Dla CZEGO BABY TAKIE SA JAK PISZESZ TU..TO IM TO NIE PRZESZKADZA....ale jak kogos juz poznasz...to odrazu to im przeszkadza..i .juz chca ci pale poucinac./..i zawsze jak kogos tu spotkam ta sama wojna ..kur.wa czy ja nie moge se popisac. .to co ja bede robil gdzie moje prawa
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:12:43
Gep to przestań się zadawać z babami tylko znajdź sobie jakąś kobietę i po problemie
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:16:49
Maryś
Ty tez pisz ile wlezie
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:38:47
KILL najlepiej smakuje na deser
Witaj Sylwester
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:40:40
chcesz się wypróżnić na forum
dawaj
Iwona*
21.11.2010 r. 19:11:45
a tu jest ta paskuda.....Neronku.....jakie Neronku
Neron
TommyB
22.11.2010 r. 18:38:55
może i kawa blee ale kawóra cacy
TommyB
22.11.2010 r. 19:07:20
że prosze zamiast dwóch łyżeczek to dwie łyżki kawy. Jak sie czasem chcąc nie chcąc zarwie noc a tu do roboty trzeba iść to kawórka pierwsza klasa
TommyB
22.11.2010 r. 19:27:21
e tam normalnie to nie pije kawy wiec serce tyle może przecierpieć, a raczej nie ma wyboru
TommyB
22.11.2010 r. 21:01:23
Wszystko zależy od tego jaką kawe. Mielona spoko, rozpuszczalna idź z tym w cholere. Od kawy człowiek nie choruje tylko może mieć co najwyżej niedobór witamin ale jak sie ktoś żywi fast foodami to poźniej wina kawy
TommyB
22.11.2010 r. 21:15:16
może i witamina ale czasem bardziej kobieta to kawa, która wypłukuje inne witaminy z głowy
Dla CZEGO BABY TAKIE SA JAK PISZESZ TU..TO IM TO NIE PRZESZKADZA....ale jak kogos juz poznasz...to odrazu to im przeszkadza..i .juz chca ci pale poucinac./..i zawsze jak kogos tu spotkam ta sama wojna ..kur.wa czy ja nie moge se popisac.
.to co ja bede robil gdzie moje prawa
Gep to przestań się zadawać z babami tylko znajdź sobie jakąś kobietę i po problemie
Maryś
Ty tez pisz ile wlezie
KILL najlepiej smakuje na deser
Witaj Sylwester
chcesz się wypróżnić na forum
dawaj
a tu jest ta paskuda.....Neronku.....jakie Neronku
Neron
może i kawa blee ale kawóra cacy
że prosze zamiast dwóch łyżeczek to dwie łyżki kawy. Jak sie czasem chcąc nie chcąc zarwie noc a tu do roboty trzeba iść to kawórka pierwsza klasa
e tam normalnie to nie pije kawy wiec serce tyle może przecierpieć, a raczej nie ma wyboru
Wszystko zależy od tego jaką kawe. Mielona spoko, rozpuszczalna idź z tym w cholere. Od kawy człowiek nie choruje tylko może mieć co najwyżej niedobór witamin ale jak sie ktoś żywi fast foodami to poźniej wina kawy
może i witamina ale czasem bardziej kobieta to kawa, która wypłukuje inne witaminy z głowy