Zaobserwowałem, że co niektórzy internauci i internautki logują się tu tylko po to żeby dać upust swojej anonimowej agresji. Nie szukają dla siebie odpowiedniej osoby, lecz ohydnie drwią sobie z uczuć innych. Powinni zgłosić się do programu \"Jerry Springer Show\", i nie zajmować miejsca i czasu komuś, kto ma dosyć samotności.
Harnas
24.11.2010 r. 16:30:36
Słuchajcie kochani tu nikt nikogo nie obgaduje (dotyczy ostatniego postu Basi), i postarajcie się w miarę możliwości o nie stosowanie wobec drugiej osoby zbyt kąśliwych uwag.
Pytanie w tym temacie jest proste i prosta powinna być odpowiedź.
Harnas
24.11.2010 r. 23:54:41
Basieńko, Basia ma rację. Trzeba troszkę poszperać. Na pewno znajdziesz kogoś godnego uwagi. Nie wiem czy będzie diamentem, czy tylko kawałkiem szkła, ale zapewniam, że do 60-ątki wykopiesz dużo takich podróbek. Nie daj im się oszukać. Pozdrawiam obie Basie.
Harnas
25.11.2010 r. 02:34:55
Uważam aniołku, że nie powinniśmy zbytnio dystansować się na wirtualu, ponieważ za każde nasze słowo pisane odpowiadamy tak samo jak za mówione. A przynajmniej tak powinno być.
Ciebie aniołku też pozdrawiam.
Harnas
25.11.2010 r. 15:00:15
Wiem o tym Aniu. To jest jednak tylko forum i każdy może się tutaj wypowiedzieć. Pozostaje nam się tylko dostosować, albo przejść na priv.
Mariusz
25.11.2010 r. 15:52:17
ojojoj...włączcie Modę na sukces dla odstresowania....
Mariusz
25.11.2010 r. 16:10:38
tasiemiec raczej...
Harnas
25.11.2010 r. 20:27:18
Tak a pro po to który to już odcinek leci? I czemu wciąż to samo od początku?
TommyB
25.11.2010 r. 21:36:37
a napisz scenariusz do tam około 7000 odcinków.
Harnas
25.11.2010 r. 23:30:34
Ależ, czemu tak drastycznie aniołku? Po co takie mocne słowa?
Przecież nie moim zadaniem jest Cię oceniać. Dlatego nie robię tego
Zaobserwowałem, że co niektórzy internauci i internautki logują się tu tylko po to żeby dać upust swojej anonimowej agresji. Nie szukają dla siebie odpowiedniej osoby, lecz ohydnie drwią sobie z uczuć innych. Powinni zgłosić się do programu \"Jerry Springer Show\", i nie zajmować miejsca i czasu komuś, kto ma dosyć samotności.
Słuchajcie kochani tu nikt nikogo nie obgaduje (dotyczy ostatniego postu Basi), i postarajcie się w miarę możliwości o nie stosowanie wobec drugiej osoby zbyt kąśliwych uwag.
Pytanie w tym temacie jest proste i prosta powinna być odpowiedź.
Basieńko, Basia ma rację. Trzeba troszkę poszperać. Na pewno znajdziesz kogoś godnego uwagi. Nie wiem czy będzie diamentem, czy tylko kawałkiem szkła, ale zapewniam, że do 60-ątki wykopiesz dużo takich podróbek. Nie daj im się oszukać. Pozdrawiam obie Basie.
Uważam aniołku, że nie powinniśmy zbytnio dystansować się na wirtualu, ponieważ za każde nasze słowo pisane odpowiadamy tak samo jak za mówione. A przynajmniej tak powinno być.
Ciebie aniołku też pozdrawiam.
Wiem o tym Aniu. To jest jednak tylko forum i każdy może się tutaj wypowiedzieć. Pozostaje nam się tylko dostosować, albo przejść na priv.
ojojoj...włączcie Modę na sukces dla odstresowania....
tasiemiec raczej...
Tak a pro po to który to już odcinek leci? I czemu wciąż to samo od początku?
a napisz scenariusz do tam około 7000 odcinków.
Ależ, czemu tak drastycznie aniołku? Po co takie mocne słowa?
Przecież nie moim zadaniem jest Cię oceniać. Dlatego nie robię tego