Kris a do czego ci ta ślicznotka , nie wystarczy ci kobieta która cię pokocha takim jak jesteś
Marcelek
04.12.2009 r. 05:54:21
hmm następny kolega nie wie jakie tematy zakładać, denne pytania. Masa kobiet jest na tym portalu.
WOLF
04.12.2009 r. 06:19:27
KRIS CROSS BO ZARAZ ZA TAKIE PYTANIA PÓJDZIESZ DO KĄTA.
Marcelek
04.12.2009 r. 06:22:50
do szafy
WOLF
04.12.2009 r. 06:38:29
MOŻE BYĆ SZAFA ,ALE ŻEBY SIĘ NIE POKAZYWAŁ,I NIE WYCHODZIŁ Z NIEJ.
Konto usunięte
04.12.2009 r. 09:46:22
Zachowuj się naturalnie...Nie zgrywaj męskiego twardziela ( Skina,kowboja lub Zorra w trampkach)bo to nikogo nie inponuje.Facet z flachą piwa w ręku i papierosem w zębach,idący krokiemszeryfa z westernu i klnący jak taksówkarz jest tylko biednym szczylem,który na nikim nie robi wrażenia...Musisz być sobą,bo kobieta nie chce chodzic z głupolem,małpującym Lindę,tylko z normalnym MĘŻCZYZNĄ...Pozdro...
Romantyk
04.12.2009 r. 11:00:03
Nie wiem czy jest ślicznotka.Każda kobieta jest piękna.Jeśli szukasz ślicznotki to poszukaj kobiety takiej,która pokocha Cię takiego jaki jesteś.Z twoimi zaletami i wadami.
Konto usunięte
04.12.2009 r. 12:26:29
Oj Lasek a lepszych pytań to nie masz szukaj chłopie wytrwale a będzie Ci to kiedyś dane
Konto usunięte
04.12.2009 r. 12:28:32
a sliczny moze byc
Konto usunięte
04.12.2009 r. 13:07:10
Slicznotka, a moze rusalka?
Konto usunięte
04.12.2009 r. 16:16:34
do mojej **cenzura** piszesz...moze dasz mi buziaka w nia
Jest na tym portlu slicznotka
Kilka jest ale się wstydzą przyznać
No Kropeczko i po sprawie
Kris a do czego ci ta ślicznotka , nie wystarczy ci kobieta która cię pokocha takim jak jesteś
hmm następny kolega nie wie jakie tematy zakładać, denne pytania. Masa kobiet jest na tym portalu.
KRIS CROSS BO ZARAZ ZA TAKIE PYTANIA PÓJDZIESZ DO KĄTA.
do szafy
Zachowuj się naturalnie...Nie zgrywaj męskiego twardziela ( Skina,kowboja lub Zorra w trampkach)bo to nikogo nie inponuje.Facet z flachą piwa w ręku i papierosem w zębach,idący krokiemszeryfa z westernu i klnący jak taksówkarz jest tylko biednym szczylem,który na nikim nie robi wrażenia...Musisz być sobą,bo kobieta nie chce chodzic z głupolem,małpującym Lindę,tylko z normalnym MĘŻCZYZNĄ...Pozdro...
Nie wiem czy jest ślicznotka.Każda kobieta jest piękna.Jeśli szukasz ślicznotki to poszukaj kobiety takiej,która pokocha Cię takiego jaki jesteś.Z twoimi zaletami i wadami.
Oj Lasek a lepszych pytań to nie masz
szukaj chłopie wytrwale a będzie Ci to kiedyś dane
a sliczny moze byc
Slicznotka, a moze rusalka?