Durne przepisy że jak kobieta niejest pobita to policja nic nie może zrobić,dlaczego tak jest że facet może wszystko,może pić,zaniedbywać dzieci a kobieta nie ma prawa do niczego?
Kill Bill
20.11.2010 r. 21:39:48
Karola ale nasze rady nie rozwiążą Twoich problemów. Musisz sama zrobić porządek ze swoim życiem.
A na forum zawsze będziesz mogła z kimś \" pogadać \" tylko pamietaj miej luz do tego co tu ludzie piszą.
Kill Bill
20.11.2010 r. 22:06:08
Dziewczyny jak tak Was czytam to aż nie wierzę, że można mieć takie pogięte życie. Rozwody, groźby...ehhh dobrze że mnie to nigdy nie spotkało
Kill Bill
20.11.2010 r. 22:18:11
nara Daria
Kill Bill
21.11.2010 r. 17:48:16
Hej Karola
Kill Bill
21.11.2010 r. 17:55:28
Witaj Neronie
I nie znęcaj się już nade mną
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:03:22
Karolina widać przeszkadza mu każdy Twój osobisty sukces.
Zamiast się cieszyć, że chcesz coś osiągnąć dla samej siebie robi Ci chore jazdy
Szkoda się z kimś takim szarpać.....
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:04:32
Neron bo myślałam już że się gniewasz na mnie
A ja Cię tak lubię
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:10:05
Akurat jesteś tutaj jedyny na którego się nie obrażę.
Wiesz dlaczego......za czerwiec
Dobra ale dosyć tego lukru bo będę musiała go potem jeszcze zlizywać
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:19:50
chętnie bym Cię za tamto
ale może Kinga zobaczyć więc podziekuje w stylu KILL
Kill Bill
21.11.2010 r. 18:29:34
chorobliwa zazdrość jest nieuleczalna więc nie licz na to, że się zmieni tylko samo zrób porządek żebyś mogła żyć normalnie.
Durne przepisy że jak kobieta niejest pobita to policja nic nie może zrobić,dlaczego tak jest że facet może wszystko,może pić,zaniedbywać dzieci a kobieta nie ma prawa do niczego?
Karola ale nasze rady nie rozwiążą Twoich problemów. Musisz sama zrobić porządek ze swoim życiem.
A na forum zawsze będziesz mogła z kimś \" pogadać \" tylko pamietaj miej luz do tego co tu ludzie piszą.
Dziewczyny jak tak Was czytam to aż nie wierzę, że można mieć takie pogięte życie. Rozwody, groźby...ehhh dobrze że mnie to nigdy nie spotkało
nara Daria
Hej Karola
Witaj Neronie
I nie znęcaj się już nade mną
Karolina widać przeszkadza mu każdy Twój osobisty sukces.
Zamiast się cieszyć, że chcesz coś osiągnąć dla samej siebie robi Ci chore jazdy
Szkoda się z kimś takim szarpać.....
Neron bo myślałam już że się gniewasz na mnie
A ja Cię tak lubię
Akurat jesteś tutaj jedyny na którego się nie obrażę.
Wiesz dlaczego......za czerwiec
Dobra ale dosyć tego lukru bo będę musiała go potem jeszcze zlizywać
chętnie bym Cię za tamto
ale może Kinga zobaczyć więc podziekuje w stylu KILL
chorobliwa zazdrość jest nieuleczalna więc nie licz na to, że się zmieni tylko samo zrób porządek żebyś mogła żyć normalnie.
Karola weź łyk melissy bo dobrze pisze