Kiedyś, może nie tak dawno bo w latach 80, no może 90, bycie rozwódką/nikiem to był obciach, a w latach późniejszych to juz dopiero. W dzisiejszych czasach nie wiem czy ze 100 małżeństw dotrwa 60 % do końca. Co jest powodem tak dużej ilości rozwodów? Czy to moda z zachodu ? Zbyt słaba wola ? Pójście na łatwiznę ? A może rozwiązłość ? ( Ale ta wtedy też była, i nikt nie mówił o molestowaniu ...)
Ja...
07.12.2010 r. 22:09:55
Obudziłeś się?
Skończyły się czasy niewolnictwa, szkoda że do wszystkich męskich przedstawicieli gatunku homo nie dotarło.
TommyB
07.12.2010 r. 22:14:41
haha skończyły haha
Mariusz sam sobie napisałeś odpowiedź na swoje pytanie \"bycie rozwódką/nikiem to był obciach\" - i zamiast powiedzieć żegnam to wbrew własnej woli: \"puki śmierć nas nie rozłączy\"
TommyB
07.12.2010 r. 22:26:08
\"Bo najgorsze w życiu to samotnym być\"
Niektórzy mają powody i żyją ze sobą do śmierci.
Ale najlepszym sposobem na zmniejszenie ilości rozwodów jest zmniejszenie ilości ślubów.
Ja...
07.12.2010 r. 22:53:32
Co to orędzie jakieś?
Ustawy na mk pisać, wypier... na wiejską.
TommyB
07.12.2010 r. 22:58:02
Polityce, religii i pier***eniu nie od rzeczy mówie zdecydowane raczej nie.
Ja...
07.12.2010 r. 23:10:10
Niezdecydowany.
A tutaj czego szukasz? Bakteryjek do swojej lateksowej lali?
TommyB
07.12.2010 r. 23:16:35
Nie, pod siłe podpinam i jazda.
Ja...
07.12.2010 r. 23:22:04
Nie zapomnij o gumowym czepku z elektrodami.
Tomografia nie zaszkodzi.
TommyB
07.12.2010 r. 23:26:50
Nie wiem nie znam sie zarobiony jestem.
Ja...
07.12.2010 r. 23:41:43
Jak wiekszość gołodupców tutaj.
Mariusz
08.12.2010 r. 10:33:53
Kochani to po co zaciągacie nas przed ołtarze, żeby potem się rozwodzić ? Chyba chore jesteście, może to promieniowanie kosmiczne tak na Was wpływa?
Najpierw szukacie tego jedynego, zaciągacie go do łóżka, potem szybka ciąża i ślub! A potem \"ach to nie ten ! gzie ja miałam oczy ! ...\" Pierdulety ! i tyle !
Jak kto nie myśli głową to potem tak się dzieje ! i to dotyczy obu stron ! Kochani ha ha ha !
A kto jest pokrzywdzony? oczywiście dziecko ! które głupieje od tego że ma później 20 wujków zamiast pełna rodzinę.
Jacek
08.12.2010 r. 12:52:11
KaTe a ja sie zenie w grudniu.....
Jacek
08.12.2010 r. 12:52:35
pozdrawiam wszystkich....
Jacek
08.12.2010 r. 12:52:44
Mariusz
08.12.2010 r. 13:08:27
KaTe, masz rację a może dochodzi do tego chęć stania się dorosłym za szybko. Zbyt mało czasu na wzajemne poznanie się. Później okazją do kłótni mogą być naprawdę prozaiczne rzeczy.
Anka
08.12.2010 r. 13:47:04
wiemy jacku wiemy
Ja...
08.12.2010 r. 18:07:25
Promeniowanie kosmiczne....
Raczej modyfikowana genetycznie żywnosc, diopsyny, furany i sztuczne nawozy ograniczyły zdolnośći immunologiczne Twoich szarych komurek.
Popierdasiło goscia, my ich zaciągamy do łużka...........
Ja...
08.12.2010 r. 18:16:37
Pneumokoki?
Rozumiem jesteś wolny od bakterji powszechnie zasiedlających nasze drogi oddechowe.
Nie dziwię się im, widocznie posiadaja ,,intelekt,,
Mariusz
08.12.2010 r. 19:56:06
Kochana JA..., czy jak tam ciebie zawią, intelektem to ty nie grzeszysz, oj nie grzeszysz. wszytkim innym, tylko nie rozumkiem. Może go masz gdzie indziej? pozdrawiam Twój wierny czytelnik. Mariusz
P.S. acha kochanie, słowa takie jak: komurek,Promeniowanie i do łużka........... TO CHYBA TWOJE NIEPRAWDAŻ ? I JAK TAM NEURONY ? LEPIEJ ?
