sam jestem nieprlnosprawny i nie siej propagady ze niepelnosprawni sa inni!!
...
16.02.2009 r. 21:38:56
ale mają pobudzic do refleksjii i przełamać nieśmiałość - są do tego dobrym pretekstem..
Konto usunięte
17.02.2009 r. 00:53:43
...ale przepraszam w związku z tym,że poczułeś się urażony.
Konto usunięte
17.02.2009 r. 00:58:01
Wszystko, co amerykańskie jest złe,łącznie z walentynkami-amerykańska tandeta,łapy precz od polskiej kultury!
Konto usunięte
17.02.2009 r. 12:18:09
nie poczułem sie urażony ale po co zjezdzac wszystko na niepelnosprawnych ale nier zauwazyles ze jakbys mial swoja walentynke to bys nawet tak nie mowil i tu lezy problem
Konto usunięte
17.02.2009 r. 15:30:48
Kto pamięta,że 14 lutego,to dzień chorych na parkinsona i sparaliżowanych.Walentynki to najgłupszy amerykański obyczaj.O kochanej osobie powinniśmy pamiętać cały rok i nie zabierać święta chorym.
Konto usunięte
17.02.2009 r. 15:30:48
jak chory człowiek...drżenie , brak apetytu ... ), może własnie dlatego patronem jest św.walenty
sam jestem nieprlnosprawny i nie siej propagady ze niepelnosprawni sa inni!!
ale mają pobudzic do refleksjii i przełamać nieśmiałość - są do tego dobrym pretekstem..
...ale przepraszam w związku z tym,że poczułeś się urażony.
Wszystko, co amerykańskie jest złe,łącznie z walentynkami-amerykańska tandeta,łapy precz od polskiej kultury!
nie poczułem sie urażony ale po co zjezdzac wszystko na niepelnosprawnych ale nier zauwazyles ze jakbys mial swoja walentynke to bys nawet tak nie mowil i tu lezy problem
Kto pamięta,że 14 lutego,to dzień chorych na parkinsona i sparaliżowanych.Walentynki to najgłupszy amerykański obyczaj.O kochanej osobie powinniśmy pamiętać cały rok i nie zabierać święta chorym.
jak chory człowiek...drżenie , brak apetytu ...
), może własnie dlatego patronem jest św.walenty