Spotkałam juz wiele ciekawych wypowiedzi na tym portalu i chciałabym wiedziec co sadzicie o mamach samotnych?? czy w dzisiejszych czasach mama ma mozliwosc poznania "normalnego" mezczyzne który zaakceptuje jej dzicko -dzieci???na stworzenie normalnego domu rodziny???
pozdrawiam Was serdecznie
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:03:08
Oczywiście że tak...
Mi na przykład nie przeszkadzało by to w niczym...
Starałbym pokochać je jak własne, a że bardzo lubię dzieci to raczej nie byłoby z tym problemu
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:06:40
znam wielu facetów którym to zajebiscie przeszkadza.....hmmm twierdza ze czyichs bekartów nie beda wychowywac.
Hmm ale przeciez kazde dziecko potrzebuje miłosci i nie powinnom sie ich winic o wszystko zło na swiecie.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:10:58
Masz rację Sylwek... W końcu rodziców nikt sobie nie wybiera... A poza tym to ja uważam że ojcem nie jest ten co zrobi dziecko tylko ten co je wychowa...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:12:00
sylwia moim zdaniem to nie faceci tylko **cenzura** ....
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:21:46
Wiekszosc facetow boi sie brac na barki odpowiedzialnosc za nie swoje dzieci. Wiem to z doswiadczenia.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:32:34
Jedyne czego ja bym się obawiał to tego że gdybym miał z tą kobietą swoje dzieci to będę je faworyzował...
Ale to by mnie nie powstrzymało przed związaniem się z taką kobietą...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:41:33
JESTEM NIĄ MAM CÓRKE,MOJA LASKA MA DOBRY KONTAKT Z OJCEM.NIE SPOTKAŁAM SIĘ JESZCZE Z BRAKIEM AKCEPTACJI,DLA MOJEGO SZKRABA TO RACZEJ ONA POKAZUJE ROGI
Konto usunięte
01.12.2009 r. 16:59:30
Bo widzisz Seleno...
Nie wszyscy faceci to takie dupki jak się wydaje...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:02:12
hmm no nie wszyscy ale zdarzaja sie **cenzura** e
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:06:41
MĘŻCZYŹNI SĄ RÓŻNI,CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE KOBIETY ZREZYGNUJĄ DLA TAKICH Z WŁASNYCH DZIECI.PREDZEJ ODPRAWIĄ TAKIEGO AMANTA Z KWITKIEM
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:09:56
Tutaj Seleno się z tobą nie zgodzę... Znam kobiety dla których mężczyzna jest ważniejszy niż dzieci...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:12:39
U A TO MNIE ZASKOCZYŁEŚ.JA NIE WYOBRAŻAM SOBIE TAKIEJ SYTUACJI,ROZUMEK JAKOŚ TEGO NIE OBEJMUJE
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:18:41
OJ GABRIEL ALE TY JUŻ JESTEŚ DUŻE DZIECKO A JA MIAŁAM NA MYŚLI TAKIE MNIEJSZE.CIEBIE JUŻ MAMA ODCHOWAŁA,TERAZ MOŻE TROSZKE POSZALEĆ
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:20:51
Ale ja nie mówiłem o dniu dzisiejszym... Tak było już gdy miałem dwanaście lat... A ja jestem najstarszy z czwórki rodzeństwa...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:24:17
OJ TO NIE ZAZDROSZCZE TOBIE EMOCJI KTÓRE CIĄGLE SĄ OBECNE.I DZIECIŃSTWA.SZKODA ŻE CZASAMI DOROŚLI ZAPOMINAJĄ O SWOICH POCIECHACH
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:28:52
ALE KIEDYŚ MOJA CÓRKA WYRAZI SWOJĄ OPINIE NA MÓJ TEMAT.I ZOBACZE WTEDY ILE BŁEDÓW POPEŁNIŁAM BĘDĄC MATKĄ.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:32:21
A ja się z tego cieszę... Może dzieciństwo miałem do **cenzura** ale przynajmniej jestem zaradniejszy niż większość moich kolegów... A przynajmniej dojrzały nieco bardziej
A to nie raz mi pomogło w życiu
Marcelek
01.12.2009 r. 17:34:01
a no kobieta ma duże szanse na znalezienia faceta
To zależy od tego czy facet zaakceptuje to dziecko czy też nie.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 17:41:31
...OCZYWIŚCIE ,ŻE SAMOTNE KOBIETY Z DZIEĆMI ..MAJĄ SZANSĘ NA NORMALNY ZWIĄZEK ..JESTEM Z KOBIETĄ ,KTÓRA MA 5 -LETNIEGO SYNA,FAKT ,ŻE TROCHĘ MUSIAŁEM PRZEJŚĆ ABY DZIECIAK MNIE ZAAKCEPTOWAŁ..ALE WYSTARCZYŁO TROCHĘ CIERPLIWOŚCI ..I UDAŁO SIĘ
WOLF
01.12.2009 r. 17:54:50
Jestem do wyrwania.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 18:16:04
ALE POMIJAJĄC MÓJ PRZYPADEK...JEST WIELU FACETÓW ..KTÓRZY ..NIE ZDECYDOWALIBY SIĘ NA ZWIĄZEK Z SAMOTNĄ MAMĄ ..,NIEKTÓRZY BOJĄ SIĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI..NIEKTÓRZY ..JESZCZE SAMI SĄ DZIEĆMI ...A NIEKTÓRZY ..UWAŻAJĄ ,ŻE TAKA KOBIETA JEST GORSZA..NIC BARDZIEJ MYLNEGO...OCZYWIŚCIE JEŚLI MÓWIMY O PORZĄDNYCH KOBIETACH ...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 19:05:36
..MADZIULA ..NIE TRAĆ NADZIEI ..CHOCIAŻ NADZIEJA MATKA GŁUPICH ...ALE JAK KAŻDA MATKA KOCHA SWOJE DZIECI ...GŁOWA DO GÓRY ...BĘDZIE DOBRZE...NIE CHCĘ PISAĆ JAKIE OKREŚLENIE CIŚNIE MI SIĘ NA USTA NA KOBIETY ,KTÓRE PORZUCAJĄ SWOJE DZIECI..I NIE NAPISZĘ .TRZYMAJ SIĘ I POWODZENIA
Konto usunięte
01.12.2009 r. 19:10:32
Ja też uważam że spore są szanse na to że spotkasz na swej drodze który pokocha ciebie i twoje dzieci...
