bo to większość od siedmiu boleści...jak tu takiego nie zmienić
Mariusz
14.11.2010 r. 20:32:16
Do Marii_ na ile kobieta może się posunąć w obliczu pokaźnego portfela ?...
Kill Bill
14.11.2010 r. 20:53:56
mnie brzuch u faceta przeszkadza. I sylwetka mężczyzny dużo traci ....a nago to już jest wręcz aseksualny widok.
Ale każdy lubi co innego. Ile ludzi tyle upodobań.
Malutka
16.11.2010 r. 15:14:24
ja lubię facetów którzy nie mają tzw mięśnia piwnego nie chodzi o to by miał wystające żebra ,ale fajnie by było gdyby jednak miał troszkę umięśniony brzuszek jest tyle fajnych ćwiczeń modelujących i wzmacniających tą część ciała
Malutka
17.11.2010 r. 09:57:24
Agnieszko pomarzyć dobra rzecz ale tak na serio to najważniejsze by mieć to coś w sobie...
Anka
18.11.2010 r. 22:07:48
kazdy ptaszek ma swoj daszek
selena123
17.12.2010 r. 17:24:46
ja tam lubie,może dlatego że mam tylko kosteczki i ciągle marzne a jak się przytule do takiego chopa to darmowy kaloryferek i ciepełko
selena123
17.12.2010 r. 18:55:38
no wygląd faceta jest istoty,nie powiem i całkiem wazny Tak po prawdzie to ilu facetów oglądnie się za zwykła szarą kobietą a za zadbaną i wyrychtowaną??A i my lubimy zadbanych a nie tych spod budki z piwem
Karelia
18.12.2010 r. 02:56:52
Janusz Ty bój się Boga. Taki brzuch jak 18 lat temu nie wróży nic dobrego.
Karelia
18.12.2010 r. 03:06:52
Januszu, wszystko w porządku. Niech Twój brzuch Twoją ostoją pozostanie. Walczmy o dekret sprostania płaskim brzuchom!!!
Karelia
18.12.2010 r. 03:14:12
Januszu, Ty więcej pij, tyłek skroi Ci ten kij.
Karelia
30.12.2010 r. 01:58:35
ja też już nie pamiętam.
Karelia
30.12.2010 r. 02:14:47
Jaśko, Jaśko, kiedy Ty się ukulturalnisz?
Romantyk
08.01.2011 r. 12:19:47
Witam.Nie rozumiem o co Tobie gdy kobieta spodziewa się dziecka,też ma duży brzuch.Czy to jest przeszkodą do tego aby nie kochała się ze swoim mężem.Przecież najważniejsze jest serce i charakter mężczyzny.A nie to czy ma duży ,czy mały brzuch.
a jak to wygląda uprawiając seks z takim facetem?
to pewno wyższa szkoła jazdy
trzeba się trochę nagimnastykować
inna szkoła, może lepszy instruktor
bo to większość od siedmiu boleści...jak tu takiego nie zmienić
Do Marii_ na ile kobieta może się posunąć w obliczu pokaźnego portfela ?...
mnie brzuch u faceta przeszkadza. I sylwetka mężczyzny dużo traci ....a nago to już jest wręcz aseksualny widok.
Ale każdy lubi co innego. Ile ludzi tyle upodobań.
ja lubię facetów którzy nie mają tzw mięśnia piwnego
nie chodzi o to by miał wystające żebra ,ale fajnie by było gdyby jednak miał troszkę umięśniony brzuszek
jest tyle fajnych ćwiczeń modelujących i wzmacniających tą część ciała
Agnieszko pomarzyć dobra rzecz
ale tak na serio to najważniejsze by mieć to coś w sobie...
kazdy ptaszek ma swoj daszek
ja tam lubie,może dlatego że mam tylko kosteczki i ciągle marzne a jak się przytule do takiego chopa to darmowy kaloryferek
i ciepełko
no wygląd faceta jest istoty,nie powiem i całkiem wazny
Tak po prawdzie to ilu facetów oglądnie się za zwykła szarą kobietą a za zadbaną i wyrychtowaną??A i my lubimy zadbanych a nie tych spod budki z piwem
Janusz Ty bój się Boga. Taki brzuch jak 18 lat temu nie wróży nic dobrego.
Januszu, wszystko w porządku. Niech Twój brzuch Twoją ostoją pozostanie. Walczmy o dekret sprostania płaskim brzuchom!!!
Januszu, Ty więcej pij, tyłek skroi Ci ten kij.
ja też już nie pamiętam.
Jaśko, Jaśko, kiedy Ty się ukulturalnisz?
Witam.Nie rozumiem o co Tobie gdy kobieta spodziewa się dziecka,też ma duży brzuch.Czy to jest przeszkodą do tego aby nie kochała się ze swoim mężem.Przecież najważniejsze jest serce i charakter mężczyzny.A nie to czy ma duży ,czy mały brzuch.
brzuszki są fajne
bzuski są fajne
brzuszkom mówię zdecydowanie NIE!
i dużym cycom
małym wackom
i wielkim jajom
i łysym pałom
i zarośniętym broszkom
i sama juz nie wiem co
hmmmmmmmmm
nieświeży oddech
taaa \" pachnieć \" koniem i żuć tytoń