Reklamować ciało nieswoimi fotami.A wszczególności biust to banalne.A co z waszymi uczuciami?Pięknem duszy?Czy naprawdę sądzicie ,że facet to tylko namacalnych rzeczy potrzebuje???
Wiadomo ogólnie ,że piękno nas kręci, ale w sednie tkwi jednak uczucie Pozdrawia wszystkich.
MAX29
05.11.2010 r. 09:17:23
Kobieta zmienia się całe życie dość drastycznie i nie uważam że ciało powinno być tu na pierwszym miejscu.
MAX29
05.11.2010 r. 09:38:03
Już dawno )))))Pochlebstwo czy ironia?????????
MAX29
05.11.2010 r. 09:57:29
Bardzo dziękuję
Ernest
05.11.2010 r. 15:47:42
Jasne ciało niewazne nie badzmy hipokrytami kazdy zwraca uwage na wydlad
Ernest
05.11.2010 r. 15:56:03
Natusia ja kocham wszystkie dziewczyny
Ernest
05.11.2010 r. 17:15:25
Niektore to nawet kocham po kilka razy
Ernest
05.11.2010 r. 18:49:10
I teraz Ania został ci tylko juz ten kotek ze zdjecia
J@nusz
05.11.2010 r. 21:05:00
Wypadałoby czasem pokazać i rozum...
J@nusz
05.11.2010 r. 21:12:27
W takim razie okazać. Lepiej?
senny
05.11.2010 r. 21:28:52
O! W końcu mogę się zgodzić z Sylwią.
Dlatego mam taki profil jaki mam. A tak naprawdę jestem niewiarygodnie bogaty, szczupły, przystojny, elegancki i wysportowany. Jeżdżę sportowymi samochodami i noszę jednorzędowe garnitury. Granatowe.
Czyli u mnie rozczarownie przy spotkaniu będzie miłe
Senny.
senny
05.11.2010 r. 22:34:30
Ups. Melisso. Wybacz. Żartowałem z tym postem powyżej. Jestem taki jak w profilu. Bogaty też nie jestem. Nie stać mnie nawet na utratę Twoich względów
senny
05.11.2010 r. 23:07:21
Czy mógłbym dostać awansem treść umowy? Chciałbym skonsultować się ze swoim prawnikiem. Generalnie nie mam nic przeciwko umowom, ale z kobietami to trzeba uważać. Zawsze wtykają różne klauzule drobnym drukiem. Nie wspominając o grubszych paragrafach, które też potrafią sprytnie wykorzystać w sprzyjającej sytuacji.
Nieprawdaż?
senny
05.11.2010 r. 23:38:03
Odp. Nowy post na forum -> ogolne->Dziewczyny
Nie ma sprawy Senny,dostaniesz umowę..Generalnie staram się nie dzielić ludzi według płci,więc nie mam pojęcia czy kobiety coś tam sobie wtykają drobnym drukiem
Tak w ogóle to kto Ci powiedział,ze jestem kobietą? To nie moje zdjęcia
Nadal jesteś zainteresowany..?
Ten post Melissy jakoś zniknął... Ale odpowiadam
Oczywiście, że jestem zainteresowany otrzymaniem umowy wcześniej, niż zacznie obowiązywać Zawsze można coś wynegocjować i zmienić w treści umowy.
Temat całej dyskusji dotyczy właśnie wykorzystywania fałszywych zdjęć w profilach. Moje jest oczywiście w 100% oryginalne. A fe Melisso, nie podejrzewałem, że umieszczasz cudze zdjęcia...
senny
05.11.2010 r. 23:39:15
Do Ani: Dziękuję Aniu. Twój kotek na zdjęciu jest śliczny. Nie to co mój obleśny mors
senny
05.11.2010 r. 23:47:10
Tutaj od razu skojarzyło mi się z taką piosenką zespołu \"Th e Bloodhound Gang\" o wdzięcznym tytule \"The bad touch\". Refren wygląda mniejwięcej tak:
\"You and me baby aint nothin but mammals
So lets do it like they do on the discovery channel\"
Masakra. Do obejrzenia i posłuchania tutaj: &feature=related
Reklamować ciało nieswoimi fotami.A wszczególności biust to banalne.A co z waszymi uczuciami?Pięknem duszy?Czy naprawdę sądzicie ,że facet to tylko namacalnych rzeczy potrzebuje???
Pozdrawia wszystkich.
Wiadomo ogólnie ,że piękno nas kręci, ale w sednie tkwi jednak uczucie
Kobieta zmienia się całe życie dość drastycznie i nie uważam że ciało powinno być tu na pierwszym miejscu.
Już dawno
)))))Pochlebstwo czy ironia?????????
Bardzo dziękuję
Jasne ciało niewazne
nie badzmy hipokrytami kazdy zwraca uwage na wydlad
Natusia ja kocham wszystkie dziewczyny
Niektore to nawet kocham po kilka razy
I teraz Ania został ci tylko juz ten kotek ze zdjecia
Wypadałoby czasem pokazać i rozum...
W takim razie okazać. Lepiej?
O! W końcu mogę się zgodzić z Sylwią.
Dlatego mam taki profil jaki mam. A tak naprawdę jestem niewiarygodnie bogaty, szczupły, przystojny, elegancki i wysportowany. Jeżdżę sportowymi samochodami i noszę jednorzędowe garnitury. Granatowe.
Czyli u mnie rozczarownie przy spotkaniu będzie miłe
Senny.
Ups. Melisso. Wybacz. Żartowałem z tym postem powyżej. Jestem taki jak w profilu. Bogaty też nie jestem. Nie stać mnie nawet na utratę Twoich względów
Czy mógłbym dostać awansem treść umowy? Chciałbym skonsultować się ze swoim prawnikiem. Generalnie nie mam nic przeciwko umowom, ale z kobietami to trzeba uważać. Zawsze wtykają różne klauzule drobnym drukiem. Nie wspominając o grubszych paragrafach, które też potrafią sprytnie wykorzystać w sprzyjającej sytuacji.
Nieprawdaż?
Odp. Nowy post na forum -> ogolne->Dziewczyny
Zawsze można coś wynegocjować i zmienić w treści umowy.
Nie ma sprawy Senny,dostaniesz umowę..Generalnie staram się nie dzielić ludzi według płci,więc nie mam pojęcia czy kobiety coś tam sobie wtykają drobnym drukiem
Tak w ogóle to kto Ci powiedział,ze jestem kobietą? To nie moje zdjęcia
Nadal jesteś zainteresowany..?
Ten post Melissy jakoś zniknął... Ale odpowiadam
Oczywiście, że jestem zainteresowany otrzymaniem umowy wcześniej, niż zacznie obowiązywać
Temat całej dyskusji dotyczy właśnie wykorzystywania fałszywych zdjęć w profilach. Moje jest oczywiście w 100% oryginalne. A fe Melisso, nie podejrzewałem, że umieszczasz cudze zdjęcia...
Do Ani: Dziękuję Aniu. Twój kotek na zdjęciu jest śliczny. Nie to co mój obleśny mors
Tutaj od razu skojarzyło mi się z taką piosenką zespołu \"Th e Bloodhound Gang\" o wdzięcznym tytule \"The bad touch\". Refren wygląda mniejwięcej tak:
\"You and me baby aint nothin but mammals
So lets do it like they do on the discovery channel\"
Masakra. Do obejrzenia i posłuchania tutaj: &feature=related