Przeglądając to forum niejednokrotnie widzę oferty dziewczyn a nawet i dojrzałych kobiet szukających sporsoringu... zazwyczaj są krytykowane i daje im się do zrozumienia, że są k..... Nie moja działka co chcą robić i za co, ale Dlaczego, więc gdy to faceci się ogłaszają z identyczą ofertą wszyscy życzą im powodzenia??
Anka
05.12.2010 r. 20:20:04
ja im nie zycze ,co za roznica hahah kur...a czy męska kur..a
Marcin
05.12.2010 r. 21:42:18
Kobieta jest uważana z reguły za osobę bardziej przywiązującą wagę do wartości moralnych więc jak zboczy z tej drogi to jest przeważnie wyzywana i lecą w jej stronę właśnie takie komentarze jak napisałaś.
Jeśli chodzi o facetów to od 2000 lat wiadomo, że facet ma kur**ki w oczach i jak ma okazję się z kim przespać, to przeważnie z niej korzysta.
pozdrawiam
Anka
05.12.2010 r. 21:55:40
ale tylko palant nie potrafi sobie za darmo laski wychaczyć
Marcin
05.12.2010 r. 22:26:31
Odp. do Anki: wydaje mi się, że wyhaczyć pisze się przez samo \"h\". pozdrawiam
Marcin
05.12.2010 r. 22:28:50
Ps. jeśli chodzi o płacenie czyli tzw. za kasę to podziwiam dziewczyny, które sobie robią selekcję i sypiają z wybranymi jak one to nazywają a siebie nazywają kobietami z klasa. Blee
Marcin
05.12.2010 r. 22:36:39
promyk_nadzieji każdy ma jakiś powód jak idzie w tym kierunku. Tutaj nie można podać jednoznacznej odp. Jak ktoś się urodzi z odmienna orientacją to już taki będzie i będzie dawać za kasę.
Marcin
05.12.2010 r. 22:40:58
A może teraz Ty mi powiedz promyczku kto jest lepszy:
młoda np. studentka, która idzie na imprezę i po niech przesypia się z nowo poznanym chłopakiem czy prostytutka, która oddaje się za kasę?
Pierwsza osoba oddała cząstkę siebie za nic a druga chociaż zarobiła. Można powiedzieć, że obie się puściły. Tylko, że ta pierwsza będzie chodziła z głową do góry a ta druga raczej w dół.
Anka
05.12.2010 r. 22:47:20
no co racja to racja tylko pierwsze z przyjemnosci a drugie nie koniecznie
Anka
05.12.2010 r. 22:52:27
nuuuuuuuuu
Marcin
05.12.2010 r. 22:54:06
jasne z przyjemnością. Większość jest kompletnie pijanych i potem jej koleżanki opowiadają co robiła.
Anka
05.12.2010 r. 22:55:18
bo na imprezie fajnie jest sie zabawic i nawet z ciachem sie ale na sponsoring szok to to samo co prostytucja tylko inaczej sie nazywa,i naprawde sie dziwie bo niektorzy fajnic faceci płacą za sex ja nie wiem co z nimi nie teges
Anka
05.12.2010 r. 22:56:31
juz ty sie nie martw a nawet gdyby to i tak ciala nie sprzedaje ,nie robi tego z premedytacją tylko np pod wplywem emocji byc moze zachwianych ale dla przyjemnosci a to roznica
Marcin
05.12.2010 r. 23:01:38
To wychodzi na to, że prostytutka jest bez emocji, że ich nie czuje i nie może mieć orgazmu?
Ps. Swoja droga to chyba instalacja elektryczna mi się w żyrandolu spaliła. Mógłbym zadać teraz pytanie gdzie jest elektryk? Odp. Gdzieś się Wałęsa
Marcin
05.12.2010 r. 23:10:41
Promyk, żeby poznać prawdę to trzeba się zapytać o opinię prawdziwej kobiety lekkich obyczajów. Pozdrawiam lecę spać bo jutro trzeba wstać Nawet się rymuje heh
MARKO
06.12.2010 r. 08:09:15
Madre słowa Janusz
TommyB
06.12.2010 r. 17:28:47
To życzenie powodzenia \"meżczyznom\" szukającym sponsoringu to sarkazm.
