Nawet nie wiem jak by sie człowiek starał,to i tak marne są szanse na nalezienie tej jedynej.można pisać jakim jest się dobrym człowiekiem ,opowiadać cuda to i tak nic to nie da.nie wiem jak Wy ale ja już chyba zapomniałem jak to sie robi.Każdy by chciał,mieć szanse na lepsze jutro.Moż ktoś ma jakiś pomysł na poznanie tej jedynej.pozdrawiam..
Marcelek
05.12.2009 r. 08:44:05
Po co się starać jak partnerka sama się znajdzie ?
Marcelek
05.12.2009 r. 08:56:01
Ja myślę że tak.. cóż fakt jest faktem że tu większość to napaleńcy ale, są pojedyńcze jednostki normalne
Konto usunięte
05.12.2009 r. 09:01:16
Wlasnie tu na forum poznałam bardzo ciekawych ludzi i niepowiem jednego takiego co mi poruszał serduszko
Konto usunięte
05.12.2009 r. 09:33:35
NIE SZUKAJ ..SAMA SIĘ ZNAJDZIE ...NAWET NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁ KIEDY SIĘ TO STANIE ...WIEM COŚ O TYM
Marcelek
05.12.2009 r. 11:41:16
madziula wiesz, trzeba być precyzyjnym
AGATA
05.12.2009 r. 13:51:39
Wiecej optymizmu!Jutro bedzie lepszy dzien a co Cie czeka to Cie nie ominie
Konto usunięte
05.12.2009 r. 14:56:03
Polak ja bym się tak nie przejmował...
Jak masz ją znaleźć to nawet gdybyś nie szukał to znajdziesz...
WOLF
06.12.2009 r. 06:45:47
POLAK POTRAFI.
Marcelek
06.12.2009 r. 06:57:30
Wolf inaczej, Polak wszystko potrafi
WOLF
06.12.2009 r. 07:16:14
JAK UMÓWISZ SIĘ ,Z KOBIETĄ TO,PO,PIERWSZE SIĘ NIE UŚMIECHAJ W TWOIM PRZYPADKU TO JEST ZABRONIONE ,NIE ODZYWAJ ,INACZEJ ZAŁÓŻ KOMINIARKĘ I SIĘ UDA .
Nawet nie wiem jak by sie człowiek starał,to i tak marne są szanse na nalezienie tej jedynej.można pisać jakim jest się dobrym człowiekiem ,opowiadać cuda to i tak nic to nie da.nie wiem jak Wy ale ja już chyba zapomniałem jak to sie robi.Każdy by chciał,mieć szanse na lepsze jutro.Moż ktoś ma jakiś pomysł na poznanie tej jedynej.pozdrawiam..
Po co się starać jak partnerka sama się znajdzie ?
Ja myślę że tak.. cóż fakt jest faktem że tu większość to napaleńcy ale, są pojedyńcze jednostki normalne
Wlasnie tu na forum poznałam bardzo ciekawych ludzi i niepowiem jednego takiego co mi poruszał serduszko
NIE SZUKAJ ..SAMA SIĘ ZNAJDZIE ...NAWET NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁ KIEDY SIĘ TO STANIE ...WIEM COŚ O TYM
madziula wiesz, trzeba być precyzyjnym
Wiecej optymizmu!Jutro bedzie lepszy dzien a co Cie czeka to Cie nie ominie
Polak ja bym się tak nie przejmował...
Jak masz ją znaleźć to nawet gdybyś nie szukał to znajdziesz...
POLAK POTRAFI.
Wolf inaczej, Polak wszystko potrafi
JAK UMÓWISZ SIĘ ,Z KOBIETĄ TO,PO,PIERWSZE SIĘ NIE UŚMIECHAJ W TWOIM PRZYPADKU TO JEST ZABRONIONE ,NIE ODZYWAJ ,INACZEJ ZAŁÓŻ KOMINIARKĘ I SIĘ UDA .
POWIEDZIAŁEŚ TO CELUJĄCO.