I życzę ci powodzenia...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 19:24:59
Wiem coś o tym...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 19:28:01
A co powiecie o facetach , ktorzy porzucaja swoje dzieci? Takze jestem samotna mama. Kocham swoje pociechy nad zycie i chociaz jest mi ciezko to nigdy nie porzucilabym swoich dzieci dla faceta.
Marcelek
01.12.2009 r. 19:36:22
Nieodpowiedzialność ludzka nie zna granic.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 19:38:52
Tez jestem samotna mamusia 7letniej corki i przestałam juz wiezyc ze bede miała jakas jeszcze rodzinke przeciez to nie moja wina ze takie kłody los mi podsunoł pod nogi....coz zycie
Konto usunięte
01.12.2009 r. 19:38:56
madziula, masz ten sam problem co ja z synem. Musialam zrezygnowac z dzialalnosci , bo syn czesto sie dusil,a nianie baly sie go pilnowac.Szkoda ze swoja zlosc do ex partnerek niektorzy faceci wyladowuja na dzieciach.Wiesz pewnie,że to bardzo boli,moje dzieci maja ojca ale tylko na metryce.
Marcelek
01.12.2009 r. 19:42:01
Hmm tak czytam wasze wypowiedzi dziewczyny to naprawdę wam współczuje, i podziwiam z drugiej strony że sobie radzicie z dana sytuacja. Masakra co z tymi facetami się dzieje.
Spotkałam juz wiele ciekawych wypowiedzi na tym portalu
i chciałabym wiedziec co sadzicie o mamach samotnych?? czy w dzisiejszych czasach mama ma mozliwosc poznania "normalnego" mezczyzne który zaakceptuje jej dzicko -dzieci???na stworzenie normalnego domu rodziny???
pozdrawiam Was serdecznie
Oczywiście że tak...
Mi na przykład nie przeszkadzało by to w niczym...
Starałbym pokochać je jak własne, a że bardzo lubię dzieci to raczej nie byłoby z tym problemu
znam wielu facetów którym to zajebiscie przeszkadza.....hmmm twierdza ze czyichs bekartów nie beda wychowywac.
Hmm ale przeciez kazde dziecko potrzebuje miłosci i nie powinnom sie ich winic o wszystko zło na swiecie.
Masz rację Sylwek... W końcu rodziców nikt sobie nie wybiera... A poza tym to ja uważam że ojcem nie jest ten co zrobi dziecko tylko ten co je wychowa...
sylwia moim zdaniem to nie faceci tylko **cenzura** ....
Wiekszosc facetow boi sie brac na barki odpowiedzialnosc za nie swoje dzieci. Wiem to z doswiadczenia.
Jedyne czego ja bym się obawiał to tego że gdybym miał z tą kobietą swoje dzieci to będę je faworyzował...
Ale to by mnie nie powstrzymało przed związaniem się z taką kobietą...
JESTEM NIĄ MAM CÓRKE,MOJA LASKA MA DOBRY KONTAKT Z OJCEM.NIE SPOTKAŁAM SIĘ JESZCZE Z BRAKIEM AKCEPTACJI,DLA MOJEGO SZKRABA TO RACZEJ ONA POKAZUJE ROGI
Bo widzisz Seleno...
Nie wszyscy faceci to takie dupki jak się wydaje...
hmm no nie wszyscy ale zdarzaja sie **cenzura** e
MĘŻCZYŹNI SĄ RÓŻNI,CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE KOBIETY ZREZYGNUJĄ DLA TAKICH Z WŁASNYCH DZIECI.PREDZEJ ODPRAWIĄ TAKIEGO AMANTA Z KWITKIEM
Tutaj Seleno się z tobą nie zgodzę... Znam kobiety dla których mężczyzna jest ważniejszy niż dzieci...
