ZWIĄZKI...
Po pierwsze - mężczyzna nie używa tego zwrotu. Może nazywać to "romansem", "randką", "chodzeniem", lub w skrajnych przypadkach "tym czasem, kiedy robiliśmy to od czasu do czasu".
Kiedy związek się kończy, kobieta płacze, otwiera serce przed przyjaciółką, pisze wiersz zatytułowany "Wszyscy mężczyźni to durnie", a następnie powraca do normalnego życia.
Mężczyzna ma z tym trochę więcej problemów. Przez pół roku jego "ex" może o nim nawet nie usłyszeć, lecz później o trzeciej nad ranem w nocy z soboty na niedziele dzwoni on i mówi: "Chciałem tylko, żebyś wiedziała, że zniszczyłaś mi życie i nigdy ci nie wybaczę i nienawidzę cię i jesteś totalną suką. Lecz chce żebyś wiedziała, że zawsze mamy jeszcze szansę odbudować wszystko". Jest to znane jako telefon "nienawidzę Cię, lecz kocham". 99% wszystkich mężczyzn powyżej 21 roku życia wykonało go przynajmniej raz w życiu.
SEKS...
Kobiety wola 30-45 minutowa grę wstępną, mężczyźni zaś 30-45 Sekundową - im mniej tym lepiej. Dla mężczyzny już sam dojazd na miejsce jest częścią gry wstępnej.
..ZGADZACIE SIĘ Z TYM????
Konto usunięte
03.12.2009 r. 09:53:58
Drugi kwiatek o stosunkach damsko-męskich:
Co mówi kobieta, a co słyszy mężczyzna
Co mówi kobieta:
To miejsce to śmietnik! Do roboty,
Ty i Ja musimy posprzątać.
Twoje rzeczy leżą na podłodze,
I jeśli nie zrobimy teraz prania
To szafa będzie bez ubrań.
Co słyszy mężczyzna:
Ble ble ble, DO ROBOTY,
Ble ble ble ble, TY I JA
Ble ble, NA PODŁODZE
Ble ble ble, TERAZ
Ble ble ble ble ble BEZ UBRAŃ
...TO TAK NA MARGINESIE ....
WOLF
03.12.2009 r. 09:54:36
NERON A TY DO PRACY NIE IDZIESZ ,CZ W CZWARTKI NIE PRACUJESZ
Konto usunięte
03.12.2009 r. 09:56:15
...JA JADĘ DO PRACY ..KIEDY MI SIĘ PODOBA ...MAM NIELIMITOWANY CZAS PRACY ...ALE ZWYKLE JEŻDŻĘ NA 11
WOLF
03.12.2009 r. 09:58:21
A TO NIE WIEDZIAŁEM ,BO JA TEŻ TAKĄ MAM PRACĘ JADĘ ,KIEDY MI SIĘ PODOBA ,ALE OD RAZU NA MIESIĄC .
WOLF
03.12.2009 r. 10:01:28
POKLIKAŁ BYM Z TOBĄ ALE COŚ SIĘ ,CZUJĘ NIE TAK ,IDĘ DO LEKARZA ,POZA TYM NIE MOGĘ OGARNĄĆ TEGO TWOJEGO TEMATU ,
Romantyk
03.12.2009 r. 10:03:20
Witaj Neron.Nie zgadzam się z Tobą.Bo każdy ma za sobą różne doświadczenia.Najważniejsze jest aby szanować kobietę i być jej wiernym.Przecież nie można powiedzieć,że facet to świnia,że kobieta to....Jeśli ty jesteś partnerem to zrozumiesz swoją partnerkę jej lęki i wątpliwości.
Konto usunięte
03.12.2009 r. 10:06:41
..WITAJ ROMANTYK ..I BARDZO DOBRZE ,ŻE SIĘ NIE ZGADZASZ Z TYM CO TU WKLEIŁEM ..DLATEGO ZADAŁEM PYTANIE....ALE NIE WYPOWIEM SIĘ JESZCZE W TEJ KWESTII ..OK? ...CHCĘ ZOBACZYĆ CO MYŚLĄ INNI..
