Moi drodzy czy są dziewczyny które nie patrzą na wygląd?? Bo niestety w większości takie spotykam.
Konto usunięte
28.11.2009 r. 18:08:08
Dawid -ubierz sie jak dziad i idz w miasto OBSERWUJ LUDZI,Na drugi raz ubierz się jak panisko i idż w miasto i tez obserwuj ludzi,ODPOWIEDZ MI NAPISZ TY-czy wyglad ma znaczenie?
artur
28.11.2009 r. 18:14:58
Chyba na internecie...kazda zazwyczaj patrzy...przeciez kota w worku nie wezmie..inna kwestia to ile kobiet tyle typow facetow...jednej sie podoba maly i rudy,a innej 2 metrowy latynos...ot taki urok
Konto usunięte
28.11.2009 r. 18:21:49
dokładnie zgadzam sie z marysia i arturem ..... hmmm ja nie patrze na yglad ale nie bede tez sie z łachmaniarzami zadawac no takie sa realia
artur
28.11.2009 r. 18:27:53
No bo jakby nie bylo Sylwia czlowieki to takie stworzonka ze wielkie z nich wzrokowce...no nie ma lekko i dalej trzeba jechac...hahaahh..ta lachmaniarze stanowcze nie...hahah
pierot
28.11.2009 r. 18:31:05
pytanie stare jak swiat jedni mowia tak inni nie . odpowiedzi sa rozne jednak tak czy inaczej kazdy na to patrzy chyba ze jest to kobieta w depseracji i do tego przypuscmy z dzieckiem wtedy zaniza swoje wymagania itp . dlugo by tlumaczyc
artur
28.11.2009 r. 18:37:33
A z tymi kobietami po przejsciach to ja bym tak do konca nie byl pewny....ale pewnie sa i takie przypadki...choc osobiscie uwazam ze dla kobiety z dzieckiem i nawet desperacji nie jest jakims wielkim problemem znalezc kogos kogo szuka...
Konto usunięte
28.11.2009 r. 18:39:55
hmm dokładnie dokładnie
artur
28.11.2009 r. 18:43:39
No tak,tak....przeciez czesto ten drugi..przykladowo..jest o niebo lepszy i czesto ladniejszy od pierwszego...no kobitki wyciagaja czesto wnioski z czegos co sobie bylo nieudane...no gorzej jak nie wyciagna....hahaah
artur
28.11.2009 r. 18:45:08
No kompletnie nic....czesto warto podziwic Ci powiem takie kobitki...a jeszcze jak maz sie wypnie i rzuca pod nogi klody...
Konto usunięte
28.11.2009 r. 18:49:37
Dobre kropeczko haha
Marcelek
28.11.2009 r. 18:52:39
Teraz to większość na kasę patrzy i na markę samochodu.
Znam jedna osobę co na to nie patrzała ;*
Marcelek
28.11.2009 r. 19:03:57
w sumie też masz racje
Marcelek
28.11.2009 r. 19:07:59
eh widzicie jak ten świat jest skonstruowany
Marcelek
28.11.2009 r. 19:15:31
hehe Pan i władca
Niestety.
Marcelek
28.11.2009 r. 19:38:48
ja nie jestem
Ja mam swoja królową
artur
28.11.2009 r. 20:06:16
No bywaja i takie przzypadki..ale co powiedziec o pannach co wiedza o zonatym i to akceptuja....
Iwona*
28.11.2009 r. 20:21:30
pewnie,że istnieje....ile jest takich par..jedno z nich jak malowane a drugie powiedzmy przeciętne i to czasami bardzo ale ma piękne wnętrze....nie tylko wygląd sie liczy
Konto usunięte
28.11.2009 r. 20:26:45
Kochane Robaczki wygląd się liczy,co dla jednego drzydkie dla drugiego być nie musi ))
Marcelek
28.11.2009 r. 20:28:57
Nie królowa z fura
Furę to mogę sobie kupić tylko po co
Konto usunięte
29.11.2009 r. 00:05:33
Młoda jesteś więc się dorobisz auta i nie tylko , świat stoi przed tobą otworem .
Moi drodzy czy są dziewczyny które nie patrzą na wygląd?? Bo niestety w większości takie spotykam.
Dawid -ubierz sie jak dziad i idz w miasto
OBSERWUJ LUDZI,Na drugi raz ubierz się jak panisko i idż w miasto i tez obserwuj ludzi,ODPOWIEDZ MI NAPISZ TY-czy wyglad ma znaczenie?
Chyba na internecie...kazda zazwyczaj patrzy...przeciez kota w worku nie wezmie..inna kwestia to ile kobiet tyle typow facetow...jednej sie podoba maly i rudy,a innej 2 metrowy latynos...ot taki urok
dokładnie zgadzam sie z marysia i arturem ..... hmmm ja nie patrze na yglad ale nie bede tez sie z łachmaniarzami zadawac no takie sa realia
No bo jakby nie bylo Sylwia czlowieki to takie stworzonka ze wielkie z nich wzrokowce...no nie ma lekko i dalej trzeba jechac...hahaahh..ta lachmaniarze stanowcze nie...hahah
pytanie stare jak swiat jedni mowia tak inni nie . odpowiedzi sa rozne jednak tak czy inaczej kazdy na to patrzy chyba ze jest to kobieta w depseracji i do tego przypuscmy z dzieckiem wtedy zaniza swoje wymagania itp . dlugo by tlumaczyc
A z tymi kobietami po przejsciach to ja bym tak do konca nie byl pewny....ale pewnie sa i takie przypadki...choc osobiscie uwazam ze dla kobiety z dzieckiem i nawet desperacji nie jest jakims wielkim problemem znalezc kogos kogo szuka...
hmm dokładnie dokładnie
No tak,tak....przeciez czesto ten drugi..przykladowo..jest o niebo lepszy i czesto ladniejszy od pierwszego...no kobitki wyciagaja czesto wnioski z czegos co sobie bylo nieudane...no gorzej jak nie wyciagna....hahaah
No kompletnie nic....czesto warto podziwic Ci powiem takie kobitki...a jeszcze jak maz sie wypnie i rzuca pod nogi klody...
Dobre kropeczko haha
Teraz to większość na kasę patrzy i na markę samochodu.
Znam jedna osobę co na to nie patrzała ;*
w sumie też masz racje
eh widzicie jak ten świat jest skonstruowany
hehe Pan i władca
Niestety.
ja nie jestem
Ja mam swoja królową
No bywaja i takie przzypadki..ale co powiedziec o pannach co wiedza o zonatym i to akceptuja....
pewnie,że istnieje....ile jest takich par..jedno z nich jak malowane a drugie powiedzmy przeciętne i to czasami bardzo ale ma piękne wnętrze....nie tylko wygląd sie liczy
Kochane Robaczki wygląd się liczy,co dla jednego drzydkie dla drugiego być nie musi
))
Nie królowa z fura
Furę to mogę sobie kupić tylko po co
Młoda jesteś więc się dorobisz auta i nie tylko , świat stoi przed tobą otworem .