czy pary gejowskie oraz lezbijowskie powinny brac slub i wychowywac ?dzieci?
TommyB
13.12.2010 r. 20:17:49
Jak sobie zrobią dzieci to mogą (oczywiście bez in-vitro)
A ślub to niech sobie nawet mrówki biorą, od tego nikt nie ucierpi.
J@nusz
13.12.2010 r. 22:37:15
W moim punkcie widzenia homoseksualizm to choroba psychiczna. Jednym z powodów zakazu zawarcia związku małżeńskiego jest choroba psychiczna partnera. A jak można dać choremu psychicznie dziecko do wychowania... Może kolejnym krokiem na jaki się zgodzicie będzie legalizacja pedofilii?
mateusz
13.12.2010 r. 23:10:00
nie da rady na taki układ głupi pedały kto ich lubi ja nie
oceanic
14.12.2010 r. 15:14:34
popieram agentko
oceanic
14.12.2010 r. 15:21:34
powinniśmy podziękować slawo za powielanie mądrości amerykańskich profesorów ojca Tadeusza
Włoszka
14.12.2010 r. 17:50:34
Jaki jest sens przedstawiania swoich poglądów na forum jeśli zaraz zostaje się potępionym za posiadanie takowych.
Jestem za legalizacją takich związków.
Jesli chodzi o wychowywanie dzieci to pary homoseksualne są prawie tak samo traktowane przy adopcjach jak pary hetero ( w krajach gdzie istnieje taka mozliwość adopcji ). I albo można powierzyć im dzieci albo nie.
Jak dotąd wiekszość dzieci, które były wczesniej adoptowane odbierano parom hetero ze względów na złe lub karygodne wychowywanie dzieci.
Włoszka
14.12.2010 r. 18:11:25
Wyrażam tylko swój pogląd. Doktorat mam z innej dziedziny wiec fakt w tym temacie jestem niedouczona.
Sylwia ale przyznaj fajnie być takim niedoukiem ja my
Włoszka
14.12.2010 r. 18:50:42
szkoda, że ja zabijam tylko ludzi.
moze czas zrobić uprawnienia na zabijanie czasu
Włoszka
14.12.2010 r. 18:58:42
w krajach nadbałtyckich surowo karane więc uważaj
Darek
14.12.2010 r. 19:10:30
dzieci nie powini wychowywać ...
od kogo dziecko ma brać przykład ...
Włoszka
14.12.2010 r. 19:20:00
a co rodzi się w świadomosci dziecka jak tatuś bije i poniża codziennie mamusie ????????
Włoszka
14.12.2010 r. 19:26:02
Melissa za późno
Przeproś i idź do kąta
Darek
14.12.2010 r. 19:27:30
dzieci powinny wychowywać się w noramalnej rodzinie ...
czy to normalne by było gdyby dziecko widziało że facet z facetem lub kobieta z kobietą kładla się do wspólnego łóżka ...
lub rano w niedziele przyszło by obejrzeć bajkę a tam w łóku leży ... facet z facetem (kobieta z kobietą)...
myślicie że to noramalne ...
do kogo by miało mówić tata lub mama ...
Włoszka
14.12.2010 r. 19:29:38
Darek ale przyznaj racje, że kazdy może mnieć swoją racje
Darek
14.12.2010 r. 19:34:57
to znaczy tolerancja ...
homoseksualiści, to jest ich sprawa
ale nigdy w życiu wychowywać dzieci ...
Włoszka
14.12.2010 r. 19:53:06
a ja sypiam z pod poduszką
Darek
14.12.2010 r. 20:06:00
w tym znaczeniu nie chodzi kto z kim sypia, to każdego indywidualna sprawa ...
ale myślę że rodzinę powinni tworzyć kobieta i mężczyzna ...
jeżli chcą się wiązać ze sobą homo ... to niech się wiążą, ale nie powinni wychowywać dzieci ...
jak takie dziecko będzie się czuło np. w szkole ... jeżeli ktoś się zapyta jak tam mama lub tata ... albo będą mu dokuczać że mama to jakiś facet ...