Konto usunięte
03.12.2009 r. 10:17:35
Uroda i wygląd zewnętrzy są nieważne , bo liczy się tylko chrakter
Jeśli kobieta zmienia facetów jak rękawiczki , zawsze już taka będzie
Jak się z nią nie przespisz-zostawi Cię
Tylko jeśli jestes włascicielem ciala twarzy Anioła masz u niej jakies szanse...Jeśli nie jestes ideałem , odpadasz z gry
Jęsli nie będziesz super kochankem , wasz związek nie ma szans na przetrwanie...Reszte juz tobie zostawie...
Konto usunięte
03.12.2009 r. 10:57:22
Hej chłopaki
Neron w wielu miejscach ma racje, ale jak to w życiu bywa są różne sytuacje.
Znam- niestety- sytuację w której to facet płacze, lamentuje, obdzwania przyjaciółki (nie swoje w dodatku), chociaż tekścik "nienawidzę Cię, lecz kocham" też nie jest mu obcy
WOLF
03.12.2009 r. 11:40:58
3MANA A MOŻE JESZCZE JAKIŚ ,KOMENTARZ ,Z CHĘCIĄ POCZYTAM.
Konto usunięte
03.12.2009 r. 12:58:29
No to może jeszcze w temacie gry wstępnej o której wspomniał Neron.
35-40 minut to bardzo niewiele, niedawno przeczytałam mądre zdanie znanego seksuologa, który napisał że jeśli facet chce mieć udane pożycie i zadowoloną z seksu partnerkę grę wstępną powinien zaczynać zaraz po zakończeniu poprzedniego stosunku.
Bo gra wstępna to może być wszystko co jest pomiędzy
Miłe słowo, ciepły dotyk...i co ja wam tu będę tłumaczyć... kto ma zrozumieć - zrozumie
Konto usunięte
04.12.2009 r. 09:51:28
...O 3MANA...MĄDRA Z CIEBIE KOBIETKA ..I BEZ URAZY ..ZASKOCZYŁAŚ MNIE
Konto usunięte
04.12.2009 r. 10:11:54
3mana masz rację...
Nie sama gra wstępna ma znaczenie...
Kobiecie powinno cały czas okazywać odrobinę czułości i sprawić by uwierzyła że jest dla ciebie wyjątkowa...
A kobieta powinna robić to samo...
WOLF
04.12.2009 r. 10:14:57
JA TAM SIĘ NIE WYPOWIADAM 3MENA MA ZIELONE ŚWIATŁO.
ZWIĄZKI...
Po pierwsze - mężczyzna nie używa tego zwrotu. Może nazywać to "romansem", "randką", "chodzeniem", lub w skrajnych przypadkach "tym czasem, kiedy robiliśmy to od czasu do czasu".
Kiedy związek się kończy, kobieta płacze, otwiera serce przed przyjaciółką, pisze wiersz zatytułowany "Wszyscy mężczyźni to durnie", a następnie powraca do normalnego życia.
Mężczyzna ma z tym trochę więcej problemów. Przez pół roku jego "ex" może o nim nawet nie usłyszeć, lecz później o trzeciej nad ranem w nocy z soboty na niedziele dzwoni on i mówi: "Chciałem tylko, żebyś wiedziała, że zniszczyłaś mi życie i nigdy ci nie wybaczę i nienawidzę cię i jesteś totalną suką. Lecz chce żebyś wiedziała, że zawsze mamy jeszcze szansę odbudować wszystko". Jest to znane jako telefon "nienawidzę Cię, lecz kocham". 99% wszystkich mężczyzn powyżej 21 roku życia wykonało go przynajmniej raz w życiu.
SEKS...
Kobiety wola 30-45 minutowa grę wstępną, mężczyźni zaś 30-45 Sekundową - im mniej tym lepiej. Dla mężczyzny już sam dojazd na miejsce jest częścią gry wstępnej.
..ZGADZACIE SIĘ Z TYM????
Drugi kwiatek o stosunkach damsko-męskich:
Co mówi kobieta, a co słyszy mężczyzna
Co mówi kobieta:
To miejsce to śmietnik! Do roboty,
Ty i Ja musimy posprzątać.
