po drugie dlaczego mam cokolwiek wymyślać w jakimkolwiek temacie???
MAX29
05.02.2009 r. 08:10:33
tylko tak zapytałem...i to Ty poruszyłaś martwy już od dawna temat.Miło ,żę przynajmiej jako jedna z iewielu pamiętas,że istnieje.pozdrawiam przy okazji
...
05.02.2009 r. 13:09:46
ale niewiele jest skłonnych do dyskusji... większość woli czekać, kto do nich napisze na prv...
Konto usunięte
05.02.2009 r. 21:58:28
ale tyle szumu narob iłeś z tą imprezą i pamietam że sporo chętnych byłi więć mnie ciekawiło, czy wypaliła...bez podtekstów.
ale pewnie nie,,,jak zwykle skończyło się na gadaniu...
MAX29
06.02.2009 r. 09:00:28
W proflu nie masz zainteresowań...Węc proszę bardzo .Może Ty coś wymyślisz?
MAX29
06.02.2009 r. 09:00:28
tutaj zaczyna i kończy się wszystko na klikaniu.Mało jest tu zdecydowanych ludzi.Cały czas burdele,desperaci anonimy...Jak tu można egzystować w takim otoczeniu?
Chciałem stworzyć grupę znajomych ale jak zwykle plan spalony na panewce Spoko tu już tak jest i będzie.Ja niemam zamiaru się tu staać by to zmienić.Co o tym myślicie???
po drugie dlaczego mam cokolwiek wymyślać w jakimkolwiek temacie???
tylko tak zapytałem...i to Ty poruszyłaś martwy już od dawna temat.Miło ,żę przynajmiej jako jedna z iewielu pamiętas,że istnieje.pozdrawiam przy okazji
ale niewiele jest skłonnych do dyskusji... większość woli czekać, kto do nich napisze na prv...
ale tyle szumu narob iłeś z tą imprezą i pamietam że sporo chętnych byłi więć mnie ciekawiło, czy wypaliła...bez podtekstów.
ale pewnie nie,,,jak zwykle skończyło się na gadaniu...
W proflu nie masz zainteresowań...Węc proszę bardzo .Może Ty coś wymyślisz?
tutaj zaczyna i kończy się wszystko na klikaniu.Mało jest tu zdecydowanych ludzi.Cały czas burdele,desperaci anonimy...Jak tu można egzystować w takim otoczeniu?
Spoko tu już tak jest i będzie.Ja niemam zamiaru się tu staać by to zmienić.Co o tym myślicie???
Chciałem stworzyć grupę znajomych ale jak zwykle plan spalony na panewce