Horoskop W lutym-cięzka depresja po przejsciu na bezrobocie...Maj-wygrana w totolotka (trójka za 5 zł)Wrózka Jestem ciekaw czy przepowie przysłosc na podstawie podeszwy od buta...Tarot To ja z kolesiami napierniczam HENIU UKRADŁ JABKŁO...Czy ktos wierzy w te popierduły lub inne Literki się spociły...
Konto usunięte
30.11.2009 r. 23:30:41
Kaziu, cos w tym jest. Ja wierze, bo mi sie sprawdzilo.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 09:06:15
KIEDYŚ ..MIAŁEM OKAZJĘ ..BYĆ U TAK ZWANEJ WRÓŻKI ...I ...PRZEPOWIEDNIA SIĘ SPRAWDZIŁA ..I DLATEGO TERAZ NIE CHODZĘ..
Konto usunięte
01.12.2009 r. 09:10:22
..WYDAJE MI SIĘ ,ŻE TO CZY WRÓŻBA SIĘ SPEŁNI...ZALEŻY OD NAS SAMYCH ..TO TAK JAKBY KTOŚ DZIAŁAŁ NA NASZĄ PODŚWIADOMOŚĆ ..JEŚLI PRZYJMIEMY PODŚWIADOMIE COŚ...ZA PRAWDĘ ..TO TAK SIĘ STANIE ...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 09:41:40
Nie bardzo zgodze sie z twoja teoria, bo ja nie wierzylam inie przyjmowalam tego przekazu do wiadomosci. Dopiero po czasie przypomnialam sobie o wrozbie.Moja kolezanka stawia tarota, nie jeden raz mnie ostrzegala i miala racje.
Konto usunięte
01.12.2009 r. 09:43:21
..DARUSIU ..KAŻDY MOŻE PRZECIEŻ MIEĆ INNE ZDANIE NA TEN TEMAT ..NIE MUSISZ SIĘ Z TYM ZGADZAĆ CO NAPISAŁEM ...
Konto usunięte
01.12.2009 r. 09:54:08
Dorusia moj drogi. Oczywiscie,ze tak. Ale,czy nie po to poruszamy te wszystkie tematy,żeby kazdy mogl wypowiedziec swoje zdanie?
Konto usunięte
01.12.2009 r. 09:56:09
Raczej nie,wole niespodzianki nawet te z grubej rury
Konto usunięte
01.12.2009 r. 09:56:31
OJ SORRY ..DORUSIA..ZWRÓCIŁAŚ SIĘ DO MNIE TO CI PO PROSTU ODPOWIEDZIAŁEM..W CZYM PROBLEM?
Horoskop
W lutym-cięzka depresja po przejsciu na bezrobocie...Maj-wygrana w totolotka (trójka za 5 zł)Wrózka
Jestem ciekaw czy przepowie przysłosc na podstawie podeszwy od buta...Tarot
To ja z kolesiami napierniczam HENIU UKRADŁ JABKŁO...Czy ktos wierzy w te popierduły lub inne
Literki się spociły...
Kaziu, cos w tym jest. Ja wierze, bo mi sie sprawdzilo.
KIEDYŚ ..MIAŁEM OKAZJĘ ..BYĆ U TAK ZWANEJ WRÓŻKI ...I ...PRZEPOWIEDNIA SIĘ SPRAWDZIŁA ..I DLATEGO TERAZ NIE CHODZĘ..
..WYDAJE MI SIĘ ,ŻE TO CZY WRÓŻBA SIĘ SPEŁNI...ZALEŻY OD NAS SAMYCH ..TO TAK JAKBY KTOŚ DZIAŁAŁ NA NASZĄ PODŚWIADOMOŚĆ ..JEŚLI PRZYJMIEMY PODŚWIADOMIE COŚ...ZA PRAWDĘ ..TO TAK SIĘ STANIE ...
Nie bardzo zgodze sie z twoja teoria, bo ja nie wierzylam inie przyjmowalam tego przekazu do wiadomosci. Dopiero po czasie przypomnialam sobie o wrozbie.Moja kolezanka stawia tarota, nie jeden raz mnie ostrzegala i miala racje.
..DARUSIU ..KAŻDY MOŻE PRZECIEŻ MIEĆ INNE ZDANIE NA TEN TEMAT ..NIE MUSISZ SIĘ Z TYM ZGADZAĆ CO NAPISAŁEM ...
Dorusia moj drogi. Oczywiscie,ze tak. Ale,czy nie po to poruszamy te wszystkie tematy,żeby kazdy mogl wypowiedziec swoje zdanie?
Raczej nie,wole niespodzianki nawet te z grubej rury
OJ SORRY ..DORUSIA..ZWRÓCIŁAŚ SIĘ DO MNIE TO CI PO PROSTU ODPOWIEDZIAŁEM..W CZYM PROBLEM?