Twoje rzeczy leżą na podłodze,
I jeśli nie zrobimy teraz prania
To szafa będzie bez ubrań.
Co słyszy mężczyzna:
Ble ble ble, DO ROBOTY,
Ble ble ble ble, TY I JA
Ble ble, NA PODŁODZE
Ble ble ble, TERAZ
Ble ble ble ble ble BEZ UBRAŃ
...TO TAK NA MARGINESIE ....
NERON A TY DO PRACY NIE IDZIESZ ,CZ W CZWARTKI NIE PRACUJESZ
...JA JADĘ DO PRACY ..KIEDY MI SIĘ PODOBA ...MAM NIELIMITOWANY CZAS PRACY ...ALE ZWYKLE JEŻDŻĘ NA 11
A TO NIE WIEDZIAŁEM ,BO JA TEŻ TAKĄ MAM PRACĘ JADĘ ,KIEDY MI SIĘ PODOBA ,ALE OD RAZU NA MIESIĄC .
POKLIKAŁ BYM Z TOBĄ ALE COŚ SIĘ ,CZUJĘ NIE TAK ,IDĘ DO LEKARZA ,POZA TYM NIE MOGĘ OGARNĄĆ TEGO TWOJEGO TEMATU ,
Witaj Neron.Nie zgadzam się z Tobą.Bo każdy ma za sobą różne doświadczenia.Najważniejsze jest aby szanować kobietę i być jej wiernym.Przecież nie można powiedzieć,że facet to świnia,że kobieta to....Jeśli ty jesteś partnerem to zrozumiesz swoją partnerkę jej lęki i wątpliwości.
..WITAJ ROMANTYK ..I BARDZO DOBRZE ,ŻE SIĘ NIE ZGADZASZ Z TYM CO TU WKLEIŁEM ..DLATEGO ZADAŁEM PYTANIE....ALE NIE WYPOWIEM SIĘ JESZCZE W TEJ KWESTII ..OK? ...CHCĘ ZOBACZYĆ CO MYŚLĄ INNI..
Uroda i wygląd zewnętrzy są nieważne , bo liczy się tylko chrakter
Jeśli kobieta zmienia facetów jak rękawiczki , zawsze już taka będzie
Jak się z nią nie przespisz-zostawi Cię
Tylko jeśli jestes włascicielem ciala twarzy Anioła masz u niej jakies szanse...Jeśli nie jestes ideałem , odpadasz z gry
Jęsli nie będziesz super kochankem , wasz związek nie ma szans na przetrwanie...Reszte juz tobie zostawie...
Hej chłopaki
Neron w wielu miejscach ma racje, ale jak to w życiu bywa są różne sytuacje.
Znam- niestety- sytuację w której to facet płacze, lamentuje, obdzwania przyjaciółki (nie swoje w dodatku), chociaż tekścik "nienawidzę Cię, lecz kocham" też nie jest mu obcy
3MANA A MOŻE JESZCZE JAKIŚ ,KOMENTARZ ,Z CHĘCIĄ POCZYTAM.
35-40 minut to bardzo niewiele, niedawno przeczytałam mądre zdanie znanego seksuologa, który napisał że jeśli facet chce mieć udane pożycie i zadowoloną z seksu partnerkę grę wstępną powinien zaczynać zaraz po zakończeniu poprzedniego stosunku.
Bo gra wstępna to może być wszystko co jest pomiędzy
Miłe słowo, ciepły dotyk...i co ja wam tu będę tłumaczyć... kto ma zrozumieć - zrozumie
...O 3MANA...MĄDRA Z CIEBIE KOBIETKA
..I BEZ URAZY ..ZASKOCZYŁAŚ MNIE
3mana masz rację...
Nie sama gra wstępna ma znaczenie...
Kobiecie powinno cały czas okazywać odrobinę czułości i sprawić by uwierzyła że jest dla ciebie wyjątkowa...
A kobieta powinna robić to samo...
JA TAM SIĘ NIE WYPOWIADAM 3MENA MA ZIELONE ŚWIATŁO.
A dałeś komuś czerwone??
tak