Czy istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzną? Czysta przyjaźń? Czy zawsze kończy się czymś więcej?
Ernest
13.12.2010 r. 16:30:44
zawsze konczy przynajmiej a najczesciej to
Ernest
13.12.2010 r. 16:53:20
a ja nie mam racji sara ?
gepard
13.12.2010 r. 21:10:21
sex przez przyjazni jest oki..lepszy jak bez przyjazni
mateusz
13.12.2010 r. 23:12:20
myślę że istnieje jeżeli komuś zależy naprawdę na przyjaźni a nie na bzykanku
Jacek
14.12.2010 r. 10:29:57
Cześć wam chciałem wam napisać że mam sześć fajnych kobiet z którymi się spotykam jak mam chwile wolną są fajne zawsze pogadamy morze bym poszedł z którą pod kołderkę ale nie są w moim typie więc przyjazń istnieje tylko nie wybierajcie lasek wtedy to inna sprawa cdn
Darek
14.12.2010 r. 19:01:28
od czegość trzeba przecież zacząć
Darek
14.12.2010 r. 20:10:22
myślę że każdy potrzebuje przyjaźni ...
a jeżeli chodzi o coś więcej to wiadomo że przyjaźń z czasem pomiędzy kobietą a mężczyzną może się przerodzić w coś więcej ...
chociaż nie zawsze ...
Marcin
14.12.2010 r. 21:25:29
Nie ma czegoś takiego i nigdy nie będzie - chyba, że zdrady będą legalne. pozdrawiam
Darek
14.12.2010 r. 21:27:54
zdrada to całkiem inny temat ...
Darek
14.12.2010 r. 22:02:35
ale myślę że nie wszystko da się wpakować do jednego worka ...
przyjaźń to jedno a jeżeli coś się więcej urodzi w międzyczasie to też chyba dobrze ...
Darek
14.12.2010 r. 22:06:50
przyjaźń to fajne ...
ale miłość też może być piękna
to wszystko zależy od ludzi i odpowiedniego dobrania partnera
Darek
14.12.2010 r. 22:12:03
no tak ...
troszeczkę się zagalapowałem ...
Darek
14.12.2010 r. 22:30:56
no i często ta przyjaźń przeradza się w coś miłego ...
nie można myśleć tylko negatywnie, z nastawieniem że chodzi tylko o jedno ...
Jacek
15.12.2010 r. 15:46:18
Cześć dziewczyny chciałem powiedzieć że jestem trochę nie śmiały więc gdybym miał piękna dziewczynę w tej znajomości a miałem i gdybym poszedł z nią pod kołderkę to w tedy to już inne odczucia więc trzymać zasady jak to dziewczyny mówią
Jacek
15.12.2010 r. 15:49:30
Cześć dziewczyny chciałem powiedzieć że jestem trochę nie śmiały więc gdybym miał piękna dziewczynę w tej znajomości a miałem i gdybym poszedł z nią pod kołderkę to w tedy to już inne odczucia więc trzymać zasady jak to dziewczyny mówią
Jacek
15.12.2010 r. 15:54:41
Ten tekst napisałem w całości a oni mi go podzielili
Rafał
16.12.2010 r. 16:26:10
hahaa ale żal!
Darek
20.12.2010 r. 18:20:37
jak świat istnieje
kobieta do faceta, a facet do kobiety lgnąć będą, inaczej przestalibyśmy istnieć ...
Czy istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzną? Czysta przyjaźń? Czy zawsze kończy się czymś więcej?
a ja nie mam racji sara ?
sex przez przyjazni jest oki..lepszy jak bez przyjazni
myślę że istnieje jeżeli komuś zależy naprawdę na przyjaźni
a nie na bzykanku
Cześć wam chciałem wam napisać że mam sześć fajnych kobiet z którymi się spotykam jak mam chwile wolną są fajne zawsze pogadamy morze bym poszedł z którą pod kołderkę ale nie są w moim typie więc przyjazń istnieje tylko nie wybierajcie lasek wtedy to inna sprawa cdn
od czegość trzeba przecież zacząć
myślę że każdy potrzebuje przyjaźni ...
a jeżeli chodzi o coś więcej to wiadomo że przyjaźń z czasem pomiędzy kobietą a mężczyzną może się przerodzić w coś więcej ...
chociaż nie zawsze ...
Nie ma czegoś takiego i nigdy nie będzie - chyba, że zdrady będą legalne. pozdrawiam
zdrada to całkiem inny temat ...
ale myślę że nie wszystko da się wpakować do jednego worka ...
przyjaźń to jedno a jeżeli coś się więcej urodzi w międzyczasie to też chyba dobrze ...
przyjaźń to fajne ...
ale miłość też może być piękna
to wszystko zależy od ludzi i odpowiedniego dobrania partnera
no tak ...
troszeczkę się zagalapowałem ...
no i często ta przyjaźń przeradza się w coś miłego ...
nie można myśleć tylko negatywnie, z nastawieniem że chodzi tylko o jedno ...
Ten tekst napisałem w całości a oni mi go podzielili
hahaa ale żal!
jak świat istnieje
kobieta do faceta, a facet do kobiety lgnąć będą, inaczej przestalibyśmy istnieć ...