Ja...
08.12.2010 r. 21:16:04
Jak sadziłam typowy ojszczymurek.
Z nagą prawdą się nie zgodzi, a w obronie nogawki się czepi.
Qrwa mać. Nie zapomnij sprawdzić słownictwa. Intelektualisto z słowniczkiem w małej prawej kieszonce.
Ja...
08.12.2010 r. 21:29:40
Ja mam problem???
A to niby mnie laski do łózka wciagają, dzieciaka im prawie, pod ołtarz, za niewolnice traktuje, a jak sie opamietaja i postawią to wielki jazgot.
Jaki swiat okrutny czemu rabnięty jestem
Czytać nie umiesz? Na priv nie piszę.
Mariusz
08.12.2010 r. 21:44:13
Kochana JA... 87, nie rąbnięty tylko rąbnięta, jak masz problem ze rozumieniem tego co czytasz, to są specjalne poradnie. za młoda jesteś by komukolwiek prawić morały, jak masz siano w głowie to lepiej się wypisz z tego portalu, tak będzie dla Ciebie lepiej, dla twojej zdrowotności Mnie nie urazisz a sama cierpieć będziesz
Lubię konstruktywną wymianę poglądów, po temu są te posty, a nie jak jakieś Q,ówniary z rozchwianą samooceną i psychiką wypisują tu bzdury. Boli ? może jescze bardziej Pozdrawiam cieplutko, Twój wierny czytelnik Mariusz, Pa.
Ja...
08.12.2010 r. 22:02:37
Rece opadły.
Jednak prawda. Rozwijaja się do 7 roku życia a kolejne lata tylko dorastają.
Przykro stwierdzić.
Ja...
08.12.2010 r. 22:49:33
Nie rżnij janka.
Kto się czubi.....
Jacek
09.12.2010 r. 09:50:19
witam i pozdrawiam....
Mariusz
09.12.2010 r. 10:16:09
\\\\Obudziłeś się?
Skończyły się czasy niewolnictwa, szkoda że do wszystkich męskich przedstawicieli gatunku homo nie dotarło.\\\\
Ależ kochanie, nikt Cię nie zmusza do małżeństwa (pewnie nawet nie pretendentów do Twojej ręki)_tak na marginesie z twoim światopoglądem pewnie długo pozostaniesz sama.
Jeszcze raz apeluję czytając staraj się rozumieć co czytasz, a świat wyda Ci się piękniejszy. Pozdrawiam Mariusz
BETI
09.12.2010 r. 10:20:36
Jacek
09.12.2010 r. 10:24:19
witaj Beti....
Mariusz
09.12.2010 r. 10:25:48
A swoją drogą, skąd się biorą osoby pokroju Ja..87, czy Sławo ? czy jest to produkt obecnych czasów? Postępu cywilizacji, który nota bene po części upośledza nas w jakiś sposób? I znowu jest temat na kolejne forum ! To się nadaje do prasy !!
Kiedyś, może nie tak dawno bo w latach 80, no może 90, bycie rozwódką/nikiem to był obciach, a w latach późniejszych to juz dopiero. W dzisiejszych czasach nie wiem czy ze 100 małżeństw dotrwa 60 % do końca. Co jest powodem tak dużej ilości rozwodów? Czy to moda z zachodu ? Zbyt słaba wola ? Pójście na łatwiznę ? A może rozwiązłość ? ( Ale ta wtedy też była, i nikt nie mówił o molestowaniu ...)
Obudziłeś się?
Skończyły się czasy niewolnictwa, szkoda że do wszystkich męskich przedstawicieli gatunku homo nie dotarło.
haha skończyły haha
Mariusz sam sobie napisałeś odpowiedź na swoje pytanie \"bycie rozwódką/nikiem to był obciach\" - i zamiast powiedzieć żegnam to wbrew własnej woli: \"puki śmierć nas nie rozłączy\"
\"Bo najgorsze w życiu to samotnym być\"
Niektórzy mają powody i żyją ze sobą do śmierci.
Ale najlepszym sposobem na zmniejszenie ilości rozwodów jest zmniejszenie ilości ślubów.
Co to orędzie jakieś?
Ustawy na mk pisać, wypier... na wiejską.
Polityce, religii i pier***eniu nie od rzeczy mówie zdecydowane raczej nie.
Niezdecydowany.
A tutaj czego szukasz? Bakteryjek do swojej lateksowej lali?
Nie, pod siłe podpinam i jazda.
