Sex jako potrzeba esencjonalna , jak filiżanka kawy i papieros
Terror
24.10.2010 r. 22:13:53
sprzedałbym jej młotek w głowe
Nigdy nie płaciłem za sex i nigdy nie będe płacic
łasiczka
24.10.2010 r. 22:18:02
Jasne że tak prawie każdy z was, tylko trzeba mieć kasę. 350zł /h, Języki Hiszpański/Niemiecki/Francuski/Włoski Sadomaso/Anal/oral przebieranki pełna opcja.
Terror
24.10.2010 r. 22:18:54
Idź sie leczyć pustaku
łasiczka
24.10.2010 r. 22:20:36
Ty możesz ewentualnie gnój wyrzucać z obory cwe.u
Terror
24.10.2010 r. 22:22:11
Cwel to ciebie zrobił skoro musisz sponsorów szukac a sama nie potrafisz iśc do roboty i uczciwie zarobic jedź do berlina na dworzec s o tam sobie dorobisz jako k a
łasiczka
24.10.2010 r. 22:25:45
Na dworcu to ty możesz laski Turasom obciągać. Wali mnie robota za 5000zł. Debile takie jak ty srają sinem by mnie pukać. , idioto.
Terror
24.10.2010 r. 22:31:27
to sa debilami ale ja ciebie kijem bym nie ruszył z tego względu że ja tego nie robie za pieniadze tylko z uczucia do kobiety ty tylko czerpiesz z tego zysk udajesz orgazmy kiedys powinien ciebie napaśc i tak w ć żeby ci z d y zrobili jesień średniowiecza i żebyś zrozumiała że pracowac trzeba a nie chodzić po krzakach i d y dawać
łasiczka
24.10.2010 r. 22:37:22
Gów.o cie to obchodzi karle. Takie brudasy jak ty mogą sobie tylko ręką pomachać . Ty jedyne co wychaczyłeś to owca w Zakopanem. Kij o którym piszesz włóż sobie do odbytnicy kocmołuchu.
łasiczka
24.10.2010 r. 22:51:01
Derekowi odpowiedziałam prywatnie. A ty głą.ie Terrorysta za n5 zł gdzieś się schował. Poszyłeś zwalić konia?
łasiczka
24.10.2010 r. 22:56:49
Czytałam jego wypowiedzi na innych forach. To nie zwierzę to bakteria gram ujemna.
łasiczka
24.10.2010 r. 23:02:19
Nie piec Siemensa-Martina
łasiczka
24.10.2010 r. 23:04:06
Ale mnie rozjuszył Pentak jeden.
łasiczka
24.10.2010 r. 23:09:52
Marzyciel powiedz mi czy na tym forum jest więcej niż 3 normalnych facetów? Jeden to ty, drugi to derek a trzeci to moja niespodzianka.
klaudia
24.10.2010 r. 23:14:01
Hah uwielbiam czytać jak ludzie kłócą się na tym forum ;]
Sorry ale moim zdaniem tyranie ludzi za coś co jest ich prywatną sprawą jest żałosne...
Nie ma tu normalnych facetów poza drobnymi wyjątkami
łasiczka
24.10.2010 r. 23:18:21
Klaudia jest na przykład Derek. Przyglądnij się jego wypowiedzą.
klaudia
24.10.2010 r. 23:22:42
I dlatego napisałam,że poza nielicznymi wyjątkami
łasiczka
24.10.2010 r. 23:27:19
Będziesz jak jesteś to będziesz. Jak ktoś ma genetyczny syf zamiast mózgu to powinien kopać rowy a nie obsługiwać \"computer\". W matrixe nie ma miejsca na rozczulanki. Wiem kim jestem i wiem kim będę. Nikt, żaden obdartus nie będzie mnie obrażał. Uczyłam się i uczę nadal. Nie nawiedzę facetów i ich wykorzystuję. Grając na najniższych uczuciach doje ich. Udawane orgazmy? Też nowina większość kobiet to robi. Tylko one robią to gratis do prania skarpetek, gotowania i przynoszenia zimnego piwa z lodówki.
