forum

Rozrywka i uczucia

KODEKS RYCERZA NOWOCZESNEGO

1. Konto usunięte 05.12.2009 r. 09:52:32

Rycerz powinien wiernie i z godnością służyć swemu panu.

Rycerzowi nie przystoi robić rzeczy sprzecznych z normami etyki zawodowej, a w szczególności z Ustawą nr 264/79 z dnia 01.01. 2001 r. : "O kodeksach rycerskich i innych rzeczach niepotrzebnych, za pieniądze podatników ustalonych"; rozdział 5; ustęp 16; § 3; pkt. 18; podpunkt c); a także sprzeczne z tym co powie Wielki Brat!

Damę swego serca należy szanować, być jej oddanym i nade wszystko przysiąc na swój honor rycerski (lub inny bezwartościowy przedmiot), że nie opuści jej i serca swego żadnej innej ku... yyy ... kobiecie nie odda.

Uroczyście obiecać, placu boju nie opuszczać w popłochu i walczyć bezapelacyjnie do samego końca... swojego lub wrogów. Albowiem nawet jeśli rozwolnienie katuje umysły i ciała wasze (szczególnie!), panikować nie należy, jeno Alka-Seltzer wziąć i walczyć dalej na męczarnie okrutne nie zważając.

Dokument niniejszy został opracowany w rekordowym czasie 5 minut. Nie należy brać go dosłownie ponieważ autorzy byli kompletnie pod wpływem 20-to procentowego wina z piwnicy brata Antonio (bardzo usprawnia tok myślenia... to znaczy wino, nie brat).

Termin przydatności do spożycia na spodzie.

Niniejszy regulamin został wydany także w wersji Audio-CD (do kupienia w dobrych sklepach z bielizną!)            

2. Konto usunięte 05.12.2009 r. 09:56:48

..ANO ..KAŻDY FACET ..JEST PEWNEGO RODZAJU RYCERZEM ..SZCZEGÓLNIE WTEDY ..GDY WYPIJE ZA DUŻO ...OPOWIADA BAJKI        

3. Konto usunięte 05.12.2009 r. 10:13:08

NIEMOŻLIWE ..JA         ..TO JEDNAK NIE ŚNIŁEM ,ŻE PIŁEM    

4. Konto usunięte 05.12.2009 r. 10:19:38

...OJ TAK ..LECZYŁEM ..SIĘ ..CAŁA NOC ..FINLANDIA ..TO JEST TO CO LUBIĘ ...JESZCZE MI TROCHĘ ..ZOSTAŁO ..ALE NIEWIELE ..BO CI MOI KUMPLE TO SĄ SRASZNE OCHLEJMORDY ..WSZYTSTKO ..WYCHLAJĄ.     .ALE JAK CHCESZ ..TO CI POLEJĘ ..COBY I CIEBIE ..PRZEZIĘBIENIE NIE BRAŁO   uśmiechnięty