Który z partnerów seksualnych tz. facet czy kobieta lepiej odczówa(przerzywa) orgazm(sex)?
Pytanie raczej głupie ale to jest forum więc się pisze byle co. Jak ktoś ma ochotę niech pisze.
absolwent
27.11.2010 r. 12:01:24
myślałem, że więcej osób się wypowie w końcu sex to najczęściej pisane słowo np. w google
Z tych wypocin mało się dowiedziałem kobieta czy mężczyzna.
Może tak kobiety coś powiedzą dlaczego się czasami głośno wydzierają podczas stosunku?
absolwent
27.11.2010 r. 12:09:34
myślałem że sex ludzi zainteresuje.
aaach już nie wiem co się z tymi ludźmi porobiło nawet sex ich nie interesuje hehhehe dramat- teraz to już wiem dlaczego tak mało się dzieci rodzi w tej Polsce.
absolwent
27.11.2010 r. 15:58:09
Wiem że kobiety dzielą się na te co się wydzierają i takie które nie wydzierają się przeżywając super orgazm.
Tylko czemu one nie chcą seksu! no chyba że chodzisz z nią długo to się poświęci i da **cenzura** od czasu do czasu.
A jeśli chodzi o dzieci, to się zgadzam z księżniczką wystarczy porównać Polskę z Wielką Brytanią kto bardziej z państw pomaga w opiece nad dziećmi.
I między innymi z tego powodu nie śpieszy mi się posiadać chodź by jedno dziecko.
Więc warto mieć dzieci?
absolwent
27.11.2010 r. 16:10:09
Włoszka
21.12.2010 r. 14:42:11
sąsiedzi kiedy podsłuchują
absolwent
24.12.2010 r. 15:18:46
jak widze temat się rozwiną,
A czy ktoś może mi powiedzieć czy wogóle dziewczyny coś przeżywają podczas stosunku, bo czasami mam wrażenie że idą z nami do łóżka tylko dlatego żeby nam było dobrze.
Dziewczyny jak myślicie czy wy wogóle w tym łóżku przeżywacie jakieś szczyty emocji, uniesienia czy tylko czekacie jak facet skończy i w myślach w \"końcu koniec\"
absolwent
25.12.2010 r. 12:55:06
ja bym z ciekawością chciał zobaczyć jak aniołek przeżywa
absolwent
27.12.2010 r. 06:33:54
niczego się nie ucze. To jest forum tu się pisze wszystko i anonimowo więc korzystam z tego faktu a pozatyk jest to dział erotyka więc o co chod zi
Który z partnerów seksualnych tz. facet czy kobieta lepiej odczówa(przerzywa) orgazm(sex)?
Pytanie raczej głupie ale to jest forum więc się pisze byle co. Jak ktoś ma ochotę niech pisze.
myślałem, że więcej osób się wypowie
w końcu sex to najczęściej pisane słowo np. w google
mało się dowiedziałem kobieta czy mężczyzna.
Z tych wypocin
Może tak kobiety coś powiedzą dlaczego się czasami głośno wydzierają podczas stosunku?
myślałem że sex ludzi zainteresuje.
aaach już nie wiem co się z tymi ludźmi porobiło nawet sex ich nie interesuje hehhehe dramat- teraz to już wiem dlaczego tak mało się dzieci rodzi w tej Polsce.
Wiem że kobiety dzielą się na te co się wydzierają i takie które nie wydzierają się przeżywając super orgazm.
Tylko czemu one nie chcą seksu! no chyba że chodzisz z nią długo to się poświęci i da **cenzura** od czasu do czasu.
A jeśli chodzi o dzieci, to się zgadzam z księżniczką wystarczy porównać Polskę z Wielką Brytanią kto bardziej z państw pomaga w opiece nad dziećmi.
I między innymi z tego powodu nie śpieszy mi się posiadać chodź by jedno dziecko.
Więc warto mieć dzieci?
sąsiedzi kiedy podsłuchują
jak widze temat się rozwiną,
A czy ktoś może mi powiedzieć czy wogóle dziewczyny coś przeżywają podczas stosunku, bo czasami mam wrażenie że idą z nami do łóżka tylko dlatego żeby nam było dobrze.
Dziewczyny jak myślicie czy wy wogóle w tym łóżku przeżywacie jakieś szczyty emocji, uniesienia czy tylko czekacie jak facet skończy i w myślach w \"końcu koniec\"
ja bym z ciekawością chciał zobaczyć jak aniołek przeżywa
niczego się nie ucze. To jest forum tu się pisze wszystko i anonimowo więc korzystam z tego faktu
a pozatyk jest to dział erotyka więc o co chod
zi