drflo jak znajdziesz - zresztą prędzej zostanę artysta malarzem ........kurcze namalowałem pisankę na kartce....
obawiam sie ze będzie to najbardziej wiekopomna chwila w historii sztuki od czasu kiedy to mona liza powiedziała Leonardowi ze ma dziwny nastrój......kur...wa zejdź na ziemie fantasty
disney
07.04.2011 r. 20:19:26
Zuziu skarbie ...poprostu wkurza mnie jak facet ma mail który zaczyna sie od przystojny a nie pokarze swojego zdjecia i jeszcze szuka dziewczyny na siłe no to juz jest 100 % men
Romantyk
14.04.2011 r. 12:50:29
szukaj dalej,kto szuka ten znajduje.Tylko dlaczegoi na forum sex .Nio tak kiedy sex zaszumi w głowie wtedy adrenalina podnosi się.Gdyż bez sexu mężczyzna nie obejdzie się ,będzie marzył,że pozna dziewczynę jak modelka z jaguarem przed domem
Konkretnej, mail: przystojnyfacet1@o2.pl
drflo jak znajdziesz - zresztą prędzej zostanę artysta malarzem ........kurcze namalowałem pisankę na kartce....
obawiam sie ze będzie to najbardziej wiekopomna chwila w historii sztuki od czasu kiedy to mona liza powiedziała Leonardowi ze ma dziwny nastrój......kur...wa zejdź na ziemie fantasty
Zuziu skarbie ...poprostu wkurza mnie jak facet ma mail który zaczyna sie od przystojny a nie pokarze swojego zdjecia i jeszcze szuka dziewczyny na siłe no to juz jest 100 % men
szukaj dalej,kto szuka ten znajduje.Tylko dlaczegoi na forum sex
.Nio tak kiedy sex zaszumi w głowie wtedy adrenalina podnosi się.Gdyż bez sexu mężczyzna nie obejdzie się ,będzie marzył,że pozna dziewczynę jak modelka z jaguarem przed domem