TAKIE CO..LATAJĄ KOLO FACETA..PODAJĄ MU PIWO..HMM..JAK WRACA Z..PRACY CZEKACIE..Z GORĄCYM..OBIADEM..KTÓRE..SĄ NA KAZDE SKINIENIE FACETA?
ZNAM..GOSCIA KTÓRY MA DZIEWCZYNE I KOCHANKE..DZIEWCZYNA ZNA..ZE TAK POWIEM SWOJE MIEJSCE..WIE O KOCHANCE..ALE DALEJ Z NIM JEST..A ON..HMM..SMIEJE SIE ZE JEST GLUPIA..ALE BIERZE DO BUZI..
HMM..CZEKAM NA WASZE OPINIE....
J@nusz
13.11.2010 r. 15:21:33
Kobieta musi mieć charakterek
klaudia
13.11.2010 r. 17:03:04
heh Na pewno nie uległa... Ja np. dla faceta nie zamierzam rezygnować z marzeń. Będę uczyć się sztuki kompromisu, ale na pewno nie będę tzw kurą domową ;]
pronar
13.11.2010 r. 17:54:02
Jezeli ona bierze do buzi -o czym i ty napewno marzysz -to i on pewno jej wyliże -co?
klaudia
13.11.2010 r. 17:57:16
Nie masz tej pewności...
klaudia
13.11.2010 r. 18:02:40
żabka do 23
klaudia
13.11.2010 r. 18:07:50
dobre piwo nie jest złe
Anka
13.11.2010 r. 18:46:54
ale odciskow mozna sie nabawic,a nie kazdy ma koze
pronar
14.11.2010 r. 16:06:30
Aniu -na odciski jest rada -dojarka -jak jeden sie zagrzeje to jeszcze sa 3
JAREK
14.11.2010 r. 23:16:25
Musi byc wredną su ką a nie kura domowa
JAREK
14.11.2010 r. 23:25:02
Basia ja tez co dziennie rano musze,zwlaszcza po kawie
JAREK
14.11.2010 r. 23:27:28
to ty spisz w pampersie,bo ja ide do kibelka
JAREK
14.11.2010 r. 23:29:35
ja tez nie pisalem o sikaniu,to ci basenik rano ktos przynosi takie tam macie luksusy w MONARze
JAREK
14.11.2010 r. 23:32:51
ja sie usmialem po pachy ale ty bladyka jestes z odrostami do srodka wiec chyba moge i jeszcze jedno jak dymasz sie co rano to co tu robisz
JAREK
14.11.2010 r. 23:37:17
codziennie z ranka, profilaktycznie to sa twoje slowa,sprawdz wyzej a moze ty masz psa i sloik masla orzechowego kolo lozka ???
JAREK
14.11.2010 r. 23:40:20
Ja nie pije!!! Po prostu pisze to co mysle
JAREK
14.11.2010 r. 23:42:27
jakie panie wiekszosc to grube transystory z pegeerowskich blokuw a ty co sie ku--rwa czepiasz
JAREK
14.11.2010 r. 23:47:15
Monia znasz mnie ja taki spokojny jestem,a ty **cenzura** k pouczac to mozesz dzieci zeby z wiadra nie jadly i caly ten mk to jeden wielki syf
oceanic
15.11.2010 r. 13:35:01
jacy lubią uległe kobiety ?
oceanic
15.11.2010 r. 19:01:42
takie kobiety które siedzą jak mysz pod miotłą wyzbywają się swojej kobiecości
co za tym idzie przestaje pociągać
nawet jeśli to długi związek to facet powinien czuć lekką presje motywującą do działania
zresztą mało co podane na tacy pod nos bez wysiłku jest smaczne
oceanic
15.11.2010 r. 19:16:14
no tak takie to najczęściej bywają sadystycznie wredne po np ślubie
zero piwa zero kolegów i rozbity łeb za skarpetki obok łóżko
nooo za te skarpetki to się chyba u każdej dostaje
JAK..MYSLICIE CZY MY..LUBIMY..ULEGLE KOBIETY..
TAKIE CO..LATAJĄ KOLO FACETA..PODAJĄ MU PIWO..HMM..JAK WRACA Z..PRACY CZEKACIE..Z GORĄCYM..OBIADEM..KTÓRE..SĄ NA KAZDE SKINIENIE FACETA?
ZNAM..GOSCIA KTÓRY MA DZIEWCZYNE I KOCHANKE..DZIEWCZYNA ZNA..ZE TAK POWIEM SWOJE MIEJSCE..WIE O KOCHANCE..ALE DALEJ Z NIM JEST..A ON..HMM..SMIEJE SIE ZE JEST GLUPIA..ALE BIERZE DO BUZI..
HMM..CZEKAM NA WASZE OPINIE....
Kobieta musi mieć charakterek
heh Na pewno nie uległa... Ja np. dla faceta nie zamierzam rezygnować z marzeń. Będę uczyć się sztuki kompromisu, ale na pewno nie będę tzw kurą domową ;]
Jezeli ona bierze do buzi -o czym i ty napewno marzysz -to i on pewno jej wyliże -co?
Nie masz tej pewności...
żabka do 23
ale odciskow mozna sie nabawic,a nie kazdy ma koze
Aniu -na odciski jest rada -dojarka -jak jeden sie zagrzeje to jeszcze sa 3
Musi byc wredną su ką
a nie kura domowa
Basia ja tez co dziennie rano musze,zwlaszcza po kawie
to ty spisz w pampersie,bo ja ide do kibelka
ja tez nie pisalem o sikaniu,to ci basenik rano ktos przynosi takie tam macie luksusy w MONARze
ja sie usmialem po pachy ale ty bladyka jestes z odrostami do srodka wiec chyba moge i jeszcze jedno jak dymasz sie co rano to co tu robisz
codziennie z ranka, profilaktycznie to sa twoje slowa,sprawdz wyzej a moze ty masz psa i sloik masla orzechowego kolo lozka ???
Ja nie pije!!! Po prostu pisze to co mysle
jakie panie wiekszosc to grube transystory z pegeerowskich blokuw a ty co sie ku--rwa czepiasz
Monia znasz mnie ja taki spokojny jestem,a ty **cenzura** k pouczac to mozesz dzieci zeby z wiadra nie jadly i caly ten mk to jeden wielki syf
jacy lubią uległe kobiety ?
takie kobiety które siedzą jak mysz pod miotłą wyzbywają się swojej kobiecości
co za tym idzie przestaje pociągać
nawet jeśli to długi związek to facet powinien czuć lekką presje motywującą do działania
zresztą mało co podane na tacy pod nos bez wysiłku jest smaczne
no tak takie to najczęściej bywają sadystycznie wredne po np ślubie
zero piwa zero kolegów i rozbity łeb za skarpetki obok łóżko
nooo za te skarpetki to się chyba u każdej dostaje
zwątpiła czy
...