klaudia
24.10.2010 r. 23:32:28
\"facet to świn.ia\" i tyle
klaudia
24.10.2010 r. 23:42:40
Dobra przepraszam szanownych panów, ale jakoś tak nasuwa mi się ten fragment piosenki takie miałam przejścia i dlatego no... Ale przepraszam
klaudia
24.10.2010 r. 23:48:23
Ale to nie jest tak, że ja obrażam wszystkich mężczyzn... Tylko tych kilku i wcale nie myślę, że każdy facet to świnia
łasiczka
24.10.2010 r. 23:48:49
Wcale nie Dereck. Czy traci się czas na pozwanie nowych niewyczerpalnych pokładów nowej klasy społecznej jaką są wyrobnicy? Poczytaj ich wypowiedzi. Gintrowski śpiewał o nich.
łasiczka
24.10.2010 r. 23:53:17
Klaudia ty ich nie możesz obrazić tylko wjechać na ich skundloną ambicję. Są pojedyncze jednostki które jednakże potwierdzają regule. Popatrz na Terrorystę za 5 zł. Na innych forach jaki to nie jest mądry ,a tu dziura w powietrzu nawet się nie wychyli. Dno
klaudia
24.10.2010 r. 23:59:50
Dlatego ja nie szukam sponsora, ale nie obrażam łasiczki... Sorry Ale jest dorosła i to jej sprawa ;]
klaudia
25.10.2010 r. 00:09:55
Po prostu może trafiamy na nieodpowiednich facetów, ojców...?
łasiczka
25.10.2010 r. 00:14:07
Ja po \"flaszce \" płaczę przy Raporcie \"Gdy tak siedzimy nad bimbrem Ojczyzna nam umiera.......\" Kakle bo każdy z nas jest karłem który spisuje dzieje swej egzystencji. Ale najbardziej płaczę przy Zbroi Jacka . Ale nie na trzeźwo kiedy jestem sama i lustro. Zal mi naszej ojczyzny, ledwie wyswobodzonej a już uległej.
klaudia
25.10.2010 r. 00:15:23
A może facet, który wydawał się ideałem potem okazuje się totalnym kretynem... i potrafi zgno.ić życie jak nikt inny...?
klaudia
25.10.2010 r. 00:18:40
Życie ;]
klaudia
25.10.2010 r. 00:22:18
Hah nie twierdzę, że wszystko ;]
Ale akurat to jest jej świadomą decyzją nie sądzisz?
łasiczka
25.10.2010 r. 00:35:37
Życzę państwu miłej i spokojnej nocy. Jutro mnie nie będzie bo mam ciężkiego klienta. Muszę iść już spać by mieć wierzą i wypoczętą twarz. Dobranoc
Sex jako potrzeba esencjonalna , jak filiżanka kawy i papieros
sprzedałbym jej młotek w głowe
Nigdy nie płaciłem za sex i nigdy nie będe płacic
Jasne że tak prawie każdy z was, tylko trzeba mieć kasę. 350zł /h, Języki Hiszpański/Niemiecki/Francuski/Włoski Sadomaso/Anal/oral przebieranki pełna opcja.
Idź sie leczyć pustaku
Ty możesz ewentualnie gnój wyrzucać z obory cwe.u
Cwel to ciebie zrobił skoro musisz sponsorów szukac a sama nie potrafisz iśc do roboty i uczciwie zarobic jedź do berlina na dworzec s
o tam sobie dorobisz jako k
a
Na dworcu to ty możesz laski Turasom obciągać. Wali mnie robota za 5000zł. Debile takie jak ty srają sinem by mnie pukać. , idioto.
to sa debilami ale ja ciebie kijem bym nie ruszył z tego względu że ja tego nie robie za pieniadze tylko z uczucia do kobiety ty tylko czerpiesz z tego zysk udajesz orgazmy kiedys powinien ciebie napaśc i tak w
ć żeby ci z d
y zrobili jesień średniowiecza i żebyś zrozumiała że pracowac trzeba a nie chodzić po krzakach i d
y dawać
Gów.o cie to obchodzi karle. Takie brudasy jak ty mogą sobie tylko ręką pomachać . Ty jedyne co wychaczyłeś to owca w Zakopanem. Kij o którym piszesz włóż sobie do odbytnicy kocmołuchu.