Iwona*
14.12.2010 r. 20:12:13
nie jestem przeciwniczką gejów i lesbijek, jednak normalna rodzina , to mężczyzna i kobieta + dziecko,
a oni jak chcą to niech nawet żenią
oceanic
16.12.2010 r. 11:47:15
więc dochodzi się do paradoksu bo nie dlatego się nie pozwala
im adoptować że są homoseksualni tylko dlatego że większość społeczeństwa to **cenzura** i dziecko mogło by być narażone na docinki chora logika
czy pary gejowskie oraz lezbijowskie powinny brac slub i wychowywac ?dzieci?
Jak sobie zrobią dzieci to mogą (oczywiście bez in-vitro)
A ślub to niech sobie nawet mrówki biorą, od tego nikt nie ucierpi.
W moim punkcie widzenia homoseksualizm to choroba psychiczna. Jednym z powodów zakazu zawarcia związku małżeńskiego jest choroba psychiczna partnera. A jak można dać choremu psychicznie dziecko do wychowania... Może kolejnym krokiem na jaki się zgodzicie będzie legalizacja pedofilii?
nie da rady na taki układ głupi pedały kto ich lubi ja nie
popieram agentko
powinniśmy podziękować slawo za powielanie mądrości amerykańskich profesorów ojca Tadeusza
Jaki jest sens przedstawiania swoich poglądów na forum jeśli zaraz zostaje się potępionym za posiadanie takowych.
Jestem za legalizacją takich związków.
Jesli chodzi o wychowywanie dzieci to pary homoseksualne są prawie tak samo traktowane przy adopcjach jak pary hetero ( w krajach gdzie istnieje taka mozliwość adopcji ). I albo można powierzyć im dzieci albo nie.
Jak dotąd wiekszość dzieci, które były wczesniej adoptowane odbierano parom hetero ze względów na złe lub karygodne wychowywanie dzieci.
Wyrażam tylko swój pogląd. Doktorat mam z innej dziedziny wiec fakt w tym temacie jestem niedouczona.
Sylwia ale przyznaj fajnie być takim niedoukiem ja my
szkoda, że ja zabijam tylko ludzi.
moze czas zrobić uprawnienia na zabijanie czasu
w krajach nadbałtyckich surowo karane więc uważaj
dzieci nie powini wychowywać ...
od kogo dziecko ma brać przykład ...
a co rodzi się w świadomosci dziecka jak tatuś bije i poniża codziennie mamusie ????????
Melissa za późno
Przeproś i idź do kąta
dzieci powinny wychowywać się w noramalnej rodzinie ...
czy to normalne by było gdyby dziecko widziało że facet z facetem lub kobieta z kobietą kładla się do wspólnego łóżka ...
lub rano w niedziele przyszło by obejrzeć bajkę a tam w łóku leży ... facet z facetem (kobieta z kobietą)...
myślicie że to noramalne ...
do kogo by miało mówić tata lub mama ...
Darek ale przyznaj racje, że kazdy może mnieć swoją racje
to znaczy tolerancja ...
homoseksualiści, to jest ich sprawa
ale nigdy w życiu wychowywać dzieci ...
a ja sypiam z
pod poduszką
w tym znaczeniu nie chodzi kto z kim sypia, to każdego indywidualna sprawa ...
ale myślę że rodzinę powinni tworzyć kobieta i mężczyzna ...
jeżli chcą się wiązać ze sobą homo ... to niech się wiążą, ale nie powinni wychowywać dzieci ...
jak takie dziecko będzie się czuło np. w szkole ... jeżeli ktoś się zapyta jak tam mama lub tata ... albo będą mu dokuczać że mama to jakiś facet ...
nie jestem przeciwniczką gejów i lesbijek, jednak normalna rodzina , to mężczyzna i kobieta + dziecko,
a oni jak chcą to niech nawet żenią
więc dochodzi się do paradoksu bo nie dlatego się nie pozwala
im adoptować że są homoseksualni tylko dlatego że większość społeczeństwa to **cenzura** i dziecko mogło by być narażone na docinki chora logika
zresztą tu mało co nie jest chore