forum

Rozrywka i uczucia

HMM

1. Konto usunięte 15.10.2010 r. 10:08:07

CZEGO..MY..MĘŻCZYŹNI..SZUKAMY..NA..

STRONACH..Z..EROTYCZNYMI..OGŁOSZENIAMI..

CZY..ZAINTERESOWANIE..NASZE..WYNIKA..

Z..CHĘCI..PRZEŻYCIA..EROTYCZNEJ..

PRZYGODY..W..REALU..ZAKŁADAJĄC..

ZE..JESTEŚMY..GOTOWI..NA..ZDRADE..

I..TYLKO..POTRZEBUJEMY..

OBIEKTU..TEJ..ZDRADY..CZY..

Z..CZYSTEJ..CIEKAWOŚCI..A..MOŻE..

JESZCZE..CZEGOŚ..INNEGO..

JAK..MYŚLICIE..DROGIE..PANIE..

..SPOTKAŁEM..SIE..OSTATNIO..

Z..TWIERDZENIEM..ZE..WSZYSCY.

.FACECI..TAK...ROBIĄ..

HMM..JA..DO..NICH..NIE..

NALEŻE..WIĘC..TEŻ..JESTEM..CIEKAWY..

WASZYCH..PRZEMYŚLEŃ....

2. gepard 15.10.2010 r. 11:42:01

oj oj facet ma pokus wiele.i kazdy musi popelniac bledy..bo one daja nam poglad czego tak naprawde chcemy.ale z czasem zdaje sobie sprawe ze takie zycie i sex..to lipa.bez czulosci bez tego czegos..kur.wa to po co czas marnowac...wyjechac za miasto..i tam stoja ..tanio ..po co prad ciagnac i pisac tu miesiacami..ja wam powiem polowa mnie ma tu za debila..ale ja na to sr.am..mowie pisze co chce..a na takie dziewczyny z ogloszen to mi juz nie staje.ja musze widziec twarz ..i jej reakcje a jak widze ze tylko skacze po to zeby odwalic swoje...wole konia zwalic..ja mam juz naje.bane w glowie....a moze wiem czego chce...tylko jak to juz prawie mam..i wszystko zaczyna sie..ukladac..zaczynam miec leki..zaczynam sie bac..i znowu..kurde mysli a moze ja twgo nie chce moze jest dobrze jak jest..kurde co za pier.dolone poje.bane zycie..ide na ksiedza    

3. gepard 15.10.2010 r. 11:50:44

paula kto mnie widzial z forum to wie ze nie klamie....a co ty paula w sobote robisz idziesz ze mna na wesele w Lesznie     ..spodobaly mi sie weseliska

4. gepard 15.10.2010 r. 11:57:14

kurde Paula a wazne do kogo ..idziemy i juz..ubieraj sie jak na wesele..pokaz mi kosciol ..i na JAKIES WEJDZIEMY .     kto nas tam bedzie sprawdzal...i tak polowa tam sie nie zna ..kurde ja pamietam za kajtka jak sie w walalismy na wesela z kuplami prawie co tydzien na weselu ..raz nas tylko wygonili jaj do wodki sie dorwalismy no za mlodzi bylismy i uwahge na siebie zwrocilismy ..to co idziemy    

5. gepard 15.10.2010 r. 12:09:55

ja tez taki latwy nie jestem...     ..no to wybierzemy sie kiedys bo 2 soboty juz mam zajete..     masz czas na makijaze i tam takie damskie duperele...    

6. gepard 15.10.2010 r. 17:17:06

kurde Paula jakie zarty mowie serio ..boisz sie..     kurde to pojedziemy do innego miasta..a co ..zobacz\\ysz jaki jaja beda    

7. gepard 15.10.2010 r. 17:45:34

a czemu dobrze     .Kaska.kur.wa mac jade odebrac braciaka z kosciola zaraz budu..