdzie sytuacja rodzinna zmusza do tego.Jednak wiekszosc to mlode dziewczyny czy tutaj nie chodzi tylko o "Lepsze Zycie"??
Z drugiej strony winni my jestesmy faceci ze kupujemy takie uslugi.
Ja osobiscie uwazam ze nieprawdziawe jest stwierdzenie ze kobiety leca na kase,.Owszem pieniadze pomagaja ale nie sa priorytetem
Jestem z kims kto ma pieniadzei to nie małę,a jednak czegos mi brakuje wiec napewno nie jestem tutaj w pogoni za zielonym;-//wiec prosze nie osadzajce wszystkich kobiet jedna niara
Pozdrawiam
Zeczywiscie po zamieszczeniu mojego anonsu nawazalem kontakt z wspaniala kobieta ktora podobnie mysli jak ja.Jednak zauwazcie ile jest ogloszen o "sponsoring".Rozumie ze sa wyjatki gdzie sytuacja rodzinna zmusza do tego.Jednak wiekszosc to mlode dziewczyny czy tutaj nie chodzi tylko o "Lepsze Zycie"??
Z drugiej strony winni my jestesmy faceci ze kupujemy takie uslugi.