jak to jest zdrada?Kiedys z jednym kolesiem gadalam ze zona jemu malo daje i chce ja zdradzic . A ostanio napisal ze jest w dolku bo jego zona go zdradzila ?wiec czegos nie czaje jak on zdradza to dobrze a jak ona to beee ? co o tym są dzicie?
J@nusz
24.10.2010 r. 13:05:03
Ja się lepiej nie wypowiadam, bo dla mnie za zdradę kara śmierci to za mało...
Terror
24.10.2010 r. 13:13:17
Że oboje maja n e we łbach
Terror
24.10.2010 r. 13:35:28
Oboje warci siebie
Ernest
24.10.2010 r. 13:43:39
To teraz niech on ja zdradzi i bedzie jeden do jednego
Terror
24.10.2010 r. 13:45:54
Ale on ja zdradził a puźniej złapał doła bo dowiedział się że ona jego zdradziła więc jest już 1:1
Ernest
24.10.2010 r. 13:49:04
co ? Ania napisała ze ten gosc dopiero nosił sie z zamiarem ja zdradzic bo jak napisała Ania \"ze zona jemu mało daje \" ale ona go wyprzedziła i pierwsza go po rogach przycieła
przynamiej ja tak zrozumialem
Terror
24.10.2010 r. 13:50:23
Co nie zmieni faktu że oboje powinni pujśc w Niedziele nad jakieś urwisko i trzymając się za ręke skoczyć
Terror
24.10.2010 r. 13:57:18
Racja ale i tak razem powinni skoczyć z jakiejś skarby albo sie
Terror
24.10.2010 r. 14:00:19
hahahahahaha
oceanic
24.10.2010 r. 14:00:26
jak się facet wiąże z jedną kobietą to na pewno nie po to by raz na miesiąc po wypłacie pod kołderką przy zgaszonym świetle
nie dziwie że koleś się ekhm zdenerwował jak go puściła bokiem
ale to wszystko świadczy o braku jakkolwiek kontaktu między nimi
Terror
24.10.2010 r. 14:01:07
Oboje mają z garem nie tak
Ernest
24.10.2010 r. 15:25:34
Paula załóz na imprezke cos wyzywajacego czyli załuż jak najmniej
Maciek
25.10.2010 r. 18:33:57
ZDRADA TO POPROSTU ZDRADA LUDZIE SIE ZDRADZAJĄ I BĘDĄ TAKI JEST ŚWIAT I TAK SKĄPLIKOWANY ZE WSZYSCY PODŚWIADOMIE MAMY CHĘC NA INNA OSOBE CZY TO FACET CZY KOBIETA . WIEM ŻE LUDZIE ŻYJA LATAMI MAJĄ JAKIES TAM DIAMENTOWE GODY ITP ALE CO W ZYCIU PRZESZLI ?ZROBILI? CZY MÓWIA PRAWDE SOBIE WZAJEMNIE ?TO JUZ TAJEMNICA I KAŻDA OSOBA WIE NAJLEPIEJ .MIŁOŚĆ A CO TO JEST? ILE TRWA ?A WOLNE ZWIAZKI TO CO ?KORZYSTAJMY Z OKAZJI A ŻYCIE BEDZIE ŁATWIEJSZE
Anka
25.10.2010 r. 22:06:28
ale bredzisz jaśko
Anka
25.10.2010 r. 22:09:03
no jestem w tej samej sytuacji ale pomysl jak by zabolało jakby ktos cie zdradzil,zdrada to nie jest ot tak sobie nic
Anka
25.10.2010 r. 22:12:04
hahahah
Anka
25.10.2010 r. 22:12:49
kobiety czasami chodza na boki z braku uczuc a nie sexu jasko ,szukaja emocji a nie tylko fizycznego zaspokojenia
jak to jest zdrada?Kiedys z jednym kolesiem gadalam ze zona jemu malo daje i chce ja zdradzic . A ostanio napisal ze jest w dolku bo jego zona go zdradzila ?wiec czegos nie czaje jak on zdradza to dobrze a jak ona to beee ? co o tym są
dzicie?
Ja się lepiej nie wypowiadam, bo dla mnie za zdradę kara śmierci to za mało...
Że oboje maja n
e we łbach
Oboje warci siebie
To teraz niech on ja zdradzi i bedzie jeden do jednego
Ale on ja zdradził a puźniej złapał doła bo dowiedział się że ona jego zdradziła więc jest już 1:1
przynamiej ja tak zrozumialem
Co nie zmieni faktu że oboje powinni pujśc w Niedziele nad jakieś urwisko i trzymając się za ręke skoczyć
Racja ale i tak razem powinni skoczyć z jakiejś skarby albo sie
jak się facet wiąże z jedną kobietą to na pewno nie po to by raz na miesiąc po wypłacie pod kołderką przy zgaszonym świetle
nie dziwie że koleś się ekhm zdenerwował jak go puściła bokiem
ale to wszystko świadczy o braku jakkolwiek kontaktu między nimi
Oboje mają z garem nie tak
Paula załóz na imprezke cos wyzywajacego
czyli załuż jak najmniej
ZDRADA TO POPROSTU ZDRADA LUDZIE SIE ZDRADZAJĄ I BĘDĄ TAKI JEST ŚWIAT I TAK SKĄPLIKOWANY ZE WSZYSCY PODŚWIADOMIE MAMY CHĘC NA INNA OSOBE CZY TO FACET CZY KOBIETA . WIEM ŻE LUDZIE ŻYJA LATAMI MAJĄ JAKIES TAM DIAMENTOWE GODY ITP ALE CO W ZYCIU PRZESZLI ?ZROBILI? CZY MÓWIA PRAWDE SOBIE WZAJEMNIE ?TO JUZ TAJEMNICA I KAŻDA OSOBA WIE NAJLEPIEJ .MIŁOŚĆ A CO TO JEST? ILE TRWA ?A WOLNE ZWIAZKI TO CO ?KORZYSTAJMY Z OKAZJI A ŻYCIE BEDZIE ŁATWIEJSZE
ale bredzisz jaśko
no jestem w tej samej sytuacji ale pomysl jak by zabolało jakby ktos cie zdradzil,zdrada to nie jest ot tak sobie nic
hahahah
kobiety czasami chodza na boki z braku uczuc a nie sexu jasko ,szukaja emocji a nie tylko fizycznego zaspokojenia
tzn emocji nie zwiazanych z
jasko ale gadasz
jakby tak bylo nie byloby zdrad
nuuuuu