Derekowi odpowiedziałam prywatnie. A ty głą.ie Terrorysta za n5 zł gdzieś się schował. Poszyłeś zwalić konia?
Czytałam jego wypowiedzi na innych forach. To nie zwierzę to bakteria gram ujemna.
Nie piec Siemensa-Martina
Ale mnie rozjuszył Pentak jeden.
Marzyciel powiedz mi czy na tym forum jest więcej niż 3 normalnych facetów? Jeden to ty, drugi to derek a trzeci to moja niespodzianka.
Hah uwielbiam czytać jak ludzie kłócą się na tym forum ;]
Sorry ale moim zdaniem tyranie ludzi za coś co jest ich prywatną sprawą jest żałosne...
Nie ma tu normalnych facetów poza drobnymi wyjątkami
Klaudia jest na przykład Derek. Przyglądnij się jego wypowiedzą.
I dlatego napisałam,że poza nielicznymi wyjątkami
Będziesz jak jesteś to będziesz. Jak ktoś ma genetyczny syf zamiast mózgu to powinien kopać rowy a nie obsługiwać \"computer\". W matrixe nie ma miejsca na rozczulanki. Wiem kim jestem i wiem kim będę. Nikt, żaden obdartus nie będzie mnie obrażał. Uczyłam się i uczę nadal. Nie nawiedzę facetów i ich wykorzystuję. Grając na najniższych uczuciach doje ich. Udawane orgazmy? Też nowina większość kobiet to robi. Tylko one robią to gratis do prania skarpetek, gotowania i przynoszenia zimnego piwa z lodówki.
\"facet to świn.ia\" i tyle
Dobra przepraszam szanownych panów, ale jakoś tak nasuwa mi się ten fragment piosenki takie miałam przejścia i dlatego no... Ale przepraszam
Ale to nie jest tak, że ja obrażam wszystkich mężczyzn...
Tylko tych kilku i wcale nie myślę, że każdy facet to świnia
Wcale nie Dereck. Czy traci się czas na pozwanie nowych niewyczerpalnych pokładów nowej klasy społecznej jaką są wyrobnicy? Poczytaj ich wypowiedzi. Gintrowski śpiewał o nich.
Klaudia ty ich nie możesz obrazić tylko wjechać na ich skundloną ambicję. Są pojedyncze jednostki które jednakże potwierdzają regule. Popatrz na Terrorystę za 5 zł. Na innych forach jaki to nie jest mądry ,a tu dziura w powietrzu nawet się nie wychyli. Dno
Dlatego ja nie szukam sponsora, ale nie obrażam łasiczki... Sorry Ale jest dorosła i to jej sprawa ;]
Po prostu może trafiamy na nieodpowiednich facetów, ojców...?
Ja po \"flaszce \" płaczę przy Raporcie \"Gdy tak siedzimy nad bimbrem Ojczyzna nam umiera.......\" Kakle bo każdy z nas jest karłem który spisuje dzieje swej egzystencji. Ale najbardziej płaczę przy Zbroi Jacka . Ale nie na trzeźwo kiedy jestem sama i lustro. Zal mi naszej ojczyzny, ledwie wyswobodzonej a już uległej.
A może facet, który wydawał się ideałem potem okazuje się totalnym kretynem... i potrafi zgno.ić życie jak nikt inny...?
Życie ;]
Hah nie twierdzę, że wszystko ;]
Ale akurat to jest jej świadomą decyzją nie sądzisz?
Życzę państwu miłej i spokojnej nocy. Jutro mnie nie będzie bo mam ciężkiego klienta. Muszę iść już spać by mieć wierzą i wypoczętą twarz. Dobranoc
Wasza pamiętająca Łaska.