U A TO MNIE ZASKOCZYŁEŚ.JA NIE WYOBRAŻAM SOBIE TAKIEJ SYTUACJI,ROZUMEK JAKOŚ TEGO NIE OBEJMUJE
OJ GABRIEL ALE TY JUŻ JESTEŚ DUŻE DZIECKO
A JA MIAŁAM NA MYŚLI TAKIE MNIEJSZE.CIEBIE JUŻ MAMA ODCHOWAŁA,TERAZ MOŻE TROSZKE POSZALEĆ
Ale ja nie mówiłem o dniu dzisiejszym... Tak było już gdy miałem dwanaście lat... A ja jestem najstarszy z czwórki rodzeństwa...
OJ TO NIE ZAZDROSZCZE TOBIE EMOCJI KTÓRE CIĄGLE SĄ OBECNE.I DZIECIŃSTWA.SZKODA ŻE CZASAMI DOROŚLI ZAPOMINAJĄ O SWOICH POCIECHACH
ALE KIEDYŚ MOJA CÓRKA WYRAZI SWOJĄ OPINIE NA MÓJ TEMAT.I ZOBACZE WTEDY ILE BŁEDÓW POPEŁNIŁAM BĘDĄC MATKĄ.
A ja się z tego cieszę... Może dzieciństwo miałem do **cenzura** ale przynajmniej jestem zaradniejszy niż większość moich kolegów... A przynajmniej dojrzały nieco bardziej
A to nie raz mi pomogło w życiu
a no kobieta ma duże szanse na znalezienia faceta
To zależy od tego czy facet zaakceptuje to dziecko czy też nie.
...OCZYWIŚCIE ,ŻE SAMOTNE KOBIETY Z DZIEĆMI ..MAJĄ SZANSĘ NA NORMALNY ZWIĄZEK ..JESTEM Z KOBIETĄ ,KTÓRA MA 5 -LETNIEGO SYNA,FAKT ,ŻE TROCHĘ MUSIAŁEM PRZEJŚĆ ABY DZIECIAK MNIE ZAAKCEPTOWAŁ..ALE WYSTARCZYŁO TROCHĘ CIERPLIWOŚCI ..I UDAŁO SIĘ
Jestem do wyrwania.
ALE POMIJAJĄC MÓJ PRZYPADEK...JEST WIELU FACETÓW ..KTÓRZY ..NIE ZDECYDOWALIBY SIĘ NA ZWIĄZEK Z SAMOTNĄ MAMĄ ..,NIEKTÓRZY BOJĄ SIĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI..NIEKTÓRZY ..JESZCZE SAMI SĄ DZIEĆMI ...A NIEKTÓRZY ..UWAŻAJĄ ,ŻE TAKA KOBIETA JEST GORSZA..NIC BARDZIEJ MYLNEGO...OCZYWIŚCIE JEŚLI MÓWIMY O PORZĄDNYCH KOBIETACH ...
..MADZIULA ..NIE TRAĆ NADZIEI ..CHOCIAŻ NADZIEJA MATKA GŁUPICH ...ALE JAK KAŻDA MATKA KOCHA SWOJE DZIECI ...GŁOWA DO GÓRY ...BĘDZIE DOBRZE...NIE CHCĘ PISAĆ JAKIE OKREŚLENIE CIŚNIE MI SIĘ NA USTA NA KOBIETY ,KTÓRE PORZUCAJĄ SWOJE DZIECI..I NIE NAPISZĘ .TRZYMAJ SIĘ I POWODZENIA
Ja też uważam że spore są szanse na to że spotkasz na swej drodze który pokocha ciebie i twoje dzieci...
I życzę ci powodzenia...
Wiem coś o tym...
A co powiecie o facetach , ktorzy porzucaja swoje dzieci? Takze jestem samotna mama. Kocham swoje pociechy nad zycie i chociaz jest mi ciezko to nigdy nie porzucilabym swoich dzieci dla faceta.
Nieodpowiedzialność ludzka nie zna granic.
Tez jestem samotna mamusia 7letniej corki i przestałam juz wiezyc ze bede miała jakas jeszcze rodzinke
przeciez to nie moja wina ze takie kłody los mi podsunoł pod nogi....coz zycie
madziula, masz ten sam problem co ja z synem. Musialam zrezygnowac z dzialalnosci , bo syn czesto sie dusil,a nianie baly sie go pilnowac.Szkoda ze swoja zlosc do ex partnerek niektorzy faceci wyladowuja na dzieciach.Wiesz pewnie,że to bardzo boli,moje dzieci maja ojca ale tylko na metryce.
Hmm tak czytam wasze wypowiedzi dziewczyny to naprawdę wam współczuje, i podziwiam z drugiej strony że sobie radzicie z dana sytuacja. Masakra co z tymi facetami się dzieje.