TommyB
06.12.2010 r. 17:31:35
Noooo... sarkazm.
gepard
12.12.2010 r. 23:37:52
Marili dobrze ci radze zmien nik..bo tu byla juz o takim samym..i opowiadala swuj pierwszy raz z zamrozona kielbasa,,i jek tam pekla czy co..raczej ten nik zle sie tu kojarzy
Przeglądając to forum niejednokrotnie widzę oferty dziewczyn a nawet i dojrzałych kobiet szukających sporsoringu... zazwyczaj są krytykowane i daje im się do zrozumienia, że są k..... Nie moja działka co chcą robić i za co, ale Dlaczego, więc gdy to faceci się ogłaszają z identyczą ofertą wszyscy życzą im powodzenia??
ja im nie zycze ,co za roznica hahah kur...a czy męska kur..a
Kobieta jest uważana z reguły za osobę bardziej przywiązującą wagę do wartości moralnych więc jak zboczy z tej drogi to jest przeważnie wyzywana i lecą w jej stronę właśnie takie komentarze jak napisałaś.
Jeśli chodzi o facetów to od 2000 lat wiadomo, że facet ma kur**ki w oczach i jak ma okazję się z kim przespać, to przeważnie z niej korzysta.
pozdrawiam
ale tylko palant nie potrafi sobie za darmo laski wychaczyć
Odp. do Anki: wydaje mi się, że wyhaczyć pisze się przez samo \"h\". pozdrawiam
Ps. jeśli chodzi o płacenie czyli tzw. za kasę to podziwiam dziewczyny, które sobie robią selekcję i sypiają z wybranymi jak one to nazywają a siebie nazywają kobietami z klasa. Blee
promyk_nadzieji każdy ma jakiś powód jak idzie w tym kierunku. Tutaj nie można podać jednoznacznej odp. Jak ktoś się urodzi z odmienna orientacją to już taki będzie i będzie dawać za kasę.
A może teraz Ty mi powiedz promyczku kto jest lepszy:
młoda np. studentka, która idzie na imprezę i po niech przesypia się z nowo poznanym chłopakiem czy prostytutka, która oddaje się za kasę?
Pierwsza osoba oddała cząstkę siebie za nic a druga chociaż zarobiła. Można powiedzieć, że obie się puściły. Tylko, że ta pierwsza będzie chodziła z głową do góry a ta druga raczej w dół.
no co racja to racja tylko pierwsze z przyjemnosci a drugie nie koniecznie
nuuuuuuuuu
jasne z przyjemnością. Większość jest kompletnie pijanych i potem jej koleżanki opowiadają co robiła.
bo na imprezie fajnie jest sie zabawic i nawet z ciachem sie
ale na sponsoring szok to to samo co prostytucja tylko inaczej sie nazywa,i naprawde sie dziwie bo niektorzy fajnic faceci płacą za sex
ja nie wiem co z nimi nie teges
juz ty sie nie martw a nawet gdyby to i tak ciala nie sprzedaje ,nie robi tego z premedytacją tylko np pod wplywem emocji byc moze zachwianych
ale dla przyjemnosci a to roznica
To wychodzi na to, że prostytutka jest bez emocji, że ich nie czuje i nie może mieć orgazmu?
Ps. Swoja droga to chyba instalacja elektryczna mi się w żyrandolu spaliła. Mógłbym zadać teraz pytanie gdzie jest elektryk? Odp. Gdzieś się Wałęsa
Promyk, żeby poznać prawdę to trzeba się zapytać o opinię prawdziwej kobiety lekkich obyczajów. Pozdrawiam lecę spać bo jutro trzeba wstać
Nawet się rymuje heh
Madre słowa Janusz
To życzenie powodzenia \"meżczyznom\" szukającym sponsoringu to sarkazm.
Noooo... sarkazm.
Marili dobrze ci radze zmien nik..bo tu byla juz o takim samym..i opowiadala swuj pierwszy raz z zamrozona kielbasa,,i jek tam pekla czy co..raczej ten nik zle sie tu kojarzy