bo ja mam watpliwosci jedni twierdzą iż miłość jest to uczucie, jakie zdarza się tylko raz w życiu i na zawsze pozostaje w naszych sercach, ale patrząc na moich znajomych, którzy uważaja iż każdy ich nowy związek jest oparty na prawdziwej miłości ale mimo to szybko sie konczy i przychodzi nowa miłość czy miłość nie jest po prostu głębszym zauroczeniem, deseniem przyjaźni, a może \"czymś\" mającym po prostu zapobiec samotności?
TommyB
02.12.2010 r. 19:39:16
Jak dla mnie to cheć bycia z kimś nie mając konkretnego powodu. A, że wszyscy potrzebują powodów to już tak bywa.
TommyB
02.12.2010 r. 19:47:36
No przecież tu są sami znawcy i experci od wszystkiego i od niczego
TommyB
02.12.2010 r. 19:55:45
Bo to jest wirtualny świat(jak sie niedawno dowiedziałem) i tu wszyscy sa dorośli, wspaniali, inteligentni i udzielają sie w każdej dziedzinie. Dlatego czemu i ty nie miała byś sie udzielać.
AGATA
02.12.2010 r. 21:35:01
Zuzia
juz sie odkochalas???
to widocznie nie byla milosc
John
02.12.2010 r. 21:39:04
Istnieje,- tylko rzadko bywa szczęśliwa
AGATA
02.12.2010 r. 21:39:43
pewnie, ze byla
Jasku co sie tak zdziwiles???
AGATA
02.12.2010 r. 21:52:43
eetam zrezygnowana
John
02.12.2010 r. 21:53:40
no tak
Darek
04.12.2010 r. 18:57:21
miłość istnieje, tylko trzeba się właściwie zakochać ...
TommyB
04.12.2010 r. 19:00:03
Masz do tego instrukcje? Najlepiej po polsku.
Darek
04.12.2010 r. 19:07:37
do tego nie potrzeba instrukcji, to się czuje ...
bez względu na to, czy to będzie trwało krótko czy dłużej ...
ale myślę że w obydwu przypadkach warto spróbować,
Miłość – złożone, trudne do zdefiniowania zjawisko, często utożsamiane z uczuciem, które przejawia się w relacji do drugiej osoby (lub obiektu), połączonej z silnym pragnieniem stałego obcowania z nią, czemu może towarzyszyć pociąg fizyczny do osoby będącej obiektem uczucia. Zwykle jest okazywana przez próby uszczęśliwiania kochanej osoby.
TommyB
04.12.2010 r. 19:07:50
No to nie uwierzysz bo nie ma miłych i szczerych ludzi, są albo mili albo szczerzy.
TommyB
04.12.2010 r. 20:57:51
są różne osobniki, aktorstwo to najbardziej rozwiniete rzemiosło wśród ludzi
TommyB
04.12.2010 r. 21:08:59
Oczywiście, że nie. Tu pisze bzdury a normalnie mówie jeszcze wieksze bzdury. Tu kłamie a w rzeczywistości też tylko wiecej. Ale przecież ani ja ani nikt inny nie bedzie sie takimi rzeczami przejmować.
TommyB
04.12.2010 r. 21:33:27
Ja tylko daje grunt pod fundamenty prawdy, którą ty sobie stworzysz. W zwierciadle czterech luster w oczy patrzeć jest tak łatwo. Nic nie wyjaśniam bo to bezsensu.
Darek
04.12.2010 r. 22:14:56
pewnie ...
bez niej życie nie miało by celu ...
miłość jaka by nie była ma sens ...
klaudia
04.12.2010 r. 22:27:37
Piękna, ale za to jak cierpimy kiedy się kończy...
mateusz
12.12.2010 r. 23:45:16
na pewno tak tylko trzeba mieć odpowiedniego partnera który obdarzy nas tak mocnym uczuciem jak my jego
bo ja mam watpliwosci
jedni twierdzą iż miłość jest to uczucie, jakie zdarza się tylko raz w życiu i na zawsze pozostaje w naszych sercach, ale patrząc na moich znajomych, którzy uważaja iż każdy ich nowy związek jest oparty na prawdziwej miłości ale mimo to szybko sie konczy i przychodzi nowa miłość
czy miłość nie jest po prostu głębszym zauroczeniem, deseniem przyjaźni, a może \"czymś\" mającym po prostu zapobiec samotności?
Jak dla mnie to cheć bycia z kimś nie mając konkretnego powodu. A, że wszyscy potrzebują powodów to już tak bywa.
No przecież tu są sami znawcy i experci od wszystkiego i od niczego
Bo to jest wirtualny świat(jak sie niedawno dowiedziałem) i tu wszyscy sa dorośli, wspaniali, inteligentni i udzielają sie w każdej dziedzinie. Dlatego czemu i ty nie miała byś sie udzielać.
Zuzia
juz sie odkochalas???
to widocznie nie byla milosc
Istnieje,- tylko rzadko bywa szczęśliwa
pewnie, ze byla
Jasku co sie tak zdziwiles???
eetam zrezygnowana
no tak
miłość istnieje, tylko trzeba się właściwie zakochać ...
Masz do tego instrukcje? Najlepiej po polsku.
do tego nie potrzeba instrukcji, to się czuje ...
bez względu na to, czy to będzie trwało krótko czy dłużej ...
ale myślę że w obydwu przypadkach warto spróbować,
Miłość – złożone, trudne do zdefiniowania zjawisko, często utożsamiane z uczuciem, które przejawia się w relacji do drugiej osoby (lub obiektu), połączonej z silnym pragnieniem stałego obcowania z nią, czemu może towarzyszyć pociąg fizyczny do osoby będącej obiektem uczucia. Zwykle jest okazywana przez próby uszczęśliwiania kochanej osoby.
No to nie uwierzysz bo nie ma miłych i szczerych ludzi, są albo mili albo szczerzy.
są różne osobniki, aktorstwo to najbardziej rozwiniete rzemiosło wśród ludzi
Oczywiście, że nie. Tu pisze bzdury a normalnie mówie jeszcze wieksze bzdury. Tu kłamie a w rzeczywistości też tylko wiecej. Ale przecież ani ja ani nikt inny nie bedzie sie takimi rzeczami przejmować.
Ja tylko daje grunt pod fundamenty prawdy, którą ty sobie stworzysz. W zwierciadle czterech luster w oczy patrzeć jest tak łatwo. Nic nie wyjaśniam bo to bezsensu.
pewnie ...
bez niej życie nie miało by celu ...
miłość jaka by nie była ma sens ...
Piękna, ale za to jak cierpimy kiedy się kończy...
na pewno tak tylko trzeba mieć odpowiedniego partnera który obdarzy nas tak mocnym uczuciem jak my jego