oj oj facet ma pokus wiele.i kazdy musi popelniac bledy..bo one daja nam poglad czego tak naprawde chcemy.ale z czasem zdaje sobie sprawe ze takie zycie i sex..to lipa.bez czulosci bez tego czegos..kur.wa to po co czas marnowac...wyjechac za miasto..i tam stoja ..tanio ..po co prad ciagnac i pisac tu miesiacami..ja wam powiem polowa mnie ma tu za debila..ale ja na to sr.am..mowie pisze co chce..a na takie dziewczyny z ogloszen to mi juz nie staje.ja musze widziec twarz ..i jej reakcje a jak widze ze tylko skacze po to zeby odwalic swoje...wole konia zwalic..ja mam juz naje.bane w glowie....a moze wiem czego chce...tylko jak to juz prawie mam..i wszystko zaczyna sie..ukladac..zaczynam miec leki..zaczynam sie bac..i znowu..kurde mysli a moze ja twgo nie chce moze jest dobrze jak jest..kurde co za pier.dolone poje.bane zycie..ide na ksiedza
gepard
15.10.2010 r. 11:50:44
paula kto mnie widzial z forum to wie ze nie klamie....a co ty paula w sobote robisz idziesz ze mna na wesele w Lesznie ..spodobaly mi sie weseliska
gepard
15.10.2010 r. 11:57:14
kurde Paula a wazne do kogo ..idziemy i juz..ubieraj sie jak na wesele..pokaz mi kosciol ..i na JAKIES WEJDZIEMY . kto nas tam bedzie sprawdzal...i tak polowa tam sie nie zna ..kurde ja pamietam za kajtka jak sie w walalismy na wesela z kuplami prawie co tydzien na weselu ..raz nas tylko wygonili jaj do wodki sie dorwalismy no za mlodzi bylismy i uwahge na siebie zwrocilismy ..to co idziemy
gepard
15.10.2010 r. 12:09:55
ja tez taki latwy nie jestem... ..no to wybierzemy sie kiedys bo 2 soboty juz mam zajete.. masz czas na makijaze i tam takie damskie duperele...
gepard
15.10.2010 r. 17:17:06
kurde Paula jakie zarty mowie serio ..boisz sie.. kurde to pojedziemy do innego miasta..a co ..zobacz\\ysz jaki jaja beda
gepard
15.10.2010 r. 17:45:34
a czemu dobrze .Kaska.kur.wa mac jade odebrac braciaka z kosciola zaraz budu..
CZEGO..MY..MĘŻCZYŹNI..SZUKAMY..NA..
STRONACH..Z..EROTYCZNYMI..OGŁOSZENIAMI..
CZY..ZAINTERESOWANIE..NASZE..WYNIKA..
Z..CHĘCI..PRZEŻYCIA..EROTYCZNEJ..
PRZYGODY..W..REALU..ZAKŁADAJĄC..
ZE..JESTEŚMY..GOTOWI..NA..ZDRADE..
I..TYLKO..POTRZEBUJEMY..
OBIEKTU..TEJ..ZDRADY..CZY..
Z..CZYSTEJ..CIEKAWOŚCI..A..MOŻE..
JESZCZE..CZEGOŚ..INNEGO..
JAK..MYŚLICIE..DROGIE..PANIE..
..SPOTKAŁEM..SIE..OSTATNIO..
Z..TWIERDZENIEM..ZE..WSZYSCY.
.FACECI..TAK...ROBIĄ..
HMM..JA..DO..NICH..NIE..
NALEŻE..WIĘC..TEŻ..JESTEM..CIEKAWY..
WASZYCH..PRZEMYŚLEŃ....
oj oj facet ma pokus wiele.i kazdy musi popelniac bledy..bo one daja nam poglad czego tak naprawde chcemy.ale z czasem zdaje sobie sprawe ze takie zycie i sex..to lipa.bez czulosci bez tego czegos..kur.wa to po co czas marnowac...wyjechac za miasto..i tam stoja ..tanio ..po co prad ciagnac i pisac tu miesiacami..ja wam powiem polowa mnie ma tu za debila..ale ja na to sr.am..mowie pisze co chce..a na takie dziewczyny z ogloszen to mi juz nie staje.ja musze widziec twarz ..i jej reakcje a jak widze ze tylko skacze po to zeby odwalic swoje...wole konia zwalic..ja mam juz naje.bane w glowie....a moze wiem czego chce...tylko jak to juz prawie mam..i wszystko zaczyna sie..ukladac..zaczynam miec leki..zaczynam sie bac..i znowu..kurde mysli a moze ja twgo nie chce moze jest dobrze jak jest..kurde co za pier.dolone poje.bane zycie..ide na ksiedza
paula kto mnie widzial z forum to wie ze nie klamie....a co ty paula w sobote robisz idziesz ze mna na wesele w Lesznie
..spodobaly mi sie weseliska
kurde Paula a wazne do kogo ..idziemy i juz..ubieraj sie jak na wesele..pokaz mi kosciol ..i na JAKIES WEJDZIEMY .
kto nas tam bedzie sprawdzal...i tak polowa tam sie nie zna ..kurde ja pamietam za kajtka jak sie w walalismy na wesela z kuplami prawie co tydzien na weselu ..raz nas tylko wygonili jaj do wodki sie dorwalismy no za mlodzi bylismy i uwahge na siebie zwrocilismy ..to co idziemy
ja tez taki latwy nie jestem...
..no to wybierzemy sie kiedys bo 2 soboty juz mam zajete..
masz czas na makijaze i tam takie damskie duperele...
kurde Paula jakie zarty mowie serio ..boisz sie..
kurde to pojedziemy do innego miasta..a co ..zobacz\\ysz jaki jaja beda
a czemu dobrze
.Kaska.kur.wa mac jade odebrac braciaka z kosciola zaraz budu..