Nie zapomnij o gumowym czepku z elektrodami.
Tomografia nie zaszkodzi.
Nie wiem nie znam sie zarobiony jestem.
Jak wiekszość gołodupców tutaj.
Kochani to po co zaciągacie nas przed ołtarze, żeby potem się rozwodzić ? Chyba chore jesteście, może to promieniowanie kosmiczne tak na Was wpływa?
Najpierw szukacie tego jedynego, zaciągacie go do łóżka, potem szybka ciąża i ślub! A potem \"ach to nie ten ! gzie ja miałam oczy ! ...\" Pierdulety ! i tyle !
Jak kto nie myśli głową to potem tak się dzieje ! i to dotyczy obu stron ! Kochani ha ha ha !
A kto jest pokrzywdzony? oczywiście dziecko ! które głupieje od tego że ma później 20 wujków zamiast pełna rodzinę.
KaTe a ja sie zenie w grudniu.....
pozdrawiam wszystkich....
KaTe, masz rację a może dochodzi do tego chęć stania się dorosłym za szybko. Zbyt mało czasu na wzajemne poznanie się. Później okazją do kłótni mogą być naprawdę prozaiczne rzeczy.
wiemy jacku wiemy
Promeniowanie kosmiczne....
Raczej modyfikowana genetycznie żywnosc, diopsyny, furany i sztuczne nawozy ograniczyły zdolnośći immunologiczne Twoich szarych komurek.
Popierdasiło goscia, my ich zaciągamy do łużka...........
Pneumokoki?
Rozumiem jesteś wolny od bakterji powszechnie zasiedlających nasze drogi oddechowe.
Nie dziwię się im, widocznie posiadaja ,,intelekt,,
Kochana JA..., czy jak tam ciebie zawią, intelektem to ty nie grzeszysz, oj nie grzeszysz. wszytkim innym, tylko nie rozumkiem. Może go masz gdzie indziej? pozdrawiam Twój wierny czytelnik. Mariusz
P.S. acha kochanie, słowa takie jak: komurek,Promeniowanie i do łużka........... TO CHYBA TWOJE NIEPRAWDAŻ ? I JAK TAM NEURONY ? LEPIEJ ?
Jak sadziłam typowy ojszczymurek.
Z nagą prawdą się nie zgodzi, a w obronie nogawki się czepi.
Qrwa mać. Nie zapomnij sprawdzić słownictwa. Intelektualisto z słowniczkiem w małej prawej kieszonce.
Ja mam problem???
A to niby mnie laski do łózka wciagają, dzieciaka im prawie, pod ołtarz, za niewolnice traktuje, a jak sie opamietaja i postawią to wielki jazgot.
Jaki swiat okrutny czemu rabnięty jestem
Czytać nie umiesz? Na priv nie piszę.
Kochana JA... 87, nie rąbnięty tylko rąbnięta, jak masz problem ze rozumieniem tego co czytasz, to są specjalne poradnie. za młoda jesteś by komukolwiek prawić morały, jak masz siano w głowie to lepiej się wypisz z tego portalu, tak będzie dla Ciebie lepiej, dla twojej zdrowotności
Mnie nie urazisz a sama cierpieć będziesz
może jescze bardziej
Pozdrawiam cieplutko, Twój wierny czytelnik Mariusz, Pa.
Lubię konstruktywną wymianę poglądów, po temu są te posty, a nie jak jakieś Q,ówniary z rozchwianą samooceną i psychiką wypisują tu bzdury. Boli ?
Rece opadły.
Jednak prawda. Rozwijaja się do 7 roku życia a kolejne lata tylko dorastają.
Przykro stwierdzić.
Nie rżnij janka.
Kto się czubi.....
witam i pozdrawiam....
\\\\Obudziłeś się?
Skończyły się czasy niewolnictwa, szkoda że do wszystkich męskich przedstawicieli gatunku homo nie dotarło.\\\\
Ależ kochanie, nikt Cię nie zmusza do małżeństwa (pewnie nawet nie pretendentów do Twojej ręki)_tak na marginesie z twoim światopoglądem pewnie długo pozostaniesz sama.
Jeszcze raz apeluję czytając staraj się rozumieć co czytasz, a świat wyda Ci się piękniejszy. Pozdrawiam Mariusz
witaj Beti....
A swoją drogą, skąd się biorą osoby pokroju Ja..87, czy Sławo ? czy jest to produkt obecnych czasów? Postępu cywilizacji, który nota bene po części upośledza nas w jakiś sposób? I znowu jest temat na kolejne forum ! To się nadaje do prasy !!