kazdy kogos szuka i nie widze by znalazł
Ja znalazłam i to właśnie na m.kontakt
Ja także szukam dziewczyny lecz nie jest to takie łatwe Mam nadzieję, iż znajdzie się taka dziewczyna która ma charakter, jest uczciwa i rozsądna.
Pati a jaki test zrobiłaś?? tak jestesmy wiecznymi dziecmi, podobno ale to nieprawda
Może jesteś bardzo przekonywująca Ja to niewierny Tomasz jestem i jak nie dotknę to nie uwierzę
poszukuje kobiety (dziewczyny ) normalnej i zdecydowanej na zycie w związku najlepiej z okolicy województwa łódzkiego
no własnie łatwowierny nie jestem a czemu opowiadsz o sobie złe rzeczy czy to część Twojego testu??? Nie wierzę w żadne testy
Patrycja nie każdy facet jest taki jak to opisałaś Takim myśleniem jesteś w błędzie.
Janusz wybór to tu jest...gorzej tylko jak się szuka samemu nie wiedzieć kogo
Zeby ludzie sie bardziej chciali otwierac na nowe znajomosci...niby szukaja a w rzeczywistosci kazdy sie chowa i sie boi
a ja tam poznalam
jasko ty nie w temacie,tobie koza pozostaje
co by ci wrzody nie pekly
takiej destrukcji organizmu jak ty nie stwierdzono u mnie
o rozumie nie wspaomne
jasko bo twoj mu podpowiedzial zeby klamac,ale ze moj uczciwy to tylko prawde o tobie powiedzial
zeby poskladac trzeba miec mozg
kazdy kogos szuka i nie widze by znalazł
Ja znalazłam i to właśnie na m.kontakt
Ja także szukam dziewczyny lecz nie jest to takie łatwe
Mam nadzieję, iż znajdzie się taka dziewczyna która ma charakter, jest uczciwa i rozsądna.
Pati a jaki test zrobiłaś??
tak jestesmy wiecznymi dziecmi, podobno
ale to nieprawda
Może jesteś bardzo przekonywująca
Ja to niewierny Tomasz jestem
i jak nie dotknę to nie uwierzę
poszukuje kobiety (dziewczyny ) normalnej i zdecydowanej na zycie w związku najlepiej z okolicy województwa łódzkiego
no własnie
łatwowierny nie jestem
a czemu opowiadsz o sobie złe rzeczy
czy to część Twojego testu???
Nie wierzę w żadne testy
Patrycja nie każdy facet jest taki jak to opisałaś
Takim myśleniem jesteś w błędzie.
Janusz wybór to tu jest...gorzej tylko jak się szuka samemu nie wiedzieć kogo
Zeby ludzie sie bardziej chciali otwierac na nowe znajomosci...niby szukaja a w rzeczywistosci kazdy sie chowa i sie boi
a ja tam poznalam
jasko ty nie w temacie,tobie koza pozostaje
co by ci wrzody nie pekly
takiej destrukcji organizmu jak ty nie stwierdzono u mnie
o rozumie nie wspaomne
jasko bo twoj mu podpowiedzial zeby klamac,ale ze moj uczciwy to tylko prawde o tobie powiedzial
zeby poskladac trzeba miec mozg